| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Ήρωας | Να'σαι καλά ρε παλικάρι!!!!Άπειρη η βοήθειά σου! Thx a lot! |
| | |
| | #12 |
| Ήρωας | Update: - Λόγω αφθονίας defence από το gear και μόνο (γνωστός μου είχε φτάσει 570 defence χωρίς gems και trinkets), προστέθηκαν μερικά ακόμα enchants. - Fixed a bug in Avenger's Shield tooltip now will correctly also read the silencing effect. - Τα spells σε κίτρινο και σε bold παραήταν, αφαιρέθηκε το bold. |
| | |
| | #13 |
| Ήρωας | Δώσε nerf στο λαό, το talent Sacred Duty πλέον από 4/8% stamina increase δίνει 2/4%. |
| | |
| | #14 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 21-06-2011
| kalispera paidia....epeidh 8elw na ksekinhsw na paizw wow....8elw na ftiaksw enan paladin...einai efkolos san char gia enan newbie? |
| | |
| | #15 |
| Ήρωας | Έχοντας αρκετά πρόσφατα φτιάξει απ'την αρχή (χωρίς heirlooms κλπ) κι άλλον tankadin, θα 'λεγα πως μόλις πιάσεις μερικά concepts όπως να κάνεις silence τους healers με Avenger's Shield ή να τους τραβάς σπάζοντας Line of Sight, ναι, είναι αρκετά newbie friendly ακόμα και τώρα. Υ.Γ. Φτου, ακόμα αυτό το απαρχαιωμένο είναι sticky; Τελευταία επεξεργασία από Arafin : 21-06-11 στις 23:23 |
| | |
| | #16 |
| Ήρωας | Arafin αφού απάντησες που απάντησες γιατί δεν είπες ότι απαγορεύονται τα greeklish ?? Σαν καινούριος μπορεί να μην το ξέρει.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #17 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 21-06-2011
| ευχαριστω πολυ φιλε μ για τν ενημερωση.....κ συγνωμη για τα greeklish....δν ηξερα οτι απαγορευονται!!!! |
| | |
| | #18 |
| Μαχητής | Guys καλησπέρα, για τις ανάγκες του Guild αλλά και γιατι βαρέθηκα να περιμένω 20 λεπτά για να μπω σε Dungeon εκανα τον Pala Protection. Ωστόσο το tanking στα 85 και στα heroics δεν εχει καμία σχέση με το tanking μέχρι τα 70 (τόσο εχω τον dk). To Gear δεν είναι άσχημο αλλα εχει 3-4 parts για dps τα οποία θα αλλάξουν. Aπλά παρόλο που χρησιμοποιω τα aoe spells και το rotation σωστα χάνω εύκολα το aggro. Μήπως το mastery μου είναι πολυ χαμηλο η φταίει κάτι άλλο? |
| | |
| | #19 |
| Ήρωας | Όχι, το mastery δεν έχει να κάνει καθόλου με το threat. Έκανα και ένα armory check μπας και έφταιγε το ενδεχομένως πολύ χαμηλό gear (δηλαδή να ναι φρέσκος 85άρης που του τραβάνε aggro άτομα με ilvl 380+, αλλά δεν). In fact, προσωπικά σηκώνω τα χέρια ψηλά. |
| | |
| | #20 |
| Μαχητής | Θα προσπαθησω να γινω πιο γρηγορος δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |