| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 | ||
| Νέο μέλος
| γεια σε ολους.. ειμαι παλιος παιχτης αφου κοντευω να συμπληρωσω 3 χρονια παιχνιδιου (με καποια μικρα διαλειματα βεβαια) και αποφασισα αυτεσ τις μερες να κανω reroll και μαλλον θα κανω ενα blood elf paladin αφου οι healers ειναι οι αγαπημενοι μου.. το θεμα ειναι σε ποιον σερβερ να ξεκινησω. θελω να εχει αρκετους ελληνες γιατι παντα επαιζα με ξενους και θελω να δοκιμασω πως ειναι να παιζεις και με ελληνες.. αν ενδιαφερεται κανεις να κανει μαζι μου reroll ειμαι μεσα.. και μαλιστα θα χαρω πολυ να ξεκινισουμε μαζι. ειμαι φοιτητης και εχω πολυ ελευθερο χρονο ακομα και για να βοηθησω στην δημιουργια pve guild... περιμενω προτασεις... | ||
| | |
| | #2 |
| High Warlord | Ξεκίνα alliance και έλα να ανεβαίνουμε μαζί
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | ρε ironbrkr σε πιο server είσαι?εγώ stormscale..
__________________ Mess with the Best....Die like the Rest.... http://eu.wowarmory.com/character-sh...n=M%C3%B3rgoth Optimus Prime: "I am Optimus Prime, and I send this message so that our pasts will always be remembered, for in those memories we live on." |
| | |
| | #4 |
| High Warlord | Nagrand αλλά είχα κάνει transfer se rp realm και τώρα πάω πίσω
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Αφού ξεκινάς horde πήγαινε στον Nagrand και εκεί θα βρεις το καλύτερο ελληνικό guild.Το όνομά του θα σου θυμίσει περιοδικό.Δεν ξέρω αν με κατάλαβες...
__________________ Ο Chuck Norris πήδηξε μια μηχανή και γεννήθηκε ο Optimus Prime |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Nαι, τη προηγούμενη βδομάδα ιδρύθηκε το guild "Idees kai liseis gia to Spiti (ΤΜ) maniacs"... Για μισό, κάτι κάνω λάθος... |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |