| | |||||||||||
| Guilds Ελληνικά ή ξένα guilds, clans, ομάδες. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Καλησπέρα Παιδιά χάρηκα που βρήκα αυτό το site και μακάρι να βρω αυτό που ψάχνω. Με λένε σακί είμαι 24 Χρόνον και πεζό WoW 2 χρονια...Ζω στη γερμανία και πεζό και σε "γερμανικοο" server (ευ - "θεραδρας"). Ψάχνω μια Ελληνική guild που να έχει ulduar clear και να έχει το Trial of crusader clear (έστω 25ari-25ari hero λίγο). ο λόγος που θέλω να παο σε ελληνική guild είναι : Γιατί σε 2 μήνες φεύγω για πάντα ελλάδα και θέλω να συνεχίσω το WoW αλλα μετά αφού θα είμαι στην πατρίδα να πεζό και με έλληνες και όχι με γερμανούς. θα χαιρόμουνα παρα πολύ αν "απαδασουσε" κάποιος θετικά Τελευταία επεξεργασία από mrunbox : 05-09-09 στις 13:22 |
| | |
| | #2 |
| Banned Εγγραφή: 13-10-2008 Περιοχή: Λαμία
| Λοιπόν αν πας στους pc master κάτι μπορεί να γίνει αν και είναι λίγο ψωνάρες τι λίγο παρα πολύ |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | 1. PC Master λέγεται το περιοδικό, το guild λέγεται PCMaster Maniacs. 2. Πληροφοριακά, δεν έχουμε κάνει full clear ούτε Ulduar, ούτε Trial of the Crusader. 3. Ψωνάρες? Ποιοι, εμείς οι κούκλοι? 3.b Reported για συκοφαντία και ατεκμηρίωτη δυσφήμιση. |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | Δεν υπάρχει ελληνικό guild που να έχει Ulduart clear και Trial of crusader(25ari) clear? Τελευταία επεξεργασία από mrunbox : 05-09-09 στις 13:23 |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Φιλε Γερμανε , μπορεις ανετα να ριξεις μια ματια εδω Top Greek WoW Guilds , not that hard heh? p.s Οι PCMaster Maniacs ειναι Horde guild. Εσυ προφ και εισαι alliance. Οποτε ψαξε για ally guild. Εκτος και αν σκοπευεις να κανεις την αλλαγη για την οποια ολοι μιλανε. |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | 1 δεν είμαι γερμανός θα μπορούσα να πω ότι είμαι πιο έλληνας και από εσένα 2 Αν θα γίνει πραγματικά αλλαγή ράτσας θα πήγαινα horde(bloodelf) 3 ida στο armory τι φοράς και θα σου έλεγα εσύ να ψάξεις για άλλο παιχνίδι 4 θα κοιτάξω το link σου Τελευταία επεξεργασία από mrunbox : 05-09-09 στις 13:23 |
| | |
| | #7 | ||
| Μαχητής
| Μου αρεσει η αγαπη σε αυτο το threat.... παρατηρω οτι οι απαντησεις των περισσοτερων γινονται ολο και πιο ειρωνικες. Τεσπα για alliance guild που τα εχει ριξει ολα ειναι οι Highborn στον Genjuros αλλα δεν ξερω αν θα σου αρεσει ο server. Τσεκαρε το guild threat για παραπανω πληροφοριες γιατι μπορω να εχω αδικησει κανενα στο progress. PS. To φιλε γερμανε πιστευω το ειπε χαριτολογωντας αν δεν κανω λαθος. PS1. Το να μπαινεις armory για να κρινεις κοσμο δεν ειναι τιμητικο.....
__________________ Τα αδύνατα τα κάνω αμέσως, για τα θαύματα όμως δώστε μου λίγο χρόνο! | ||
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | Φυσικα και το ειπα σε φιλικο τονο. Στην Γερμανια ζει , με Γερμανους παιζει κτλ... Προφανος ομως και ειναι ποιο Ελληνας και απο τους Ελληναραδες του Genjuros κρινοντας απο την απαντηση του σχετικα με το "τι φοραω" και το αν θα πρεπει να συνεχισω να παιζω το παιχνιδι. Το ποσες days εχω played στον χαρακτηρα ουτε καν και ξερει. Τεσπα care. ΗAve fun Γερμανε LONG LIVE THE ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ! |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | Ωραίος, αντί να τον ευχαριστήσεις πας να του την πεις κιόλας.Όντως είσαι πιο Έλληνας από εκείνον,ελληνάρας για την ακρίβεια. Και όπως σου είπε και ο Φούφουτος κάνοντας σχόλια για το gear άλλου δεν περνιέσαι για έξυπνος, ίσα ίσα το αντίθετο.Δεν παίζουν όλοι τις ίδιες ώρες και ούτε κάνουν τα ίδια πράγματα για να έχουν ίδιου επιπέδου gear. Anyway scrub elitism ftl. |
| | |
| | #10 |
| Νέο μέλος | Συγγνώμη όσο για την ειρωνεία αλλα μου την δίνη αφάνταστα αν με λένε germane...γιατί δεν είμαι! δηλαδή αν ζω αφρική είμαι αφρικανός!? Είμαι έλληνας τελειωσε... θα bo στο server από τους highborns να ρωτήσω να δω τι πεζή..Ευχάριστο για την βοήθεια Τελευταία επεξεργασία από mrunbox : 05-09-09 στις 13:22 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |