| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Γειά σας παιδιά, είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη έχετε για τους holy paladins στο καινούργιο patchaki. Όλο αυτό το καιρό είμουν στα 26k mana raid buffed αλλα με το καινούργιο patchaki λόγω της αλλαγής των talent το mana μου έπεσε λίγο με συνεπεια να αρχισω να σκέφτομαι να αλλάξω το τρόπο παιχνιδίου μου...αλλα καθώς κ το crit έφαγε nerf σκέφτηκα να κάνω stack sp...εσείς τι γνώμη έχετε?? |
| | |
| | #2 | ||
| High Warlord
| οι απόψεις διαφέρουν, και είναι λίγο νωρίς για να βγάλουμε σίγουρες εκτιμήσεις, γενικά πάντως νιώθω ότι φάγαμε ένα Nurfaki αλλά όχι μεγάλο αν αλλάξουμε τον τρόπο που παίζαμε. Με το Nurf του Illumination (σου δίνει πίσω το 30% του μάνα αν κάνεις critical, από το 60% που σου έδινε πριν) σίγουρα πέρασαν οι μέρες που το critical ήταν 'Must' στον Holy Pala. Αλλά για αυτό η λύση δεν είναι sp αλλά mana/5 αλλιώς δεν βοηθάς το πρόβλημα, το θέμα είναι να μην μένεις από μάνα. Αρκετοί έχουν αλλάξει σε gear mana/5 που είχαν κρατήσει, εγώ αν θα αλλάξω θα είναι μόνο 1-2 itemw αλλά θα αλλάξω αρκετά τον τρόπο που παίζω, με περισσότερο seal of wisdom και melee το boss - γιατί πρέπει να παίζουμε μόνο από απόσταση επειδή είμαστε healers? Θέμα συνήθειας είναι. Επίσης σκεφτομαι να αλλάξω κάποια glyphs, αλλά πρέπει να παίξω λίγο να δω πως θα πάει. To BoL από την άλλη έφαγε φοβερό Buff, και το νέο ΗoT του Flash of Light είναι οκ, αλλά δεν νομίζω ότι θα κάνει σημαντική διαφορά. Overall πιστεύω ότι θα προσαρμοστούμε, αλλά σίγουρα ούτε τώρα μας έκαναν την κορυφή των healers! | ||
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | Φίλε silver |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | αα κσέχασα )αλλά επείδή το έχω τεστάρει μονο naxx θα το δοκιμάσω κ uld25 αυτήν την εβδομάδα για να σιγουρευτώ^^ |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |