| | |||||||||||
| Player vs Environment Συζητήσεις για ότι έχει να κάνει με PvE, mobs, τακτικές για boss και first kills. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Αν και δεν ειναι το level μου θα ηθελα να μαθω ,μολις χτυπησω το 70 που και πως θα παω ωστε να παρω εγκεκριμενο gear για kara!ευχαριστώ (undead warlock)
__________________ This is how we do it..Shadow Magic (Yippie- ki -yay mf) |
| | |
| | #2 | ||
| Μαχητής
| Heroics και ισως κανα BG οταν δε βρισκεις party για hcs,επησεις ανεβασε το rep με καποια factions για μερικα epic αντικειμενα και ως warlock το shadow στο tailoring θα σε βοηθησει αρκετα στην αρχη. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Μαχητής
| Μόνο badge loot και crafts σε φτάνουν μέχρι ΖΑ και παραπάνω,δεν είναι τίποτα δύσκολο να πάρεις Gear σήμερα!
__________________ Singing sweet home alabama all summer long. | ||
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | δεν νομίζω ότι πρέπει να κάτσεις να ασχοληθείς με το kara. Αν ήμουν στη θέση σου θα κοίταγα να ανέβω με ηρεμία και να ανεβάσω proffs.Ο setaou έχει δίκιο το tailoring είναι μια καλή επιλογή αλλα το spec του θα είναι δική σου επιλογή. Όταν κάνεις αυτά αν δεν έχει βγει το wrath ακόμα καλά θα κάνεις να μαζέψεις λεφτά.have fun σε ότι κι αν κάνεις
__________________ NOBODY IS PERFECT, I AM NOBODY! |
| | |
| | #5 | |
| Νέο μέλος | Κάτσε και μάζεψε λεφτά βασικά γιατί μόλις πιάσεις 70 θα βγει το expansion και πάλι απ την αρχή.Άρα δεν έχει νόημα να σπαταλήσεις gold και προσπάθεια τώρα για items τα οποια θα αλλάξεις σε 1 μηνα. Παράθεση:
| |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | Σωστος ο Baggouras δεν έχει νοημα να μιλάμε για items και farming για τα 70 ποια γιατί το xpansion ερχεται σε λιγότερο απο μήνα και ότι reeputation ή item αν φαρμάρεις θα πάει χαμένο. Άσε που ακούγεται ότι θα κάνουν reset και τα Honor και Arena points οπότε ούτε pvp farm έχει νόημα. Εγώ σου συνηστώ να ανέβεις lvls και αν είσαι 70 πρίν το xpansion ανέβασε professions (με δικό σου farming όμως κράτα τα gold σου για το xpansion θα σου χρειαστούν σίγουρα) |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | oldschool reputation farm Απλα για να εχεις κατι να κανεις, μερικα θα ειναι χρησιμα για αρκετα achievements |
| | |
| | #8 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Συμφωνώ με τον φίλο Sιrvara, τράβα πάρε rep και άσε το gear γιατί είναι χάσιμο χρόνου και gold. | ||
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |