| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 11-07-2009
| Μετα απο ειλικρινα απειρη σκεψη ελαβα την αποφαση να κανω ενα post εδω σχετικα με ενα concept που σκεφτομαι καιρο. Δεν πιστευω οτι θα βρω αποκριση γιατι ειλικρινα δεν εχω δει να ασχολειτε κανεις με αρενα εδω μεσα. Θελω να δημιουργησω ενα ελληνικο arena team με στοχο το rank 5 στο Cyclone BG η στο Μisery BG εν ολιγης τα καλυτερα BG της Ευρωπης. Εαν καποιος ενδιαφερετε και προφανως εχει και τα αναλογα Arena Ratings η Glad Titles, ας ριξει ενα post εδω περα και θα μιλησουμε in-game. Το setup θα εχει να κανει με το 3v3 και εγω παιζω lock. Υπαρχει μια πιθανοτητα να τρεξουμε Lock/Mage/Sham και υπαρχει θεση για Rsham. Thanks for your time. |
| | |
| | #2 |
| Bump |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Μια φιλική συμβουλή, καλο θα ήταν να πεις και τι faction παίζεται,για να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι. |
| | |
| | #4 |
| Στο 3.2 θα υπαρξει faction change service οποτε δεν νομιζω οτι αυτο θα ειναι προβλημα. Παιζω Horde αυτη την στιγμη. |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | καλη ιδεα θα το σκεφτω |
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | Ελπίζω να βρεις συμπαίκτες για την αρένα φίλε.Πάντως από faction change μην υπολογίζεις πολλά καθώς δε νομίζω να είναι στο 3.2.Αν κατάλαβα καλά η bliz απλά ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δοκιμάζεται ακόμα,οπότε μάλλον έχουμε καιρό μπροστά μας για να το δούμε κι αυτό.(Αφού φυσικά δοκιμαστεί στον PTR) |
| | |
| | #7 |
| Δεν νομιζω να υπαρξει θεμα με το faction. Στην χειροτερη τραβαμε ενα reroll. Αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα δουλεψει συντομα το faction change. Το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε τιποτα οργανωμενο και σοβαρο να φερνει το ελληνικο συμβολο οσον αφορα τα online teams στα games ενα τομεα που μεγαλωνει ραγδεα. Και αν νομιζετε οτι τα ελληνικα guilds ειναι της προκοπης η οτι κανεις υπολογιζει αυτο το τραγικο και ηλιθια επαναλαμβανομενο πραγμα που λεγετε PvE και την 3400η θεση που φαγαμε τον yoggi αφου γιναμε bots μετα απο 2456 tries και βγαλαμε το fight μηχανικα, νομιζω οτι πεφτετε λιγο εξω. Εκτος κ αν εισαι σε guild που κανει world firsts. Οσον αφορα το competitive playing δεν υπαρχει πουθενα η ελλαδα και αυτο γιατι ποτε κανεις δεν ερχετε σε επαφη με τον συναθρωπο ![]() Oποτε ψαχνω ατομα που εχουν ορεξη να δουλεψουν μαζι πανω στην ομαδα, φυσικα στον ελευθερο τους χρονο και χωρις να υπαρχει η υποψια οτι θα λιωσουμε στα keyboards ![]() ps. sorry για τους τονους παιδια, βαριεμε οικτρα ^^ Τελευταία επεξεργασία από Menos : 14-07-09 στις 04:05 |
| | |
| | #8 |
| πφφφ τζιφος μου φενεται |
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος | Και sorry που θα σε στεναχωρήσω τζίφος θα παραμείνει. Έχω γραφτεί στο forum μόνο για να γελάω όταν δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω στο γραφείο. Παίζω απο το 05 και απο τότε Mage, δεν έκανα τίποτα εκτός απο PVP απο τα 60s. Λόγω του server που είμαι στην Arena είχαμε Fail Team (δεν είχε κόσμο και ο κόσμος που είχε για pvp ήταν αποτυχία) , εκτός απο ένα RMP που είχα κάποτε με έναν Έλληνα και ένα Σουηδό (αν θυμάμαι καλά) που εγώ τα παράτησα και αυτοί πήραν tittle. (Watch o priest, Ourihill o rogue - The Venture Co.) Πάντα ήθελα να πάω στο Ευρωπαϊκό BG9 (aka Cyclone) αλλά λόγω του περιορισμένου χρόνου δεν το έκανα ποτέ και το άφησα. Στο expansion το αγόρασα απο την πρώτη μέρα αλλά δεν έπαιξα απλά το αγόρασα γιατί <3 WoW και τώρα ξεκίνησα πάλι πριν 3 μέρες και ανεβάζω το mage.. Αnywayz, θα ήθελα πολύ να έρθω να παίξουμε, αλλά καταρχήν το combo δεν είναι ότι καλύτερο (εκτός αν έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα), θα σου πρότεινα μιας και είσαι lock να βρεις ένα drood που θα ξέρει να παίζει και δεν θα είναι clicker και ένα rogue. Πάρα πολύ καλό combo με πολύ CC. Πιστεύω οτι αυτό το combo ακόμα πρέπει να δουλεύει και αν δεν είναι έτσι, διόρθωσε με. Κατά δεύτερον, επειδή με ξέρω, αν μπλέξω με αρένα θα καταστραφώ και δεν έχω και χρόνο (είμαι 25 πλεον). Αυτά τα ολίγα mate, ελπίζω να βρεις ένα καλό 3v3 και άτομα που πραγματικά θέλουν να ασχοληθούμε με end game PVP. |
| | |
| | #10 |
| Cheez μια απο τα ιδια κ εγω περι του φορουμ.. Οπου ελληνες παιχτες παιζει κ απιστευτη noobia τριγυρω κ γενικα γινονται περιγελος. (βλεπε genjuros) Τεσπα το wotlk ειναι η μερα με την νυχτα απο το tbc οποτε εισαι παρα πολυ εξω σε αυτα που λες και θα το δεις με τον καιρο αυτο. Αυτη την στιγμη το lock/mage/sham ειναι αντικειμενικα rank 1 setup χαλαρα και στο λεω κ απο προσωπικης πειρας. Χαιρομαι που ξαναρχισες φιλε, καλη τυχη σου ευχομαι |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |