Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή.

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > Player vs Player

Old PvP, before burning crusade!
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 24-06-09, 03:29   #1
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Cytheria

Cytheria
των Astra

EN-Bladefist (PvP)
Περιοχή: Dedeagatch
Cytheria is on a distinguished road
Προεπιλογή Old PvP, before burning crusade!

Έχετε καθόλου απορία πως μοιάζει κάποιος που έφτασε rank 13 σε pre-tbc εποχές ??
Πάρτε μια γεύση εδώ...
Imageshack - wowscrnshot071906045656ph2.jpg
Το παλικάρι φάρμαρε 92k honor μέσα σε μια μέρα!
Την στιγμή που στα 80 φάρμαρα 20k honor και είπα "πολύ honor φάρμαρα σήμερα, ας χαλαρώσουμε λίγο".
Μέσα σε μια βδομάδα φάρμαρε 530k honor! είναι να τρελαίνεσαι το τι περάσανε όλοι αυτοί που θέλανε να πάνε rank 14.
http://www.dr-hu.com/WOW_PVP_RANK_PO...gh-Warlord.jpg
Αυτό το βρήκα στο google αλλα σας το λέω εγώ ότι είναι απόλυτα αληθινό, οι παίκτες τότε φαρμάρανε 1.5 εκατομμύριο honor μέσα σε μια εβδομάδα και έκαναν κοντά 200k honor την μέρα!
Το PvP που κάνουμε σήμερα δεν συγκρίνετε ούτε πρόκειται να συγκριθεί ποτε με το λιώσιμο που ρίξανε αυτά τα άτομα.

Lieutenant General Cytheria (rank 11/14 - highest rank ever)
World of Warcraft (New Account)
Κάντε click στην εικόνα για το armory.

Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun
Ο χρήστης Cytheria δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 03-07-09, 03:14   #2
Νέο μέλος

Το avatar του χρήστη Ereinion

Ereinion
των Bad Bones

EN-Sylvanas (PvP)
Ereinion is on a distinguished road
Προεπιλογή

Πλάκα κάνεις αγορίνα. Θυμάμαι τι κάψιμο τραβούσα για να φτάσω Rank 10 (Champion στην μεριά της Horde) και να ολοκληρώσω το πολυπόθυτο setάκι. Θυμάμαι κάτι standings 10-20-εκεί γύρω. Πάντως ναι, το pvp στα bgs πλέον είναι για τα achievements (δηλαδή γρήγορο παιχνίδι με σκοπό το ένα, το δύο, το τρία), και όχι η φήμη σου, η δόξα του premade σου, η δόξα του guild σου (αν ήσουν σε pvp). Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα ατελείωτα premade ενάντια στις ορδές του Method. Αλλά τα πράγματα αλλάξανε. Τώρα arena, arena, arena, ενώ τα original bgs έχουν απαξιωθεί τόσο πολύ. Ποιός να ξεχάσει τα rewards από rank 12 και πάνω;
Ο χρήστης Ereinion δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 03-07-09, 14:52   #3
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Yiatsek

Yiátsek
των Elite Order

EN-Tarren Mill (PvP)
Yiatsek is on a distinguished road
Προεπιλογή

Κι εγώ ρανκ 13 έφτασα δεν την πάλεψα για 14 καθώς ήμουν από τους τελευταίους γιατί σε 1 βδομάδα έμπαινε το honor system το επόμενο και τα rewards του 14 τα πήρα με honor. Θυμάμε είμασταν 4 άτομα στο premade που κανονίζαμε τα standings. Είχα 1.100.000 σε διπλό honor wsg week standing 1 στο σερβερ μια εποχή. Την επόμενη βδομάδα δεν είχα παίξει μία μέρα επειδή είχανε έρθει κάτι φίλοι κι αυτό ήτανε ,, ταφόπλακα στα όνειρα

Πολύ απάλευτες εποχές. Κάψιμο 3μηνο, την στιγμή μάλιστα που το χαρακτήρα μου τον ρανκαρα μοναχός, οπότε καταλαβαίνετε.. κάψιμο μέχρι να γίνει το ρεσετ, λίγο ακόμα όσο αντέξουμε κι μετα ξυπνούσα από τις 11:30-12 για να προλάβω να μην χάσω honor. Κλάφτα χαράλαμπε,, nolife.
Ο χρήστης Yiatsek δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 03-07-09, 15:53   #4
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Sinamorata

Sinamorata
των You had me at Zug Zug

EN-Nagrand (PvE)
Εικόνες: 4
Sinamorata is on a distinguished road
Προεπιλογή

Ουσιαστικα ομως χαρη σας/μας κανανε...τωρα μπορουν ολοι μα ολοι να απολαυσουν λιγο pvp χωρις να πρεπει να ειναι 24/7 πανω απο ενα πληκτρολογιο, μπορουν ολοι να εχουν κανονικες δουλειες, σχολεια, σπουδες χωρις να φοβουνται οτι θα πεσουν μονο και μονο επειδη ειχαν επισκεψεις ^^
Δεν εχω γνωρισει το παλιο pvp system παρ'ολα αυτα δεν με χαλαει που δεν καηκα και σε αυτον τον τομεα..XD
Νέα Μηνύματα 03-07-09, 17:43   #5
Νέο μέλος

Ereinion
των Bad Bones

EN-Sylvanas (PvP)
Προεπιλογή

Sinamorata αυτό που λες είναι ψιλοάκυρο. Το PvP θα έπρεπε να εξισώνεται με το PvE. Reputation, items, gold, etc. Γιατί ακριβώς και στα δύο διέθετες άπειρο χρόνο (που πλέον διαθέτεις μόνο στα dungeons και στα raids). Δυστυχώς η Blizzard αυτό πλέον δεν το κατανοεί (όχι ότι στην αρχή ήταν κάτι το top, αλλά μπορούσες να λιώσεις, με τα αντίστοιχα rewards φυσικά), οπότε τα bgs, όπως είπα και στο προηγούμενο post, είναι μέρος για τα daily (=gold). Αν είναι έτσι να κάνουνε και το Ulduar να τελειώνει σε 2 ώρες, τα bosses να πέφτουν για την πλάκα. Όποιος θέλει να ντυθεί από το PvE, και χρόνο θα διαθέσει από το σχολείο και το διάβασμα, από την δουλειά, από τους φίλους του. Δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένα άτομο που να παίζει wow που να μην έχει υποπέσει σε αυτό το..."αμάρτημα". Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει μία αντιστοιχία μεταξύ pvp & pve. Νοσταλγώ τις εποχές αυτές, αλλά η Blizzard rules here, so I stfu.
Νέα Μηνύματα 03-07-09, 18:37   #6
Ήρωας

Sinamorata

EN-Nagrand (PvE)
Προεπιλογή

Οπως υπαρχουν ατομα που λιωνουν τωρα σε dungeons και raids, ετσι υπαρχουν και ατομα που λιωνουν στο pvp, ανεξαρτητα τον βαθμο δυσκολιας που επεσε. Μπορει να μη λιωνουν οπως καποτε, αλλα συνεχιζουν και λιωνουν ειτε σε bg ειτε στο wintergrasp προσπαθωντας να φτιαξουν ενα καλο σετακι που μετεπειτα θα ειναι η αρχη για να καταφερουν κατι στην arena. Οπως και στο pve εχει πεσει ο βαθμος της δυσκολιας ετσι και στο pvp. Η blizzard ειναι καλως ή κακως μια εταιρια που θα κοιταξει να εχει ευχαριστημενους οσο γινεται ολους της τους πελατες, ωστε αυτοι να φερουν κι αλλους. Εννοειται πως δε θα κατσει να ευχαριστησει μονο τους hardcore (και σε pve Και σε pvp) αλλα θα προσπαθησει οσο γινεται να καλυψει τους παντες.
Για σενα αυτο μπορει να ειναι ακυρο, για μενα που δεν παιζω συνεχεια και ουτε σκοπευω να θυσιασω την υπολοιπη ζωη μου για ενα παιχνιδι, θελω να ξερω οτι οταν μπαινω εχω την επιλογη να κανω τα παντα, ισως σε μικροτερη κλιμακα απο καποιον που εχει περισσοτερο χρονο στα χερια του. Μπορει να μην αποκτησω ποτε τιτλο οπως pretbc, αλλα ξερω οτι θα μπορεσω να μπω σε ενα bg για να περασει η ωρα μου. Αντιστοιχα, και στο pve ξερω οτι δεν χρειαζεται να κανω καθε μερα raid για να φτασω καπου, μπορω να το κανω αυτο με το πασο μου.
Νέα Μηνύματα 03-07-09, 19:51   #7
Νέο μέλος

Ereinion
των Bad Bones

EN-Sylvanas (PvP)
Προεπιλογή

Δεν νομίζω πως κάποιο άτομο με το προηγούμενο σύστημα είχε πρόβλημα στο να κάνει bgs για την πλάκα του (μάλιστα η Blizzard φρόντιζε έτσι ώστε τα premades να συναντιούνται, και τα pugs να είναι με pugs). Και αμφιβάλλω πολύ αν κάποιος κάθεται πλεόν να λιώνει στα bgs όπως pretbc, και δεν σου μιλάω για 2-3 ώρες -πιστεύω πως το post του Yiatsek θα σε καλύψει απόλυτα. Όπως για την πλάκα χονόμασταν strat, scholo, dm, brd, έτσι εσύ και ο οποιοσδήποτε μπορούσε να χοθεί σε οποιοδήποτε bg. Δεν είχε να κάνει με το πόσο hardcore ήσουνα (πολλές φορές pug grps ρίχνανε premades), αλλά με το πόσο σοβαρά ήθελες να παίξεις, για όση ώρα θα παίζεις. Μία; Δύο; Τρεις; Όσο και να είναι, αλλά αφιερώσου με τον καλύτερο και πιο αποκοδομοιτικό τρόπο. Και όλα είναι θέμα επιλογής. Δεν πάει να πει ότι αν ήθελες να παίξεις ένα-δύο bgs σήμαινε ότι θα έπρεπε να γίνεις hardcore pvp-er. Θες; Καλώς. Δεν θες; Πάλι καλώς. Δεν σε ανάγκαζε κανείς... όπως κανείς δεν σε αναγκάζει να πηγαίνεις Naxx κάθε μέρα. Πας όποτε θες... Και όπως, για να πάρεις από τα top raids τα items θα πρέπει να λιώσεις (είναι αλυσίδα: dkp, εμπειρία, etc), έτσι και για να πάρεις τα αρτιότερα pvp items θα έπρεπε να λιώσεις. Πλήρως αξιοκρατικό και δίκαιο, πιστεύω.
Νέα Μηνύματα 04-07-09, 04:15   #8
Ήρωας

Sinamorata

EN-Nagrand (PvE)
Προεπιλογή

Παρελειψες ομως το κομματι το οποιο ανεφερα...η blizzard ειναι εταιρια που θελει να εχει ολους της τους πελατες ευχαριστημενους. Αυτο σημαινει οτι μπορει και ενας casual player πλεον να ντυθει με αρκετα καλα κομματια και απο pvp και απο pve γιατι πλεον εχει προσβαση σε αυτα. Παλαιοτερα (και ειπα, δεν το εχω γνωρισει το παλαιοτερα γιατι ειμαι αρκετα νεα παικτρια) μου δωσατε την εντυπωση πως μονο οποιος καιγοταν ειχε προσβαση σε καποια αξιοπρεπη κομματια για να ντυθει. Αν οντως δεν ήταν ετσι και μπορουσε και ο casual παικτης να παρει και να ντυθει, και ήταν διαφορετικα τα κριτηρια για τιτλους κτλ κτλ οκ, αλλα αν επρεπε να σου σκιζουν τα ραμματα καθε φορα που εμπαινες σε bg γιατι απλα δεν ελιωνες το ιδιο, τοτε λογικο ειναι τα νευρα του casual παικτη να γινονται ζαρτιερες..
την αποψη μου την λεω καθαρα απο τη δικη μου οπτικη, με οσα εχω δει μεχρι τωρα στο παιχνιδι, και με οσα εχω ακουσει για το παιχνιδι παλια, δεν προσπαθω να πεισω κανεναν ουτε και να την επιβαλλω σε κανεναν.
Νέα Μηνύματα 04-07-09, 12:18   #9
Νέο μέλος

Ereinion
των Bad Bones

EN-Sylvanas (PvP)
Προεπιλογή

Ακριβώς αυτό τόνισα στις 2 τελευταίες σειρές του προηγούμενου post μου. Το να μπορεί κάποιος να απολαμβάνει όσο το δυνατόν καλύτερα αντικείμενα θα έπρεπε να έχει να κάνει με τον χρόνο που διαθέτει, και φυσικά πως τον αξιοποιεί. Δεν το θεωρώ δίκαιο κάποιος να παίζει 1 ώρα την μέρα και να έχει αντικείμενα παρόμοια με κάποιον που παίζει 3-4 ώρες. Γιατί πολύ απλά δεν ταιριάζει στην αξιοκρατική αρχή. Φαντάσου, για παράδειγμα, δύο γιατρούς σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, από τους οποίους ο μεν είναι φευγάτος, βλέπει τους ασθενείς όποτε θέλει, ενώ ο δε δουλεύει μεθοδικά, αγαπά αυτό που κάνει και τα καταφέρνει μιά χαρά με τους ασθενείς του. Άσχετα με το τι συμβαίνει, το θεωρείς δίκαιο αυτοί οι δύο να παίρνουν τους ίδιους μισθούς;
Και δεν νομίζω πως, τόσο στο bc, όσο και στο wotlk (δεν έχω 80αρήσει συνεπώς δεν μπορώ να ξέρω 100%), δεν υπάρχουν dungeons στα οποία δεν μπορείς να ντυθείς. Ειδικά σε heroic mode υπάρχουν μερικά όμορφα αντικείμενα. Τώρα, αν εσύ θες το κάτι παραπάνω, συγνώμη, αλλά δεν έρχεται με ένα δίωρο την μέρα (ή μάλλον δεν θα έπρεπε να έρχεται). Το ίδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και σήμερα στο pvp (στα battlegrounds και στο outdoor), όπως πάνω-κάτω συνέβαινε. Και το να μπεις σε bg pretbc δεν νομίζω ήταν τόσο κακό. Δεν υπήρχαν πάντα premades, συνεπώς το να σου σκίζουν τα ράμματα έχει να κάνει καθαρά με το πως παίζει η Sinamorata, o Ereinion, o ..., ο .....
Και προφανώς δεν προσπαθεί κανείς να επιβάλει την γνώμη του. Συζητάμε. Τώρα αν καταφέρει κάποιος να πείσει τον άλλον, είναι άλλη ιστορία.
Νέα Μηνύματα 04-07-09, 13:40   #10
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Yiatsek

Yiátsek
των Elite Order

EN-Tarren Mill (PvP)
Yiatsek is on a distinguished road
Προεπιλογή

Το νόημα είναι ένα παίδες. Από τότε που βγήκανε τα bg πέθανε το world pvp και επειδή ακόμα θυμάμε να λιώνουμε 100 άτομα στο ταρεν μιλ πχ και μετά να ξεκινούν raids για orgrimar η ironforge αντίστοιχα, ε αυτά έχουν πεθάνει. Απλά η blizzard έβαλε το of the horde achiev να έχουμε να λέμε.

Όσον αφορά το pvp. Πλέον δίνει πολλά στους casuals (σαν κι εμένα που δεν κάνω αρένες πχ.) και τα δίνει απλόχερα. honor-badges, ότι θέλει ο καθένας. Μπαίνεις wintergrasp και μαζεύεις 15k πχ.
Σίγουρα δεν συμφωνώ με το παλαιό σύστημα. Κάψιμο ατελείωτο. Απλά τώρα θα καεί αυτός που το επιδιώκει. Αυτός που θέλει να είναι hardcore.

Ανάλογα κι στο pve. Για τους hardcore υπάρχουν τα achievs και τέλοσπάντων το κάτι παραπάνω το κάτι περισσότερο. Η αλήθεια είναι πως προσωπικά δεν γουστάρω τα nerfs στα bosses και δεν γουστάρω πολύ περισσότερο να βλέπω pugs να καθαρίζουν αυτό για το οποίο μόχθησα (πχ Ulduar). Αλλά η blizz τα παίρνει οπότε αυτή κανονίζει.
Ο χρήστης Yiatsek δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση

« - | Twinks!!! »
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:52.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23