| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | παιδια αποφασισα να διμιουργισω τον προτο μου Ally!! στον Genjuros επιδει εκει εχω πολλους φιλους και τον αδερφο μου (για boost A.. και αν μπορειτε μια λιστα με τα ελλινικα guild του Genjuros |
| | |
| | #2 |
| Νέο μέλος | εγώ σου λέω να κανεις έναν dwarf paladin ή priest!Και τα ελληνικά guilds είναι πολλά! μερικά είναι όμως βλακείες....εγώ σου προτείνω να μην μπεις σε ελληνικό guild!! |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Night elf,οτιδήποτε.
__________________ No matter how dark is the night,morning always comes. Τελευταία επεξεργασία από Celini : 22-07-09 στις 12:39 |
| | |
| | #4 |
| Banned | FOR THE HORDE!!!!!!!!!! |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | αν θες καμια βοηθεια και δεις ότι είμαι μέσα μίλα μου. οσο για τα ελληνικά guilds, απο alliance side το πρώτο αυτήν την στιγμή είναι ελληνικό ^^. Τα ονόματα των χαρακτήρων μου είναι zfour & lichborne |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | εκανα gnome rogue |
| | |
| | #7 |
| Banned | κατά τη γνώμη μου έκανες την καλύτερη επιλογή όσο αφορά το class... οι rogue ειναι κορυφαίοι αλλά είναι εξίσου δύσκολοι. |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | gnome rogue rocks!ειδικά αυτοί που είναι αγοράκια(για το γαμάτο χτενισμα που μπορείς να κανεις στο barber shop)πρόσεχε γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά στον genjuros alliance(οι ΧΟΡΝΤ φαίνονται λίγο τρομακτικοί μάλλον για αυτό παίζουν alliance) |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | ευχαριστω για τες σιμβουλες |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Φτιάξε καλύτερα την γραμματική σου και κοίτα κατά δεύτερον τι ally-fanction θα κάνεις. Και δεν στο λέω για να σου την πω απλά για να σε διορθώσω. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |