| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Γείας σας,μήπως μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει ως προς το τι talents είναι καλύτερα να βάλω για lvl up? |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Προσωπικά δενέχω DK αλλά πιστεύω ότι το blood είναι το ιδανικό για DK γιατι συνδιάζει fighting και healing cpapbilities και εύκολο και γρήγορο lvl up. Βέβαια τα talents σου εξαρτώνται και απο τι style σου αρέσει να παίζεις εσύ ο ίδιος |
| | |
| | #3 | ||
| Νέο μέλος
| Και blood και unholy ειναι καλα...οτι σου αρεσει καλυτερα | ||
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι ο death knight ανεβαίνει πιο εύκολα άμα είσαι full unholy γιατί το ghoul σαν pet βοηθάει παρα πολύ παρα άμα είσαι μονος σου ως blood. Παρακάτω σου έχω το talent tree που θα πρέπει να έχεις στα lvl 80, θέλω να μου πεις τι lvl είσαι τώρα για να σου δείξω το talent tree στο lvl σου και μετά τα συγκρίνεις για να δεις που θα μπούνε τα υπόλοιπα talents. Talent Calculator - World of Warcraft Το rotation πάει κάπως έτσι, icy touch, plague strike, blood strike, scourge strike, blood strike, unholy blight όταν μαζέψεις 40 runic power και μετά ότι ανοίξει πρώτο από τα 2 rune strike και death coil. Αυτό το ακολουθάς από την αρχή ξανά και ξανά συνεχεια μέχρι να σκοτώσεις το mob.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Είμαι 58,προχτές τον άρχισα |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Καλά είσαι 58 είναι το μέγιστο level που παίρνεις στην starting περιοχή τον death knight στα eastern plaguelands, anyway πήγαινε κατευθείαν outlands hellfire peninsula το gear που έχεις είναι υπεραρκετό για να κανεις τα quests εύκολα. Τώρα να σου δείξω το talent tree για τα level σου η διαφορα πάντως θα είναι κάπως μεγάλη υπολείπονται 22 πόντοι ούτος σίαλος. Talent Calculator - World of Warcraft Υπολείπεται ένας πόντος στο unholy tree και μετά όλοι οι υπόλοιποι στο blood. Αυτά καλο λιώσιμο με τον dk και μην ξεχνάς ότι ο dk προορίζεται για τανκιό, οποτε μάζεψε και ότι tanking gear μπορέσεις να βρείς γιατί το να τανκάρεις τα istances στα level σου είναι γελοίο.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | εγώ έπαιζα blood/unholy μέχρι τα 80lvl και όλα τα group quests τα έκανα μόνος λόγο του μεγάλου self healing που έχει το blood |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | όταν λες το tank στα lvl μου είναι γελοίο εννοείς ότι δεν παίζει ή ότι είναι εύκολο? |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Ότι είναι εύκολο
| | |
| | #10 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
__________________ | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |