| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | "συφονιτε" για το "νεφαρισμα" που φάγαμε στο Titan'σ Grip: 10% . ![]() Θα ήθελα να μου πιείτε τις δίκες σας γνώμες πάνω σε αυτό το θέμα |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Κοιτα να σου πω την αληθεια το περιμενα αυτο αλλα ελεοσ 10% βαλε ενα 5 ή 6 αλλα 10 στο dmg που βγαζει στο meele οταν πατας εκει που 8ες να δεις τα ρουχα κλπκλπ σου το βγαζει κοκκινο τεσπα πολλοι απο οτι ειδα αλλαξαν παλι σε arms γιατι εκει οδηγη η κατασταση κρημα ομως ηταν ωραια παλια οταν εσκαγες το 40-45% dmg απο ολο to party |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | που μείωσαν stack του bezerker στο 5% δηλαδή μιλάμε για 15% άσε και εγώ το γύρισα στο arms αλλα έχω μια απορία λέει στο mace ότι δίνη 15% armor penetrecion αλλα στο basic static δεν δείχνει tpt εκεί που είναι στο hit και ούτε δείχνει και το 10% armor που παίρνεις από το stack άρα τι γίνεται ![]() ![]() το ερώτημα μου ωραίο αυτό να βγάζουμε τι φούσκα του paladin αλλα δεν καταλαβαίνω το λόγο να μειώσουν το Fury αφού είναι για dps και το arms είναι για pvp δεν καταλαβαίνω αυτοί την κινήσει τις blizzard ![]() ![]() |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |