Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή.

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > Player vs Player

4 THE HORDE!
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 15-07-09, 15:10   #1
Νέο μέλος

Το avatar του χρήστη Γιαννης

buldranes

EN-Kilrogg (PvE)
Γιαννης is on a distinguished road
Talking 4 THE HORDE!

Λοιπον παιδια εχθες περασα μια απο τις ωρεοτερες εμπειρίες μου στο wow.
Bλεποντας ενα ματσο απο ατομα της horde μαζεμένα έξω από την org καποιος μου κανει whisp αν θα ηθελα να πετυχω το achievement for the horde.Εχωντας βαρεθει να κανω πολλα quest και βλεπωντας οτι ειμαι πολυ κοντα στο να παρω το νεο lvl του λεω να με κανει inv στο raid.Ξαφνικα ενας απο τους γνωστούς αρχηγούς των horde σε θεματα raid στον server μας βγαζει yell μεσα στην org "ΌΛΟΙ ANSHENVALE",περνωντας το flypath για anshenvale βλεπω αλλα 30 ατομα να πετανε στο πλευρο μου,χωρις να τα πολυλογώ φτάνουμε απο ansenvale στην darnassus οπου δεν υπήρχε ψυχή και εκείνη την στιγμή κατάλαβα το τι θα επακολουθουσε... Ρίχνοντάς την boss του του darnassus και περνωντας το σχετικο achievement παμε στην πόλη των κακομοίρηδων των draenei οπου επίσης δεν υπάρχει ψυχή και το απολαμβανουμε αναλόγως.Μετα βεβαια ολοι ήμασταν έτυμοι να σοβαρευτούμε λίγο και να πολεμήσουμε σοβαρα γιατι θα πηγαίναμε stormwind...
Για καλη μας τυχοι και εκει δεν υπηρχε πολις κοσμος και ο raid-leader μαζι με εναν επισης γνωστο dk στον server μας ριχνουν το boss και αργοτερα πολλους 80ριδες ally που βγενανε απο τα bg η επιστρεφαν στην capital μαζι με την βοηθεια όλων μας βέβαια...Επομενος σταθμος iron forge.Εκει η κατασταση
ηταν προετημασμενη απο τους ally αλλα να που τους αφνιδιαζουμε και γινεται χαμος...Ο αρχηγος που φοραγε και furious ορμαει στο boss μαζί με άλλα 20 άτομα,εγώ μαζί με τον κολλητο μου απο το guild μου κοπανάγαμε τους guard καθως εκει είχαμε μήνει με άλλους πιο πίσω και γινεται σαματας....Μην σας στα ποληλογω τελικα το boss ψοφάει... όπως μετα ψοφαει και το μισω raid group με ελαχιστους να βγενουν εξω και να φεύγουν γρήγορα με το τρενο και στη σηνεχεια της επομενης στασης hearthstone και μετά πάλι orgrimmar για celebrate με πολλα ατομα παντου,πολυ spamm και γελιο και βέβαια ενα πολυ ωρέο καινούργιο bear-mount δώρο από τον thrall...
Tελικα είναι περηφάνια να εισαι Hordas!

Τελευταία επεξεργασία από Γιαννης : 15-07-09 στις 15:16
Ο χρήστης Γιαννης δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 15-07-09, 15:41   #2
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Arafin

Arraphyn

EN-Nagrand (PvE)
Περιοχή: Ηλιούπολη
Εικόνες: 6
Arafin is on a distinguished road
Προεπιλογή

Σε εμάς του Nagrand είναι ένας ο οποίος οργανώνει "For the Horde!" run κάθε μέρα, δύο φορές μάλιστα, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ, με στόχο να μοιράσει 100 Black War Bears. Απ'όσο ξέρω, δεν έχει αποτύχει ούτε μια.
Νέα Μηνύματα 15-07-09, 15:58   #3
Νέο μέλος

Το avatar του χρήστη Γιαννης

buldranes

EN-Kilrogg (PvE)
Γιαννης is on a distinguished road
Wink

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Arafin Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε εμάς του Nagrand είναι ένας ο οποίος οργανώνει "For the Horde!" run κάθε μέρα, δύο φορές μάλιστα, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ, με στόχο να μοιράσει 100 Black War Bears. Απ'όσο ξέρω, δεν έχει αποτύχει ούτε μια.
Ενοειτε ότι θα παίξει σύντομα φωτογραφία στο wow.gr, τράβηξα πολύ print screen στις εικόνες μαχών...
Ο χρήστης Γιαννης δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 15-07-09, 16:16   #4
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Arafin

Arraphyn

EN-Nagrand (PvE)
Περιοχή: Ηλιούπολη
Εικόνες: 6
Arafin is on a distinguished road
Προεπιλογή

Δυστυχώς δε τράβηξα screenshots εγώ, αλλά και να ήθελα, κάθε φορά που μπαίναμε σε πόλη έτρωγα disconnect λόγω των πολλών textures...40 άτομα, με locks να κάνουν summon, με διαδρομές μέσω Γροινλανδίας και όλα τα σχετικά...

Ναι, πήρα όλα τα achievements του For the Horde! ενώ ήμουν offline
Νέα Μηνύματα 15-07-09, 16:53   #5
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Sinamorata

Sinamorata
των You had me at Zug Zug

EN-Nagrand (PvE)
Εικόνες: 4
Sinamorata is on a distinguished road
Προεπιλογή

Στο δικο μου raid Αραφινο ήταν πιο αστεια τα πραγματα..ειχαν ξεκινησει οι alliance το αντιστοιχο δικο τους, οποτε αρχισα μαζευα κοσμο οσο εκεινοι ήταν απασχολημενοι..βεβαια αν και η ιδεα ήταν καλη, η καθυστερηση να μαζευτει ο κοσμος ήταν τετοια, που φαγαμε ψοφο. Βασικα, ειχα την ιδεα, οσο οι alliance ήταν απασχολημενοι να σκοτωνουν τα δικα μας boss, να παμε πρωτα ironforge μιας και ειναι ουσιαστικα η πιο δυσκολη. Εκει πανε ολοι για ah για τα παντα, οπως σε μας στην orgrimmar. Οποτε παμε auberdine, παιρνουμε το πλοιο, τρεχουμε κατευθειαν στο τραμ, φροντισαμε να βαρεσουμε φρουρους στην πορεια για να αρχισει να βαραει ο συναγερμος στην SW ωστε να πεσει συρμα και να μαζευτουν οσοι ήταν για αμυνα εκει, και πηγαμε κατευθειαν στο τραμ για IF. Για κακη μας τυχη, αργησαμε κομματακι, και οταν φτασαμε IF μας περιμεναν τα 2 raid groups που ειχαν μολις κανει το For the Alliance...τρωμε ψοφο, αρχιζουν οι γκρινιες, και τους ρωταω, αν θελουν να εγκαταλειψουν ή να παμε στα ευκολα. Συμφωνουν να παμε στα ευκολα οποτε ξεκιναμε Exodar-Darnassus-Stormwind..μεχρι να κανουμε αυτη τη βολτα, την ωρα που ηταν να παμε IF παλι, συνεπιπτε η ωρα του wintergrasp, οποτε τρεξαμε, και δεν βρηκαμε κανεναν να αμυνθει..βεβαια σε εκεινη τη φαση, ήμουν ατυχη, γιατι ενω απο την αρχη ήθελα μονο την IF για το achievement, αργησε το loading screen απο το τραμ για μεσα στην IF, και οι υπολοιποι προχωρησαν αφηνοντας ολους τους φρουρους σε μενα..να μην τα πολυλογω, πεθανα μερικα μετρα εξω απο την εισοδο του βασιλια των νανων, τι κι αν φωναζα για battle rez χαμπαρι δεν πηραν..παρ'ολα αυτα, ακομα και νεκρη, πηρα το achievement, και την αρκουδιτσα μου, και ευθαρσως ανοιξαμε portal για dalaran μεσα στη μεση της αιθουσας απ'οπου και επιστρεψαμε.

Ειναι ωραια φαση το raid αυτο, με ή χωρις τα achievements ή την αρκουδα...παρ'ολα αυτα μετα λυπης μου ανακαλυπτω, οτι δεν εχουν ολοι την ορεξη να βοηθησουν αυτους που δεν το εχουν κανει και αυτο με ενοχλει. Εγω συνεχιζω και πηγαινω, κι ας το εχω κανει, μονο και μονο για να γεμισει το group που περιεχει και ατομα που δεν το εχουν κανει. Οταν σπαμαραμε ομως,ηταν πολλοι αυτοι που ελεγαν "εχω και την αρκουδα και το achievement οποτε δεν ερχομαι"..Γιατι ρε φιλαρα?θα χασεις λιγη ωρα απο το παιχνιδι σου κανοντας κατι διασκεδαστικο, για να βοηθησεις και τους αλλους...αν δλδ ολος ο σερβερ 80αρισει και μεινει ενας μονος του που δεν εχει κανει το εν λογω raid, δε θα τον βοηθησεις να το κανει επειδη εσυ το εχεις ήδη? Οταν ηθελες να το κανεις εσυ δεν ηρθαν ατομα που το ειχαν ξανακανει για να σε βοηθησουν? Κατι τετοια μου τη σπανε.
Νέα Μηνύματα 15-07-09, 17:18   #6
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Echetleos

Echetleos

EN-Nagrand (PvE)
Περιοχή: Nέα Φιλαδέλφεια
Echetleos is on a distinguished road
Προεπιλογή

αν και είμαι ally (;p) τολμώ να πω ότι το achievement είναι άψογο αν και δεν το έχω κάνει.. το έχει κάνει ο αδερφός μου και ο πατέρας μου οποτε ξέρω πως είναι το σκηνικό όλο ;p. Βασικά το όλο θέμα το ότι δεν έρχονται οι 80hdes στα raid είναι γεγονός και όχι μονο για αυτό το ακη αλλα και για πολλά αλλα. Για εμενα ο μονος λόγος που δε θα πήγαινα θα ήταν για να δώσω θέση σε κάποιον που δεν το έχει μιας και ξέρω ότι είναι εύκολο να βρείς raid group, και είναι και αρκετά εύκολο σαν achievement... για να μη σχολιάσω το ποσο ωραίο είναι
Νέα Μηνύματα 15-07-09, 17:31   #7
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Sinamorata

Sinamorata
των You had me at Zug Zug

EN-Nagrand (PvE)
Εικόνες: 4
Sinamorata is on a distinguished road
Προεπιλογή

Μα εκει ειναι το θεμα..απο το 40αρι γκρουπ, 20 ειναι αυτοι που δεν το εχουν κανει..20 μονοι τους δεν πανε πουθενα..οι θεσεις θα γεμισουν με αυτους που το εχουν ηδη κανει και θα πανε καθαρα για να γεμισουν το γκρουπ και να βοηθησουν. Νταξ..υπαρχουν και οι σπανιες περιπτωσεις που εζησα για να το δω..οπου ο King Varian επεσε τις προαλλες, με 15 ατομα μονο...αλλα και παλι, αν δεν μαζευονται ξενερωνουν και κακιωνουν αυτοι που δεν ελαβαν βοηθεια..
Νέα Μηνύματα 15-07-09, 17:33   #8
Ήρωας

Το avatar του χρήστη filippos97

Darkbaby

EN-Mazrigos (PvP)
Περιοχή: Λεμεσoς
filippos97 is on a distinguished road
Προεπιλογή

4 The Horde!!! εστο κιαν δεν εχω ογδονταριδες
Ο χρήστης filippos97 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 15-07-09, 20:49   #9
Ήρωας

Το avatar του χρήστη RaZZoR

Canopener
των Espada

EN-Saurfang (PvE)
Περιοχή: La Mia
RaZZoR is on a distinguished road
Προεπιλογή

στον silvermoon πάλι, που δεν υπάρχει δείγμα από hordes, τα capital cities έχουν γίνει 5man dungeons :o

RaZZoR - lv85 Human Rogue
Canopener - lv85 Troll Rogue
Ο χρήστης RaZZoR δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 29-08-09, 15:22   #10
High Warlord

Το avatar του χρήστη mrunbox

Περιοχή: Azeroth
Εικόνες: 182
mrunbox will become famous soon enoughmrunbox will become famous soon enough
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο RaZZoR Εμφάνιση μηνυμάτων
στον silvermoon πάλι, που δεν υπάρχει δείγμα από hordes, τα capital cities έχουν γίνει 5man dungeons :o
haha

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:55.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23