| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 13-06-2009
| ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ INSTALL ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΔΩΣΑ 800 ΓΙΑ ΝΕΙ PC ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ WOW AS EPIKOINVNHSEI ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ skorpios123@ath,forthnet.gr The installer was unable to read the file "C:\Program Files\Common Files\Blizzard Entertainment\World of Warcraft Installer\Installer Tome 2.mpq". This error may be caused by problems with the media or drive at C:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "MPQs-1\Classic common\unconditional\Data#common-2.MPQ\World\Maps\Kalimdor\Kalimdor_32_26.adt", and the error code was 8.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load) |
| | |
| | #2 |
| Νέο μέλος | Καλημέρα ... Μια ιδέα : Τρέξε το Repair της Blizzard, και δες ... Καλή επιτυχία¨
__________________ Ό,τι αξίζει, πονάει ... κι είναι δύσκολο !!! |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | 'Η αλλιως παρε αλλο δισκακι απο κανα φιλο σου |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής | Μου έχει τύχει ακριβώς αυτό το πρόβλημα. Απλά τσίμπα ένα δισκάκι από κανέναν γνωστό και καθάρισες. Βασικά, έχω παρατηρήσει ότι αυτό το πρόβλημα το έχει 1 στα 5 DVD του WoW. Αντιθέτως δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα όταν κυκλοφορούσε σε 5 CDs. |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Η απλά μπορείς να κατεβάσεις το game απο το site της blizzard. |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | ναι μάλον καποιο απο τα cds θα είναι γρατσουνισμένο παρε καλύτερα το cd απο κανενα φίλο σου ! ( Μου έχει τύχει και εμένα ) |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | Στο πλαίσιο νομίζω δίνουν με λιγότερο απο 5 ευρώ to game.To κάνεις install και μετά κατεβαζεις ενα patch καπου στα 950 Mb
__________________ 2R/Jmp 80 ! 4L ->5R + C [img=http://game1.khanwars.gr/signatures/gr/world_1/12448.jpg][/img] |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | Η καλύτερη λύση... βεβαια εξαρτάται και από το connection που έχεις. Ετοιμάσου για μερικές ώρες download
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Ναι εγώ που έχω conn-x 24 mbps εκανα 2 μερεσ να τα κατεβασω τα 950 mb |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |