| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Κ, παίζω wow και ξαφνικά τρώω ένα από τα κλασσικά κρας. Στάνταρ πράματα λέω και ξαναλογκάρω. Όμως επιτόπου τρώει κρας το ίδιο το πισι και μάλιστα 2 συνεχόμενες φορές (η 2η ακριβώς πριν με βγάλει στην επιφάνεια εργασίας και έβγαλε και error κατα την εκκίνηση). Ξαναπατάω στο wow και αυτή τη φορά κρας το πισι πριν καν με βγάλει στη logging screen. Το θέμα είναι ότι έκανα φορμάτ πριν ένα μήνα μόλις λόγω παρόμοιου προβλήματος. Μήπως τελικά είναι οι υψηλές θερμοκρασίες? Γιατί μηχάνημα έχω καλό intel core duo 2.66GHz, RAM 3GB και NVidia Geforce 9800 GT 512MB Τα φώτα σας πλίζ =D
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Αν πιστευεις οτι υπαρχει εστω και μια περιπτωση να φταιει η θερμοκρασια, τοτε δοκιμασε να ανοιξεις το κουτι, και να βαλεις ειτε ανεμιστηρα να το φυσαει, ειτε air condition. θα ειναι μια βοηθεια για να δεις αν θα συνεχισει να στο κανει. Κι εγω πολλα απο αυτα δεν ξερω για να σε βοηθησω παραπανω δυστυχως, αλλα τουλαχιστον με αυτον τον τροπο θα μπορεις να μαθεις αν ευθυνεται αυτο, ή θα πρεπει να ψαξεις αλλο υποπτο για το crush.
__________________ 愛する者よ、死に候え。。 |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | μπες στο ΒΙΟS και τσέκαρε τις στροφες του ανεμιστήρα ακόμα και το πιο ισχυρό σύστημα το παθαίνει αν δεν ψύχεται καλα. Τελευταία επεξεργασία από nektem : 25-07-09 στις 19:31 |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | Φιλε συναντησα ακριβως το ιδιο προβλημα και το προβλημα μου ηταν οτι λογω της υψηλης θερμοκρασιας καηκε η μητρικη αλλα και η καρτα γραφικων.Οταν τις αντικατεστησα ο υπολογιστης δουλευε παλι μια χαρα... |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Απλά καθάρισε με ένα μπουκάλι πεπιεσμένου αέρα όλες τις επιφάνιες του υπολογιστή καθώς και το εσωτερικό κάθε ανεμιστήρα και αν ξέρεις πως να το κάνεις άλλαξε και την θερμοαπαγωγική πάστα του επεξεργαστή. Επειδή λογικά το σύστημα αν υπερθερμανθέι κάνει shut down αυτόματα για να μην καεί τίποτα λογικά θα ανεβάζει θερμοκρασίες η κάρτα γραφικών οπότε και εξού τα crash και όχι το shut down. Οπότε αν διαθέτει 5-15 ευρώπουλα βάλε και μία ψύχτρα πάνω στην κάρτα γραφικών(απλά κοιτα ποιες ψύχτρες υποστηρίζει η κάρτα σου) Υπάρχει και ένα tutorial στο ADSLgr Online Community για το πως να κατεβάσεις το voltage του pc χωρίς να κάνεις downcloacking...Δηλαδή χωρίς να χάσεις σε επιδώσεις ρίχνεις την θερμοκρασία.Και εδώ είναι το link ( Οδηγός undervolting για μείωση θερμοκρασιών, θορύβου και κατανάλωσης στα laptops - ADSLgr.com ) |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Noobικη ερώτηση: Αν και πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο λινκ λέει για λάπτοπς. Δεν υπάρχει πρόβλημα να το εφαρμόσω σε ντέσκτοπ έτσι? :Ρ
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Απο όσο ξέρω όχι, απλά αναφέρεται σε laptops επειδή κατα κύριο λόγο αυτά έχουν πρόβλημα θερμοκρασίας. Δηλαδή και λάθος να κάνεις υπάρχει τρόπος να το αντιστρέψεις. Απλά διάβασε όσα λέει και εκτυπωσέτα για να τα έχεις δίπλα σου όταν το κάνεις...Αν δεν τρέξεις το πρόγραμμα που σου λέει ο τύπος να χρησιμοποιήσεις τότε δεν υπάρχει πρόβλημα και το pc σου θα είναι όπως πριν |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |