Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή.

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > Player vs Player

Diablo 3 Hellenic Community

Arena Serious Mode
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 30-07-09, 16:49   #11
Ήρωας

Το avatar του χρήστη xcyanx

Patriarch

EN-Executus (PvP)
Εικόνες: 2
xcyanx will become famous soon enoughxcyanx will become famous soon enough
Προεπιλογή

Και αυτό μπορώ να πω ότι φαίνεται απο την στάση σας απέναντι στο forum...Το forum πιστεύω έχει φτιαχτεί για να φέρει τους έλληνες του wow μαζί ώστε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Και στο κάτω κάτω και εσείς έλληνες δεν είστε, πρέπει απο αυτό να υποθέσω ότι είστε και noobades? Αν γελάτε με άτομα που μιλάνε σε ένα forum τότε "just get a life" και είναι η πρώτη φορά που το λέω...
Ο χρήστης xcyanx δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 30-07-09, 19:48   #12
Ήρωας

Το avatar του χρήστη ~Astaroth~

Touchofevil

EN-Doomhammer (PvE)
Περιοχή: The Fountain, 1337 pwn st.
Εικόνες: 5
~Astaroth~ is on a distinguished road
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο xcyanx Εμφάνιση μηνυμάτων
Και αυτό μπορώ να πω ότι φαίνεται απο την στάση σας απέναντι στο forum...Το forum πιστεύω έχει φτιαχτεί για να φέρει τους έλληνες του wow μαζί ώστε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Και στο κάτω κάτω και εσείς έλληνες δεν είστε, πρέπει απο αυτό να υποθέσω ότι είστε και noobades? Αν γελάτε με άτομα που μιλάνε σε ένα forum τότε "just get a life" και είναι η πρώτη φορά που το λέω...
QFT.
Υποθέτω ότι όποιος γελάει με το φόρουμ αυτό προφανώς δεν έχει κάτσει ποτέ να διαβάσει τι λέει ο καθένας και έχει σχηματίσει άποψη κρίνοντας από μεμονωμένα ποστς που δεν του άρεσαν. Κρίμα.
Νέα Μηνύματα 31-07-09, 22:28   #13
Νέο μέλος

Menos is on a distinguished road
Προεπιλογή

Φιλε μου θα μπορουσα να αναλυσω με παραγραφους το τι ειπα και γιατι το ειπα αλλα ειλικρινα δεν θελω καν να σπαταλησω χρονο σε αυτο. Εγω ο ιδιος κανω μια προσπαθεια με αυτο το post για μια ενωση ελληνων οποτε ασε τα get a life γιατι δεν ξερεις τι life ζει ο καθενας επειδη διαβασες 5 λεξεις και σε εθιξαν. Δεν ηρθα να προσβαλλω κανεναν εδω περα αλλα φενεται οτι υπαρχει μια τεραστια ελλειψη στο γνωθι σαυτον δυστηχως.
Ο χρήστης Menos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 01-08-09, 18:30   #14
Ήρωας

Patriarch

EN-Executus (PvP)
Προεπιλογή

Δεν με έθηξαν καθόλου μπορώ να πω, αλλά με το να γελάς με άτομα που μιλάνε στα διάφορα forum σε κάνει πιο gosha ή τπτ τέτοιο? Εγώ όταν θέλω να κάνω χαβαλέ και να γελάσω θα πάρω τα φιλαράκια μου τηλέφωνο και θα βγούμε έξω...Δεν θα κολήσω μπροστά απο μία οθόνη γεμάτη απο 01 και να κάθομαι να γελάω με κάτι που έχει γράψει ο άλλος είτε αυτό ειναι σωστό είτε είναι λάθος.
Αυτούς που πραγματικά θήγεις είναι οι admins του forum που έχουν ασχοληθεί τόσο καιρό για να στήσουν αυτό το site.
Και για το όσο αν είμαι λάθος αυτό στο απάντησε και ο astaroth που έχει γύρω στα 180 φευγα ποστς.
Και σίγουρα με τα 7 posts σου έχεις καταβάλει σημαντική προσπάθεια να ενώσεις το ελληνικό community αυτού του forum.
Νέα Μηνύματα 01-08-09, 18:45   #15
Νέο μέλος

Προεπιλογή

Μαλιστα οταν εσυ βλεπεις κατι αστειο γραμμενο καπου στο νετ, ΔΕΝ γελας. Δεν πειραζει ειναι αστειο αλλα ΜΗΝ γελασεις γιατι βρισκετε πανω στην οθονη. Παρε τους φιλους σου τηλεφωνο και βγες εξω.

Ωραια τωρα γελα επιτρεπετε απο τους αγραφους κανονες σου. Το post count δεν μου λεει τιποτα για το κυρος αποψης κανενος.

Οταν μπαινω στον genjuros στο αccount του αδερφου μου που ειναι 12 ετων γιατι μονο 12χρονοι παιζουν εκει, και βλεπω στο trade chat, FUCK GREECE και GREEΚ BARBARIANS, μονο τον μαλακα δεν θα κατσω να κανω γιατι ξερω την κατασταση που επικρατει εκει μεσα και οτι οι ελληνες μας κανουν ρομπα παντου, οπως θα γελασω οταν βλεπω ατομα εδω μεσα που παιζουν απο vanilla και δεν ξερουν να φτιαξουν ενα arena team.

Για συνελθε και δες την κατασταση γυρω σου και αμα δεν την θεωρεις τραγικη εισαι και εσυ τραγικος και το λεω χωρις να μπω καν στον κοπο να ανοιξω το armory.

Eιναι ενα game θα πεις και φενεται πως το παιρνω σοβαρα, η αληθεια ειναι οτι το αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο οταν οι hooligans τα κανουν σκατα στα γηπεδα και μας κανουν διεθνη ρομπα. Ενα παιχνιδι ειναι και το ποδοσφαιρο.

Δεν κρινω τους παντες που γραφουν εδω μεσα αλλα υπαρχουν απιστευτα οργια. Αυτο ειναι ολο.

Ενωσε τους ελληνες εσυ με το post count σου τωρα και ασε με εμενα.

Τελευταία επεξεργασία από Menos : 01-08-09 στις 18:47
Νέα Μηνύματα 01-08-09, 19:44   #16
Ήρωας

Patriarch

EN-Executus (PvP)
Προεπιλογή

Οκ αν απο το post count και μόνο ψάξε εδω μέσα να δεις τι ποστ έχω...το 80% είναι περίπου για να βοηθήσω κάποιον που έχει πρόβλημα και αν αυτό είναι αστείο και σε κάνει και γελάς έχεις πρόβλημα...
Τέσπα, gl στην ενοποίηση των ελλήνων του wow με τα 8 posts σου που αν όχι όλα τα μισά είναι troll style...απο την μεριά μου το θέμα έχει λήξει για αυτό δεν postarw άλλο.

Ωραια τωρα γελα επιτρεπετε απο τους αγραφους κανονες σου.

Sorry κι' ολας αλλά δεν τους ξέρεις...αν δω κάτι αστείο σαφώς και θα γελάσω αλλά εδω μέσα δεν έχω δει κάτι αστείο...το ποιος είναι ο τραγικότερος δεν το ξέρω αλλά τα πιστεύω σου κράτησετα για τον ευατούλη σου.

Για συνελθε και δες την κατασταση γυρω σου και αμα δεν την θεωρεις τραγικη εισαι και εσυ τραγικος και το λεω χωρις να μπω καν στον κοπο να ανοιξω το armory.
Ξέρω πολλούς έλληνες απο τον server μου που έχουν καθαρήσει ulduar και στην arena τα πάνε μια χαρά επίσης. Η λογική που έχεις "ελληνας = noob" δεν στέκει γιατί δεν μπορείς να το τεκμηριώσεις με καμία λογική, βασικά μπορείς ΜΟΝΟ με τη δικιά σου λογική που μάλλον βγαίνει απο το στομάχι σου και όχι απο το κεφάλι σου(ναι είναι αστείο οπότε γέλα).

Eιναι ενα game θα πεις και φενεται πως το παιρνω σοβαρα, η αληθεια ειναι οτι το αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο οταν οι hooligans τα κανουν σκατα στα γηπεδα και μας κανουν διεθνη ρομπα. Ενα παιχνιδι ειναι και το ποδοσφαιρο.

Σωστά, γιατί προχτές είδαμε στις ειδήσεις του star hooligans του wow να τα κάνουν λαμπόγυαλο στην αθήνα γιατί έμαθαν οτι το burst dps του pala θα φάει nerf στο επόμενο patch(γέλα γιατί και αυτό είναι αστείο).
Και στο κατω κάτω ποιος σου είπε ότι οι ξένοι δεν τα κάνουν αυτά? Έχεις αναπτύξη μια κριτική σκέψη που βασίζεται σε servers που όπως φαίνεται είναι overpopulated απο έλληνες...Στον δικό μου server που έχουμε κατα κύριο λογο σουηδούς νομίζω(τέσπα πιο πολλούς ξένους απο έλληνες) τα ίδια πράματα γίνονται.

Απο ότι είχες πεί το όλο θέμα είχε να κάνει με τα forum που αν θυμάμαι καλά μόνο σε ένα post είχαν αναίβει λίγο τα αίματα λόγο ενός troll, μετά απο αυτά τίποτα άλλο. Τώρα μου μιλάς για το τι γίνεται στον server σου προσπαθώντας να καλύψεις τα κενά του post σου. GL with that

οπως θα γελασω οταν βλεπω ατομα εδω μεσα που παιζουν απο vanilla και δεν ξερουν να φτιαξουν ενα arena team.

Γιατί δεν τους βοηθάς εσύ με τις άπειρες γνώσεις του περί του κόσμου(του wow)[και αυτό αστείο είναι οπότε μπορείς και εδώ να γελάσεις με την ψυχή σου]. Αν ήσουν της λογικής ότι βοηθάμε καποιον που δεν ξέρει αντί να τον κάνουν /point /lol τότε δεν θα έλεγες όσα έχεις ήδη πει.

εισαι και εσυ τραγικος και το λεω χωρις να μπω καν στον κοπο να ανοιξω το armory.

Καλά θα κάνεις γιατί θα δείς ότι στο heroic ulduar εχώ ένα καλό σχετικά progress αν σκεφτείς ότι είχα σταματήσει για αρκετό καιρό το raiding και πριν μια βδομάδα άρχισα πάλι αλλά στον shaman μου.

Ενωσε τους ελληνες εσυ με το post count σου τωρα και ασε με εμενα.
Αυτό θα κάνω

Αντε bb και ελπίζω να βάλεις μυαλό

Τελευταία επεξεργασία από xcyanx : 01-08-09 στις 20:06
Νέα Μηνύματα 01-08-09, 20:53   #17
Νέο μέλος

Προεπιλογή

Tωρα θες να αρχισουμε τα απειρα quotes ? Δεν εχεις καν valid μετρο συγκρισης. Το μια χαρα σου ειναι οτι καθαρισε καποιος το ulduar ? Τι ειναι αυτο επιτυχια ? Η οτι εχει 1800 στην αρενα ? Και για ποιον σερβερ μου μιλας, παιζω kazzak και εκει ειναι ολοι σουηδοι οποτε απολιτιστες καταστασεις δεν εχω παρατηρησει. Ουτε /point /lol εκανα σε κανενα, η μονη φορα που ποσταρα εδω μεσα ειναι σε αυτο το thread. Mια χαρα τεκμηριωνω οτι θελω γιατι ποτε δεν λεω παπαρολογιες χωρις να το εχω ψαξει. To θεμα ειναι αν αξιζει τον κοπο. Αστειε.
Νέα Μηνύματα 13-08-09, 17:32   #18
Νέο μέλος

Cheez

EN-The Venture Co. (RP-PvP)
Cheez is on a distinguished road
Προεπιλογή

Τι κάθεσε και απαντάς κιόλας ρε Meno...Τσαμπα e-ink...
anyhow...
Όσον αφορά το πόστ σου, δεν απάντησα γιατί έλειπα διακοπές...
Για το combo , όντως δεν έχω ιδέα πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στο Wotlk...
Πάω 80 και ξαναμιλάμε, γιατί είμαι για transfer anyway, ο server που παίζω είναι almost dead...

PS. Στο θεματάκι που έχετε πιο πάνω, συμφωνώ απόλυτα με το Meno...
Ο χρήστης Cheez δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:22.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24