Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King.


Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > Ειδήσεις > Γενικά νέα


MoP Reputation: Τι, που, πως και γιατί
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 29-10-12, 12:52   #1
Συντονιστής
 Atánas


EN-Ravencrest (PvP)
Εγγραφή: 20-02-2012
Μηνύματα: 13
Εικόνες: 34
tde.sol is on a distinguished road
Προεπιλογή MoP Reputation: Τι, που, πως και γιατί

Ένα από τα κύρια κομμάτια του WoW ανέκαθεν ήταν αυτό του Reputation, είτε για τα cool rewards που είχε από το 60 ακόμα (Winterspring frostsaber π.χ., και άλλα mounts μετέπειτα), σε gear, crrafting recipes, titles, ή πολύ απλά "να γεμίσει" και αυτή η μπάρα για το achievment. Το reputation gain για τα διάφορα factions πέιχε διάφορες μορφές μέσα από όλα τα expansions, κυριώς με grinding από διάφορα mobs σε συγκεκριμένες περιοχές, daily quests και repeatable turn ins από διάφορα drops. Στο TBC συγκεκριμένα dungeons και heroics δίνανε rep με συγκεκριμένα factions, και στο WotLK εισήχθη και το reputation tabard, ώστε οι παίχτες να ανεβάζουν στα heroics με όποιο faction θέλουνε εκείνοι reputation. Στο Mists of Pandaria όμως είχαμε μια στροφή από όλα αυτά πίσω στον παραδοσιακό τρόπο του TBC, με dailies, αυγά και λοιπά κόλπα, κάτι που περιορίζει τον ρυθμό με τον οποίο ο καθένας μπορεί να ανεβάσει το rep του με κάποιο faction (μοναδική εξαίρεση αποτελεί το Order of the Cloud Serpent, πως και γιατί θα δούμε παρακάτω). Η αλλαγή αυτή έγινε υποτίθεται ώστε 1) να επιστρέψει ο κόσμος στο παραδοσιακό questing και να μη κάθεται στην Ironforge περιμένοντας το queue του heroic, να βγει έξω στον κόσμο και να κάνει interact με άλλους παίχτες, 2) να επιμηκύνει τον χρόνο που οι παίχτες θα "έχουν κάτι να κάνουν" όταν μπουν στο game, αλλά και τον χρόνο που θα χρειαστούνε ώστε να αποκτήσουνε κάποιο gear/recipe/κτλ, και ίσως 3) να μειωθεί το αρχικό burnout το οποίο συνοδεύει συνήθως την έλευση ενός καινούριου expansion. Έχοντας όλα αυτά υπόψη, ας δούμε τα factions για να δούμε που, πως, και γιατί θέλουμε αυτά τα reputations σε κάποιο επίπεδο. Να τονίσουμε εδώ ότι και οι Valor Vendors πλέον είναι συνδεδεμένοι με το reputation, οπότε "αναγκαστικά" σε κάποια factions το revered standing θα είναι στόχος όλων των παιχτών.

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.
<!>
Ας δουμε για αρχή τα PvE relevant factions του Μists of Pandaria.Πρώτα πρώτα ας δούμε τους Klaxxi, το faction που φτάνει και πιο εύκολα/γρήγορα στο revered standing. Οι Klaxxi βρίσκονται στην περιοχή Dread Wastes, και το reputation gain τους ξεκιναει απο το Questing στην περιοχή αυτή, ισώς ακόμα και από το leveling up, εφόσον κάποιος επιλέξει απο το 89 να πάει στα Dread Wastes. Με την συμπλήρωση όλων των quests στο Dread Wastes των Klaxxi, ήδη έχουμε φτάσει σχεδόν στο honored standing. Επίσης, συγκεκριμένα quests στο Dread Wastes ξεκλειδώνουν περαιτέρω daily quest givers, οπότε προτείνεται να γίνουν όλα τα quests του Dread Wastes, εξαιρουμένων των quests που χρειάζονται για το Like a Deck Boss, που δίνουν reputation με τους Anglers. Εφόσον έχουνε γίνει complete όλα τα κανονικά quests, κάθε παίχτης θα μπορεί να κάνει 6 daily quests που δίνουνε 130 reputation έκαστο, όσο είναι honoured, και 7 αφού περάσει τα 6000/12000 για το revered. Στο revered ξεκλειδώνουν 2 ακόμα quests chains, τα οποία με τη σειρά τους ξεκλειδώνουνε άλλους 2 daily quest givers. To camp με τα daily quests βρίσκεται στο Klaxxi'ves, στην μέση περίπου του Dread Wastes. Tα daily quests στέλνουν τον παίχτη ανάλογα την μέρα σε 3 διαφορετικά μέρη του Dread Wastes όπου είναι μαζεμένα τα objectives που πρέπει να κάνει. Επίσης, υπάρχει repeatable turn in quest που δίνει 250 rep για κάθε 20άδα Dread Amber Shard που δίνουν οι παίχτες στον quartermaster Ambersmith Zikk <Klaxxi Quartermaster>. To Dread Amber Shards είναι drop από όλα τα mobs του Dread Wastes, αλλά έχει πολυ μικρό drop rate (1 στα 25 περίπου) και δεν προτείνεται ιδιαίτερα για farm. Στα rewards τώρα, που ενδιαφέρουν και τους περισσοτέρους, ο quartermaster βρίσκεται επίσης στο Klaxxi'ves, και πουλάει στο honored ένα epic 489 neck για 1250 Valor, Blacksmithing Recipes που κοστίζουν Kyparite, στο Revered epic 489 pants για 2250 Valor και belt για 1750 Valor, και στο Exalted 463 Rare όπλα τα οποία πιθανότατα οι παίχτες δε θα χρειάζονται πλέον, 1 ground mount Scorpion Reins of the Amber Scorpion, το παρόμοιο με το Reins of the Kor'kron Annihilator, και το Klaxxi Tabard. To Exalted standing είναι πιο επιθυμητό για τους Alliance παίχτες καθώς δεν έχουνε Scorpion mount από το lvl 25 Guild reward, και για τους λάτρεις των achievments.

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.

Το επόμενο faction, στο οποίο είναι αρκετά σημαντικό το revered standing, είναι το Golden Lotus. Το reputation στα factions των August Celestials και Shado Pan (που θα δούμε παρακάτω) δεν μπορεί να ανέβει αν δεν φτάσουμε revered Golden Lotus, καθώς μόνο τότε ξεκλειδώνουνε τα daily quests αυτών των factions. Οι NPC των Golden Lotus βρίσκονται στο Vale of Eternal Blossoms, και τα daily quests τους ξεκινάνε στο Golden Pagoda, στην μέση του Vale of Eternal Blossoms. Ξεκινώντας από το 0 reputation, όσο προχωράμε στο reputation σε friendly/honored, μετά τα πρώτα 6 daily της ημέρας ξεκλειδώνουνε και άλλα 6 σέ κάποιο άλλο camp στο Vale of Eternal Blossoms, στο οποίο μας στέλνει κάποιος NPC από το Golden Pagoda, κ.ο.κ.. Τα dailies των Golden Lotus δίνουν και αυτά 130 reputation έκαστο. Πέρα από τα daily quests υπάρχει και ένας άλλος τρόπος να ανέβει το reputation, και αυτά είναι τα Ancient Guo-Lai Cache Key. Αυτά τα κλειδιά είναι drop από όλα τα humanoid mobs στο Vale of Eternal Blossoms,με αρκετά χαμηλό drop rate επίσης, και ξεκλειδώνουνε μπαούλα, στα Guo-Lai Halls, περιοχή επίσης του Vale of Eternal Blossoms. Αυτά τα κουτιά είναι random spawns στα Guo-Lai Halls, και μπορεί να περιέχουνε τα Relic of the Thunder King ή Relic of Guo-Lai ή και τα 2, μαζί με διάφορα άλλα καλούδια. Στα των rewards, στο honored υπάρχει ένα 489 epic ring για 1250 VP, unique equipped (αφόρα κυρίως τους caster ώστε να μην φοράνε το healing και το dps ring), καθώς και leatherworking recipes. Στο honored, πέραν του ότι ξεκλειδώνουνε τα daily των άλλων 2 factions, υπάρχουνε 489 εpic chest για 2250 VP και shoulders για 1750 VP. Ως συνήθως, στο exalted υπάρχουν mounts, τα Reins of the Azure Riding Crane, Reins of the Regal Riding Crane και Reins of the Golden Riding Crane, τα οποία κοστίζουνε στο exalted 2500 gold, και το Golden Lotus tabard. Jaluu the Generous <The Golden Lotus Quartermaster> είναι ο quartermaster.

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.


Οι Αugust Celestials θα είναι το faction που θα καθυστερήσετε να φτάσετε τουλάχιστον exalted, καθώς το reputation με αυτό το faction ξεκινάει από το 0. Όπως αναφέραμε πιο πάνω, τα daily αυτού του faction ξεκινάνε μόλις πάμε revered με τους Golden Lotus. O μόνος τρόπος να ανέβει το reputation με αυτό το faction είναι τα daily quests, τα οποία γίνονται σε ένα απο τα 4 μεγάλα temple του Pandaria. Ένας NPC στο Shrine of two Moons κάθε μέρα δίνει ένα quest, το οποίο μας στέλνει στο ανάλογο temple. Τα quests είναι τα Defense At Niuzao Temple (Townlong Steppes), Challenge At The Temple of the Red Crane (Krasarang Wilds), Attack At The Temple of the Jade Serpent (Jade Forest), Trial At The Temple of the White Tiger (Kun-Lai Summit), και αφού πάμε στην αντίστοιχη περιοχή να κάνουμε deliver θα μας δοθούν τα daily quests της ημέρας. Στα των rewards, στο honored έχουμε τα 489 epic bracers για 1250 VP, στο revered τα 489 epic Gloves και boots για 1750 VP έκαστο, καθώς και τα enchanting recipes για τα 170 stats στα bracers. Στο exalted έχουμε πάλι mount, το Reins of the Thundering August Cloud Serpent το οποία χρειάζεται το Cloud Serpent Riding, που μαθαίνεται από το Order of the Cloud Serpent. Επίσης έχουμε στο exalted το tailoring recipe για την 28slot bag, καθώς και το August Celestials tabard. Sage Lotusbloom <The August Celestials Quartermaster> είναι ο quartermaster.

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.

Τέλος, έχουμε το faction των Shado Pan, τους οποίους συναντάμε για πρώτη φορά κατα την διάρκεια του leveling στο Κun-Lai Summit και το Townlong Steppes. Κάνοντας όλα τα κανονικά quests σε αυτές τις περιοχές, το reputation με τους Shado Pan φτάνει 1000 περίπου μακρυά από το honored. Eπίσης, reputation με τους Shado Pan δίνει και το quest που ξεκινάει από το drop του Sha of Anger, το Claw of Anger που δίνει και μια 476 epic boot. Απο εκεί και πέρα, ο μόνος τρόπος να ανέβει το reputation είναι τα daily quests, τα οποία ξεκινάνε στο Shado Pan Garrison, που βρίσκεται στο Townlong Steppes. Όπως με τα άλλα factions, τα daily είναι random sets κάθε μέρα, και για κάθε set έρχεται και κάποιο NPC των Shado Pan σαν follower, το οποίο κάνει και dps/crowd control. Αρχικά δίνονται 4 daily quests, τα οποία μόλις ολοκληρωθούν, μπορούν να γίνουν turn in στον NPC follower, ώστε να μην πρέπει ο παίχτης να επιστρέψει στο camp. Μόλις ολοκληρωθούνε τα 4 αυτα quests, αυτόματα γίνεται accept το 5ο daily της ημέρας, το οποίο ζητά από τον παίχτη να σκοτώσει ενα named mob στην περιοχή που έκανε τα dailies προηγουμένως. Καθένα από αυτά τα quests δίνει 250 rep με τους Shado Pan. Στο honored o quartermaster Rushi the Fox <Shado-Pan Quartermaster> πουλάει 489 epic cloak για 1250 VP, στο revered 489 epic helm για 2250 VP και 489 epic trinket για 1750 VP, καθώς και enchanting recipes για όπλα. Στο exalted έχουμε πάλι 3 ground mounts, τα Reins of the Blue Shado-Pan Riding Tiger, Reins of the Green Shado-Pan Riding Tiger, Reins of the Red Shado-Pan Riding Tiger, το Shado Pan tabard και ένα rare helm με ninja look Replica Shado-Pan Helmet το οποίο έχει μοναδικό λόγο ύπαρξης το transmogrification.

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.
Ο χρήστης tde.sol δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 29-10-12, 13:08   #2
Ήρωας
 
Το avatar του χρήστη Yiatsek
 Yiatsek
των Almost Famous

EN-Ragnaros (PvP)
Εγγραφή: 16-11-2008
Περιοχή: Dubai
Μηνύματα: 1.168
Yiatsek is on a distinguished road
Προεπιλογή

Μπορείς να προσθέσεις επίσης , ότι όταν πας exaulted με klaxxi υπάρχεις quest με reward 489 ring για όλες τις κλάσσεις και αντίστοιχα όταν πας exaulted με golden lotus υπάρχει 489 neck.

the klaxxi :
"Kil'ruk the Wind-Reaver gives you the "big reveal" of The Klaxxi during this quest chain which you are given upon reaching exalted"

Shadow of the Empire - Quest - World of Warcraft

the golden lotus :
"This quest is offered by Sun Tenderheart (56,43). You cannot pick it up until exalted with Golden Lotus, and you cannot pick it up if you've finished your dailies with Golden Lotus for the day."

The Might of Three - Quest - World of Warcraft

και ακολουθεί δεύτερο quest

The Final Power - Quest - World of Warcraft
__________________
Ο χρήστης Yiatsek δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 26-06-13, 22:20   #3
Μαχητής
 otheodoros


EN-Twilight's Hammer (PvP)
Εγγραφή: 26-05-2011
Μηνύματα: 31
karalos is on a distinguished road
Προεπιλογή

δεν αντεχο άλλα daily μοθ σπασανε τα νευρα
Ο χρήστης karalos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 27-06-13, 01:55   #4
Ήρωας
 
Το avatar του χρήστη Gaidoyroktonos
 Oluevaera
των Valhall

EN-Ragnaros (PvP)
Εγγραφή: 25-03-2010
Μηνύματα: 161
Εικόνες: 2
Gaidoyroktonos is on a distinguished road
Προεπιλογή

Κλαιιιιιωωωωωωω >.<
Ο χρήστης Gaidoyroktonos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση


Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργίαΌλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:13.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17