| | |||||||||||
| Player vs Environment Συζητήσεις για ότι έχει να κάνει με PvE, mobs, τακτικές για boss και first kills. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Γεια σας παιδια αν θελετε βοηθηστε με τη νεα εχω αρχισει προσφατα και εχω κανει μια warlock & ενα rogue -για αυτον βρηκα τη κατανομη ποντων σε αλλο ποστ- να βαζω σωστα τα ποντακια της μη τρεχω μετα ! Προς το παρον καργαρισα το shadowblot εβαλα και στο half time recharging spells και ενα στο caraclysm. Ειναι μικρουλα 18 λεβελ ακομα αλλα μου αρεσει πολυ ειδικα οταν ρουφαει ψυχες ! Βαζω τανκς το μινιον μου και απο πισω βαραω.Ευχαριστω !
__________________ A fanatic fan of a Legend and a Man with a Child's Heart The First Greek Michael Jackson Fan Base ![]() |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | To destro tree στο WotLK είναι κυρίως για firelocks οπότε δε θα το πρότεινα διότι είναι σχεδόν άχρηστο μέχρι να πάρεις Incinerate στα εξηντα-κάτι. Το καλύτερο spec για lvling είναι affli ειδικά στα πρώτα lvl. Στα 55 θα έλεγα να γυρίσεις demonology με felguard και μειωμένο cast time στα destro spells. Το exp με αυτό το γομαράκι είναι απλά απολαυστικό. Θα μπορούσες βέβαια να συνεχίσεις deep affli αυτό είναι δική σου επιλογή. Είναι το ίδιο αποτελεσματικό απλά (κατα τη γνώμη μου) πιο βαρετό. Τα πρώτα talents σου μέχρι τα 55 θα έπρεπε να είναι κάπως έτσι. Πετάς όλα τα dots, drain life και όταν πιάνει shadow trance ρίχνεις το insta shadow bolt. Πάντα να τελειώνεις τη μάχη με drain soul για να παίρνεις πίσω τα mp σου εφόσον έχεις το talent. Για demo τώρα από τα 55 και μετά κάνε κάτι τέτοιο. Ελπίζω να βοήθησα ^^ Ding Ήρωας οΟ
__________________ Τελευταία επεξεργασία από ~Astaroth~ : 25-02-09 στις 12:40 |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | σε ευχαριστω πολυ παω να ξαναφτιαξω οποτε τα ποντακια οπως μου πες !
__________________ A fanatic fan of a Legend and a Man with a Child's Heart The First Greek Michael Jackson Fan Base ![]() |
| | |
| | #4 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 3 | Astaroth να σε ρωτήσω επειδή μάλλον θα κάνω έναν alt lock, στο TBC αν θυμάμαι καλά πάλι ο demo ήταν top dps έτσι; Μήπως μπορείς να μου linkαρεις ένα build, όχι απαραίτητα demo, όποιο θεωρείς το καλύτερο στο TBC θέλω να δω κάτι ![]() Τελικά η Blizz θα σας γυρίσει όλους destro στο 3.1 έτσι; | ||
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | World of Warcraft Europe -> Talents Κάπως έτσι με κάποιες αλλαγές αφού τώρα πια είναι διαφορετικά, για shadowlocks. CoE (ή CoA αν βρεις κάποιον να του φορτώσεις elements) και spam shadowbolts σε όλη τη δειάρκεια του raid Απλά παλιά το Cataclysm δεν έδινε καθόλου hit chance και δεν άξιζε καθόλου οπότε δεν του είχα βάλει πόντους. Ναι λογικά πολλοί θα κάνουν respec σε demo/destro με τόσα buffs που πήρε. Κι εγώ έτσι παίζω γιατί με το affli είχα χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια λολ. Ναι το ξέρω demo/destro = noob spec και μπλα μπλα μπλα αλλά με έχει βολέψει και όσο topάρω meters με αυτό δεν την ψήνω να το αλλάξω.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | The World of Warcraft Armory - Kaloula @ Trollbane - Profile να πως ειμαι σημερα 80 πια και αρχιζω να φτιαχνω στολιτσα σιγα σιγα, θα ηθελα να ρωτησω να παραμεινω aff/demo ως εχω - λατρευω το aff - ή να παω σε aff/destro για πιο πολυ ζημια στα raids σαν destro ?
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Έχω έναν warlock 50lvl και τα talents όταν θα φτάσω 80lvl θα είναι πάνω κάτω ετσι: Talent Calculator - World of Warcraft Όταν φτάσω τα 80lvl και αρχίσω τα heroics με dual spec θα είμαι affliction δηλαδή πάνω κάτω ετσι: Talent Calculator - World of Warcraft Ελπίζω να βοήθησα.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | Χμ, no offence, αλλά το Ruin είναι must-have talent, για όλα τα specc των warlock. Το πιο γνωστό affliction build στα 80 είναι : Talent Calculator - World of Warcraft (Με τα glyphs φυσικά που έχει ήδη βάλει
__________________ Read the lore, warlocks are mages that decided not to suck. |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | gια το νεο 4.0.1 pach βρηκα μερικα builds 4.0.1 specs & rotations? - The Warlocks Den - WoW Warlock Discussions να βοηθηθουμε ολοι γιατι εχουμε χαθει εντελως με τις αλλαγες και ακομα κοιταω το rotation, οταν δεν εχω 3 fps ... :(
| | |
| | #10 | ||
| Μαχητής
| @~Astaroth~ Πρέπει να αλλάξεις την υπογραφή σου! δεν ισχύει πια!! XD
__________________ H ζωή χωρίζετε σε τρεις φάσεις, επανασταση, περισυλλογή τηλεόραση. Ξεκινάς να αλλάζεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια... | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |