| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Γεια χαρα σε ολλους!Αυριο ξεκινω wow και θα θελω την γνωμη σας!Πιο χαρακτιρα να διαλεξω!Με ενδιαφερει για ΒG ΚΑΙ ΑΡΕΝΑ!Απο προσωπικη σας εμπειρια τι προτεινετε Warlock η Mage?Παρακαλω πειτε μου γιατι αυριο ξεκινω!Ευχαριστω! |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | WARLOCK με τα χίλια |
| | |
| | #3 |
| Banned | WARLOCK κάνουνε πιό πολυ damage. αν πιάσει καποιος τον mage στο bg ή στο arena θα σε φανε ενώ ο warlock έχει το fear και κανει πιο πολύ damage. |
| | |
| | #4 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
και καπου εδω , το τοπικ μπορει να φαει Lock. p.s Μην ρωτας τους αλλους τι χαρακτηρα να κανεις. trial and error ειναι η φαση. Κανε οτι θα αρεσει σε εσενα ποιο πολυ. Φιλικα παντα. | |
| | |
| | #5 |
| Νέο μέλος | warlock ofc! Αλλα για μενα το leveling ειναι λιγο βαρετο μεχρι τα 60! ειδικα τα quest για τα pets (@#$!) ! Αλλα το αποτελεσμα μετραει...! |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | O Μage μπορεί να πηγαίνει διακοπές (12 sec cast), ενώ μπορεί και μαγειρεύει και strudels. Άμα λάχει την βλέπει και βοσκός με τις κατσικούλες και τα προβατάκια του. O 'lock, απ' την άλλη, πηγαίνει διακοπές σε κοντινότερο μέρος -αν δε παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει- (νομίζω instantly) αφήνοντας graffity νόμιμα εκεί. Επίσης, σε αντίθεση με τον mage, έχει υπηρέτες που εκτός από μαγείρεμα, βάζουν μπουγάδα, ψήνουν καφέ και πάνε και για ψώνια στα DemonMart(TM). Εκτός αυτού, o warlock έχει ένα demonic horse που την έχει δει DeLorean DMC-12, αφήνοντας ίχνη φωτιάς στο διάβα του. |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | Ευχαριστω ολλους για τις απαντησεις!Να πω την αληθεια εχω και τους 2 χαρακτηρες 80lvl αλλα σε private server!Ηταν θεμα χρονου να την κανω παντος!Απλα ηθελα να δω εδω ποιος εναι πιο δυναμικος σε ΒG Αρενα!Τον Lock τον ξερω πολυ καλα και μαλλον ειναι ο νουμερο ενα μιας και ο φιλος μου ειναι mage!Ευχαριστω παντως παιδια και καλο gaming! |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Κάνε hunter |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | warlock με τα χίλιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! πιο πολύ damage |
| | |
| | #10 |
| Μαχητής | Ευχαριστω ολλους για τις απαντησεις παιδια!Τελικα Warlock επελεξα!Ειμαι 22lvl τωρα!Θα σας παρακαλουσα να μου λεγατε που πηγαινω για το guest για να κανω summon τον voidwalker!Εψαξα στο wowhead αλλα δεν καταλαβα και πολλα γιατι τα αγγλικα μου ειναι χαλια!Και ενα τελευταιο guesthelper free ξερετε κανα δοκιμασμενο?Αν μπορειτε παρακαλω απαντηστε γιατι ειναι σημαντικα για lvlup! |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |