| | |||||||||||
| Δημοσκοπήσεις Ψηφοφορίες για διάφορα ζητήματα. |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσους απο τους χαρακτήρες που έχετε, ξέρετε να πέζετε; | |||
| Έναν (Main) | | 41 | 33,06% |
| Δύο | | 46 | 37,10% |
| Τρείς + | | 37 | 29,84% |
| Ψήφισαν: 124. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
| | LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #21 |
| High Warlord | rofl ..τι πως το εκανα ? διορθωση θεματος
__________________ |
| | |
| | #22 |
| Ήρωας | Lock τον οποίο υποθέτω οτί έχω μάθει αρκετά καλά πια :Ρ Όσο για την Ντι Κέυ είναι αφασία γιατί τανκάρω και δεν ξέρω ΧΡΙΣΤΟ απλά πάω και κάνω copy-paste talent builds από tankspot \o/
__________________ |
| | |
| | #23 |
| Banned | μα αυτά δεν είναι δουλειά των συντονιστών... |
| | |
| | #24 |
| Μαχητής | Eτσι καρανταβαγκοπουλε , συντονισε την συζητηση. @ Astaroth me wants teh Hellgawd NAO! |
| | |
| | #25 |
| Ήρωας | :> Έρχεται στο mailbox αυτόματα μόλις φτάσεις τα 1337 ποστς ;D
__________________ |
| | |
| | #26 | |||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Παράθεση:
+1 | |||
| | |
| | #27 |
| Μαχητής | |
| | |
| | #28 |
| Μαχητής | Mage απο vanilla και οταν εκανα το reroll σε horde παλι mage εκανα. τώρα τον dk ακόμα τον παλεύω για τανκ μόνο. |
| | |
| | #29 | ||
| Ήρωας
| 1ος χαρακτήρας και πρώτος έρωτας ο πάλαντιν ![]() Παίζω από τις αρχές του TBC και μετράει 130 μέρες played,τις περισσότερες σαν holy,αφού έλιωνα καθημερινά σχεδόν στο progress με το παλιό μου guild. Όταν βγήκε το SWP(δε θυμάμαι patch,νομίζω 2.4?) σταμάτησα να ρειντάρω hardcore και το γύρισα στο casual λόγο δουλειάς,όπου είχα περισσότερο χρόνο να κάνω ότι θέλω. Γύρισα σε retri παίζοντας pvp ή κανένα hc και 10ρι.Το βαρέθηκα το pve retri και δειλά δειλά δοκίμασα και το protection spec σε hcs μόνο,που πραγματικά με εντυπωσίασε. Μετά ήρθε το WoTLK,ξανά μανά holy,το μεγαλύτερο μου λάθος σε αυτό το expansion,γιατί αποδείχτηκε πολύ εύκολο το playstyle στα 25ρια,δλδ και με blue gear να έμπαινα δε θα είχα πρόβλημα με το mana και πάντα έπαιζα στη 3άδα στα healing meters,ίσως βέβαια επειδή το guild progress δεν ήταν το καλύτερο και λίγες φορές πηγαίναμε για hard modes.Ίσως εκεί να ίδρωνα .PvP Retri,OP class για ένα διάστημα,πολύ το ευχαριστήθηκα ,αντιθέτω ς με το pve retri που το θεωρώ βαρετό και ικανό να το χρησιμοποιήσω μόνο για dailies και farming.Kαι εδώ και ένα μήνα παίζω πάλι σιγά σιγά protection,που το θεωρώ πλέον mainspec και το γουστάρω απίστευτα. Οπότε νομίζω πως τον paladin τον έχω δει όσο καλύτερα μπορούσα και νομίζω πως ξέρω αυτά που πρέπει,ίσως λίγο παραπάνω στο holy. 2ος 80ρης warlock. Δε πρόλαβε να πάει 70 στο TBC για 2 lvl. ![]() Mόλις τον πήγα 80 έλεγα πως θα ήμουν τρελό νούμπι,αλλά έκατσα και διάβασα σε forums τι παίζει και νομίζω πως το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Αρκετά καλό dps σε pug raids σαν 0-41-30.Τον έχω πλέον παρατημένο,και μπαίνω μόνο για dis και κανα daily.... Για PvP ούτε λόγος ![]() Για alts κατω από 80 δε μιλάω. Όπως είπε κάποιος πιο πάνω θα πρέπει να πάει 80 ο χαρακτήρας για να αναφερθεί σε αυτό το τόπικ. Οπότε έχουμε σύνολο......1 και μισός (ένας δλδ) | ||
| | |
| | #30 | ||
| Ήρωας
| Σορρυ για το double post. Θα πρέπει να μπει και η επιλογή "Κανένας" αν απαντήσουν όλοι ειλικρινά,δεν είναι ντροπή.Εξάλλου ένας βασικός λόγος ύπαρξης του forum είναι να βοηθάμε νέους χρήστες όσο αφορά το παιχνίδι | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |