| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Καλησπέρα σας, Μέχρι τώρα ήμουν ένας σκληροτράχηλος ![]() warrior (Karajohann-Turalyon) tank και πλέον επειδή το να βρεις έναν καλό healer σπανίζει και ο μόνος χαρακτήρας ο οποίος κατά την δική μου άποψη τα σπάει στο healing είναι ο druid resto έχω και έναν druid healer (portokalia-turalyon).Μιάς που θα 80ρίσω σε 2 lvl, και σε όλη μου την wow ζωή ήμουν tank θα ήθελα αν κάποιος από εσάς γνωρίζει τα απαραίτητα για spell power, MP5, Hit rating, Haste rating, Crit Rating. Γιά τα Heroic και για τα Raids. Σας ευχαριστώ πολύ!!! Τελευταία επεξεργασία από karajohann : 16-05-09 στις 19:40 |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Σαν resto druid δεν θες hit rating...Druid healer δεν είχα ποτε οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να χρειάζεται ένας druid...Τα χαρακτηριστικά του priest μου μπορείς να τα δείς στο sig μου απο κάτω |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ανταπόκρισή σου αλλά καταρχήν συγνώμη αν δεν το διατύπωσα σωστά αλλά χρειάζομαι τα caps ώστε να ξεκινήσω τα HC και τα Raids. Προς το παρόν την έχω balance μιας και χρειάζομαι lvl up οπότε για να κάνω την ζωή μου πιο εύκολη το balance χωρίς αλλάγη τακτικής για τα ρούχα μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά. Τελευταία επεξεργασία από karajohann : 16-05-09 στις 19:46 Αιτία: Συμπλήρωση |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Αχ οκ λάθος μου ^^...Για balance dps δεν έχω ιδέα :( |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | χάχα το παλικάρι ζήτησε τα caps από διαφορα πράγματα για να ξεκινήσει να τα πιάνει σαν ρέστο druid... Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με τα πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να αυξάνεις με το gear σου, ο druid με τα improve moonkin/tree form παίρνει ένα +25% bonus spell power από το spirit του, οποτε εκτος από stamina και intelect θα κοιτάς τα αντικείμενα σου να σου δίνουνε και spirit που εκτος από μάνα regeneration σου δίνει και spell power. Μετά το spirit θα πρέπει να βλέπεις τα αντικείμενα σου εκτος από spell power να σου δίνουνε και critical strike rating μετά έρχεται το Mp5, μετά το haste rating και μετά οτιδήποτε άλλο. Πάμε στα caps τώρα: Health: 13k unbuffed, 14-15k buffed, 16k+ για raids. Μάνα: 14k unbuffed, 15-16k buffed, 17k+ για raids. Spell power: 1000+ μόλις 80riseis πριν αρχίσεις τα heroics για ντύσιμο, 1400-1500+ για VoA10/25 + OS10/25, 1600-1700+ για naxxramas10 και 1800+ για naxx25. Spirit: 600-700 buffed, 800+ για raids. Critical strike rating: περίπου 12% unbuffed, 14-15% buffed, 15%+ για raids. Αυτά τα caps είναι πολύ υποκειμενικά, ειδικά το spirit και critical strike rating μην τα ακολουθήσεις κατά γράμμα απλός μάζεψε όσο περισσότερο μπορείς, το health για healer δεν είναι σημαντικό αλλα δεν βλάπτει να έχεις λίγο μην είσαι και one shot άμα πάρεις aggro από τα tanks, μάνα και spell power είναι τα πιο balanced πιστεύω. Άντε καλο λιώσιμο με τον druid
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun Τελευταία επεξεργασία από Cytheria : 20-05-09 στις 05:28 |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Το κυριότερο...κοίτα να φτάσεις στο cap το hit rating αλλιώς θα κάνεις πολλά miss...οπότε θα πέφτει και το dps σου. |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | Ευχαριστώ πολύ. Αυτά ήθελα να μάθω!!!! Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους και συγνώμη αν δεν έγινα κατανοητός. Λιώσιμο δεν λες τίποτα. Φαντάσου εχθές το guild μου μαζευόμασταν 30 άτομα για Raid και είχαμε μόνο 2 healers. Τουλάχιστον θα παίζω και εν θα χάνω και raid. Δεν ξέρω τι γίνεται στους άλλους server αλλά στον δικό μου πρέπει να πληρώσεις κανα 200g ![]() για να έρθει καλός healer αλλιώς δίνεις πολλά περισσότερα για repair\wipes. Άσε που δεν υπάρχουνε. |
| | |
| | #9 | |
| Νέο μέλος | Παράθεση:
Στον malygos μια φορά κοιτάγαμε να πάρουμε δρουίδιδες healer γιατί είχαν πιο instant casts. Βέβαια αν μου πεις ότι ο druid δεν χρειάζεται γιατί έχει instant heals ναι οκ μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Μιά νορμάλ σειρά κατά την γνώμη θα ήταν: Intellect -->Spirit -->Spell Power -->Haste -->CritStr -->Mp5 Εσείς τι λέτε; Τελευταία επεξεργασία από karajohann : 18-05-09 στις 18:31 | |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Βασικά να σου πω, όταν πηγαίνω στα raids παίζω με regrowth, rejuvenation, nourish και wild growth. Το regrowth είναι 1.8 sec cast kai to nourish 1.5 sec cast, τα αλλα 2 είναι istant, όμως αυτό που παρατηρώ είναι ότι τελειώνει γρήγορα το μάνα μου, οποτε η προτεραιότητα που βάζω για το gear μου πάει έτσι. Spell Power --> Intelect --> Spirit --> Critical Strike Rating --> Mp5 --> Haste. Πάντως στον server μου είναι σχετικά εύκολο να βρείς healer αλλα είναι δύσκολο να βρείς tank, οποτε τώρα άντε να μαζέψω gear για τον dk μου 520 def μάζεψα και 21k hp έχω μοναχα... :(
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |