Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > Κλάσεις

Diablo 3 Hellenic Community

Paladins..int/sp/crit??heeeelp!!
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 08-08-09, 06:38   #1
Νέο μέλος

mόrgόth

EN-Vek'nilash (PvP)
Assassin is on a distinguished road
Προεπιλογή Paladins..int/sp/crit??heeeelp!!

Γειά σας παιδιά, είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη έχετε για τους holy paladins στο καινούργιο patchaki. Όλο αυτό το καιρό είμουν στα 26k mana raid buffed αλλα με το καινούργιο patchaki λόγω της αλλαγής των talent το mana μου έπεσε λίγο με συνεπεια να αρχισω να σκέφτομαι να αλλάξω το τρόπο παιχνιδίου μου...αλλα καθώς κ το crit έφαγε nerf σκέφτηκα να κάνω stack sp...εσείς τι γνώμη έχετε??
Ο χρήστης Assassin δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 08-08-09, 13:20   #2
High Warlord

Το avatar του χρήστη Silver

Spartakos
των Hellenic Pantheon

EN-Silvermoon (PvE)
Περιοχή: Χαλάνδρι, Αθήνα
Silver will become famous soon enoughSilver will become famous soon enough
Προεπιλογή

οι απόψεις διαφέρουν, και είναι λίγο νωρίς για να βγάλουμε σίγουρες εκτιμήσεις, γενικά πάντως νιώθω ότι φάγαμε ένα Nurfaki αλλά όχι μεγάλο αν αλλάξουμε τον τρόπο που παίζαμε.

Με το Nurf του Illumination (σου δίνει πίσω το 30% του μάνα αν κάνεις critical, από το 60% που σου έδινε πριν) σίγουρα πέρασαν οι μέρες που το critical ήταν 'Must' στον Holy Pala. Αλλά για αυτό η λύση δεν είναι sp αλλά mana/5 αλλιώς δεν βοηθάς το πρόβλημα, το θέμα είναι να μην μένεις από μάνα. Αρκετοί έχουν αλλάξει σε gear mana/5 που είχαν κρατήσει, εγώ αν θα αλλάξω θα είναι μόνο 1-2 itemw αλλά θα αλλάξω αρκετά τον τρόπο που παίζω, με περισσότερο seal of wisdom και melee το boss - γιατί πρέπει να παίζουμε μόνο από απόσταση επειδή είμαστε healers? Θέμα συνήθειας είναι. Επίσης σκεφτομαι να αλλάξω κάποια glyphs, αλλά πρέπει να παίξω λίγο να δω πως θα πάει.

To BoL από την άλλη έφαγε φοβερό Buff, και το νέο ΗoT του Flash of Light είναι οκ, αλλά δεν νομίζω ότι θα κάνει σημαντική διαφορά. Overall πιστεύω ότι θα προσαρμοστούμε, αλλά σίγουρα ούτε τώρα μας έκαναν την κορυφή των healers!
Νέα Μηνύματα 02-09-09, 11:55   #3
Νέο μέλος

mόrgόth

EN-Vek'nilash (PvP)
Προεπιλογή

Φίλε silverπρώτα θέλω να σε συχγαρώ για την προσπαθεία που εχεις καταβάλει στο forum... στο θέμα μας τώρα. Αυτήν τη στιγμή στον paladin μου ειμαι στα 26κ int ub(δλδ σχεδόν 32κ mana raidbuffed)κ καταφέραμε να βγάλουμε με το guild μου totc10 full clear με 1 wipe(στο last boss δν μπορούσαμε να βρούμε tactics στο internet όμως στο 2ο try σκίσαμε). Εγώ τέλειωνα κάθε fight με περίπου 20κ mana{σσ. είμασταν 2 healers} οπότε πραγματικά ισχύει αυτο που έλεγες για την προσαρμογή μας στις συνεχές αλλαγές των class
Νέα Μηνύματα 02-09-09, 12:02   #4
Νέο μέλος

mόrgόth

EN-Vek'nilash (PvP)
Προεπιλογή

αα κσέχασα δοκιμάζω σε μερικά encounter τώρα mp5 gear αλλά απο ότι εχω δεί μέχρι τώρα μόνο στο uld25+totc θα μου χρειαστεί καθώς σε όλα τα άλλα encounter δεν βλέπω καμια διαφορά(ίσως επειδή έχω 40%+ crit?)αλλά επείδή το έχω τεστάρει μονο naxx θα το δοκιμάσω κ uld25 αυτήν την εβδομάδα για να σιγουρευτώ^^

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:27.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24