| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Καλημέρα σας. Πρόσφατα ξεκίνησα στον Nordrassil έναν horde warrior. Θέλω λοιπόν να με βοηθήσετε λίγο να την φτιάξω έτσι ώστε να έχει πιθανότητες σε pvp. Κατά κύριο λόγο arms αν είναι δυνατόν.
__________________ Most people think time is like a river, it flows sweeft and sure in one direction. But I've seen face of time, and I can tell you.... they are wrong. Time is like an ocean in storm. |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | αν το protection των warrior ειναι το ιδιο με των paladin κανε το protection πολυ imba talent |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Το protection του paladin αποκλείεται να είναι το ίδιο με του warrior. Εμ πάση περίπτωση όμως το θέμα μου δεν είναι να κάνω warrior tank. Το θέμα είναι να τον κάνω dps. Γι αυτό και διευκρίνισα για arms.
__________________ Most people think time is like a river, it flows sweeft and sure in one direction. But I've seen face of time, and I can tell you.... they are wrong. Time is like an ocean in storm. |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | εγω με τον warrior μου που τορα διαγραφικε ειχα το arms και εγω αλλα δεν δοκιμασα αλλο talent tree |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Γεια σου φιλε Εγω σου προτεινω να τον κανεις fury gia lvl και αρμσ για pvp
__________________ Ο Αρης δεν ηταν ηρωας μυθιστορηματος για να πλαστει κατα την περισταση. |
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | καλησπέρα φιλε για dps ο warrior arms είναι δύσκολο να βγάλει καλο dps γιατί θέλει πολύ καλο gear οπωσδήποτε θα χρειαστεί το καλύτερο όπλο το οποιο πρέπει να είναι axe λόγο του 5% critical που παίρνεις από το talent άλλο θες πολύ amor "πενετρεσιο" αλλα σκέψου ότι στο 3.2 kanoun nerf . Execute: This ability now never costs more than a total of 30 rage. The tooltip for Sudden Death has been revised to remove reference to that maximum, since the ability now behaves that way even when untalented. Ara πάλι δύσκολα θα είναι τα πράγματα για arms warrior σε θέμα dps .pvp. εξάλλου καλύτερα θα σου έλεγα φτιάξε paladin γιατί έτσι όπως τα έχει κάνει οι blizzard με τους warrior είναι από το κακό στο χειρότερο σε θέμα pvp και dps. το μονο καλο που "α8ισαν" και δώσαν λίγο boust όπου θα γίνει με το 3.2 θα είναι ο tank warrior. koita mia talent kapws etsi prepei na ta exeis gia pvp Talent Calculator - World of Warcraft Τελευταία επεξεργασία από clood : 27-07-09 στις 20:58 |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | Ο λόγος βασικά που θέλω να φτιάξω dps warrior είναι γιατί, ειλικρινά, έχω κουραστεί από το γιουχάρισμα που πέφτει για τους warriors. Δεν είναι δυνατόν η Blizzard να δημιούργησε ένα class το οποίο ουσιαστικά να μην κάνει τίποτε άλλο από να της τρώει. Ποιος ο λόγος των υπόλοιπον trees τότε; Για να έχουμε με κάτι να σκοτώνουμε την ώρα μας και τα όνειρά μας; Δηλαδή έχω σιχαθεί... Σ' ευχαριστώ για τα talents που μου έστειλες
__________________ Most people think time is like a river, it flows sweeft and sure in one direction. But I've seen face of time, and I can tell you.... they are wrong. Time is like an ocean in storm. Τελευταία επεξεργασία από Aldicron Superbus : 28-07-09 στις 01:52 |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | κοίτα το θέμα είναι οι blizzard δεν χέρι τι θέλει όσο για τους warrior "επιδις" είμαι και warrior από ότι κατάλαβα με τα τελευταία new που έχει κάνει και έχει πει είναι ότι warrior το θέλει το καλύτερο tank σε boss να κάνει όσο για τα dps και pvp λέει ότι και να δώσουμε στους warrior χαλάει την ισορροπία του game γιατί ανεβάζει υπερβολικά το dm και το dps και λένε ότι είναι πολύ λεπτό το θέμα .Τώρα για pvp arms και για exp fury αλλα και πάλι κανε arms για dps γιατί στα μικρά lvl με dual 2hand όπλα θα κανεις μικρό dm λόγο ότι "επιδις" το titan krip έχει -10% dm άρα δύσκολα τα πράγματα ys.World of Warcraft (en) Forums -> Class Q&A Series: Warrior des ti leei oi blizzard kai koita kaneis apo tous pextes den einai euxaristimenos apo auta pou leei oi blizzard kai akoma synexizoun oti blizzard na allaxei tropo skepshs gia tous warrior |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | και ναι οι blizzard ξαναχτυπά τώρα με νέο nerf στους warrior άρα από ότι βλέπουμε στο μέλλον θα παίζουμε με τα χερια pvp . ωραία πράγματα τώρα θα είμαστε και σε θέμα πλέων ψωμοτύρι για τους απατεώνες. Arms * Bladestorm: Warriors can now be Disarmed while under the effects of this ability. |
| | |
| | #10 | |||
| Ήρωας
| Παράθεση:
![]() Ώρες ώρες αυτή η Blizz τα κάνει πουτ....
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| |||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |