| | |||||||||||
| Δημοσκοπήσεις Ψηφοφορίες για διάφορα ζητήματα. |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: What realm type you like most ? | |||
| RolePlaying-Player Versus Player | | 12 | 10,34% |
| Roleplaying | | 5 | 4,31% |
| Normal | | 38 | 32,76% |
| Player Versus Player | | 61 | 52,59% |
| Ψήφισαν: 116. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Ήρωας | Δεν έχω πρόβλημα αλλά...PvP 4 life mon!!!
__________________ Ο Chuck Norris πήδηξε μια μηχανή και γεννήθηκε ο Optimus Prime |
| | |
| | #12 |
| Ήρωας | Νορμαλ βεβαια
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Μαχητής | και ρωταω εγω...τι διαφορα εχουν ολα αυτα? Ο_Ο ξερω πανω κατω για PvP και PvE αλλα το normal? δεν ηξερα οτι εχει διαφορα στο οτι παιζω σε pvp realm
__________________ ![]() Ημέρα οργής - Dies Irae - Day Of Wrath: http://www.youtube.com/watch?v=j1C-G...eature=related |
| | |
| | #14 | ||
| Ήρωας
| Τεράστια διαφορά έχει! Στον normal η αντίθετη faction απο εσένα δεν μπορεί να σου επιτεθεί, εκτός και έχεις ανάψει χειροκίνητα το pvp flag. Αντίθετα στο PvP server, σε ουδέτερο έδαφος, στην πέφτει ο άλλος κανονικότατα. Κι εγώ προτιμώ το PvP, γιατί αν και μου την δίνει όταν μου την πέφτουν, έχει αγωνία ώρες ώρες
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #15 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
και να προσπαθείς να κυνηγάς ή να κρύβεσαι και να την πέφτεις ύπουλα κ.λπ. κ.λπ. ![]() Αγαπώ PvP realm! ![]() | |
| | |
| | #16 |
| Μαχητής | πωπω σοβαρα μιλατε? τελειο ουτε που το ηξερα... παραδεισος θα ηταν χωρις να σε ενοχλουν.αλλα και παλι νομιζω πως αν ειχα την επιλογη ξανα θα επελεγα παλι pvp..οντως εχει τρελη αγωνια μολις σε ενημερωνει οτι καποιος εχθρος ειναι κοντα σου χιχι χωρις αυτο θα ταν λιγο ανοστο το παιχνιδι!
__________________ ![]() Ημέρα οργής - Dies Irae - Day Of Wrath: http://www.youtube.com/watch?v=j1C-G...eature=related |
| | |
| | #17 |
| Ήρωας | PvP , an kai oi perisoteroi pvp servers einai gtp epeidi den einai balanced.. |
| | |
| | #18 |
| Νέο μέλος | Γιατι προτιματε ρε τους normal? Μηπως επειδη δε νιωθετε να παιξετε pvp και να θερισετε τον αντιπαλο???
__________________ |
| | |
| | #19 |
| Ήρωας | επιλογή τους. εσένα γιατί σε ανάβει τόσο? |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |