Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή.

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > Player vs Player

Twinks!!!
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 24-02-09, 06:15   #1
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Phaesimvrotos

Phæsimvrotos
των The Beastro

EN-Twilight's Hammer (PvP)
Εικόνες: 3
Phaesimvrotos is on a distinguished road
Thumbs up Twinks!!!

Παραδόξως δεν είχαμε πουθενά θέμα για τα twinks και επειδή τελευταία ασχολούμαι (τουλάχιστον μέχρι να βγεί το Ulduar στοv PTR) είπα να κάνω την αρχή.

Έχω φτιάξει rogue (προτότυπο θα πείτε αλλά με τα τόσα twink hunters πια δεν είναι πλέον τόσο εύκολο...) ένα link για το armory εδώ.
Αν και δεν είναι ακόμα έτοιμο δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο BG (έκτος απ τα kite των hunters ). Θέλω να πάρω το Inherited Insignia of the Horde 250 shards έχει αλλά χάλασα 200 ήδη για τα shoulders έμεινα με 40 και τώρα πια βαριέμαι τα HCs τελείως... ισώς να πάρω το κανονικό με honor γιατί δεν ξέρω και τελικά αν θα είναι και χρήσιμο καθώς έχω ακούσει οτι υπάρχει cap για πριν τα 35 κάτι τέτοιο ή αν και πόσο αξία έχει στα 19 (αν ξέρετε κάτι για αυτό πείτε μου).
Και όπλα επίσης δεν είναι τα καλύτερα το top sword είναι το Shadowfang και dagger το Assassin's Blade τα οποία και είναι random drops απ το SFK και δεν έχω βρεί και ποτέ στο AH... (έκανα και μια προσπάθεια να τα farmarw αλλά χωρίς αποτέλεσμα...)
Το επόμενο βήμα είναι το fishing contest για Lucky Fishing Hat αν και μου αρέσει τόσο πολύ η b. elf mask μου που μέχρι και enchant με libram της έκανα (!) και παραδόξως δεν έγινε και soulbound και από το contest πάλι Nat Pagle's Extreme Anglin' Boots και επειδή είναι 40 lvl item του βάζεις κατευθείαν και ένα Cat's Swiftness και είσαι κύριος

Για talents τώρα έχω κάποιες αμφιβολείες... Αν και είναι μόλις 10 έχω να διαλέξω ανάμεσα σε Dual Wield Specialization και Improved Eviscerate... Έχω το πρώτο atm αλλά δεν έχω και πολύ πείρα απο melee classes (ειδικά στο PvP κιόλας) οπότε όποια πρόταση δεκτή.
Τα glyphs επίσης άλλο θέμα πάλι... 'Εχω Glyph of Evasion αλλά ίσως το Glyph of Sinister Strike να πήγαινε ενδεχομένως με το imp eviscerate και να έκαναν ένα καλύτερο combo... Δεν έχω και την εμπειρία φυσικά οπότε και πάλι ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του

Εκτός απ τις δικές μου απορίες όπως είπα και στην αρχή θα ήθελα να αρχίσει σ' αυτό το thread μια συζήτηση γενικά για τα twink και φυσικά όποιος έχει ας κάνει ένα link για το armory
Ο χρήστης Phaesimvrotos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 09-03-09, 21:27   #2
Νέο μέλος

Το avatar του χρήστη mpidaras

mpidaras is on a distinguished road
Προεπιλογή

Φίλε ωραίος. Σπάνια βρισκεις καποιους καλούς twinks αλλα θα σου κάνω κάτι μικρές διορθοσεις.

1.Θα προτιμούσα Sentry Cloak με +3agi
2.+10stamina στο chest αντί για 4stamina και 4agility
3.+9stamina αντί για +9str (αν σκέφτεσε περισσότερο dmg χρειάζεσε agi)
4.Scouting Gloves of the Monkey
5.Deviate Scale για Waist (πρώτη φορά βλέπω twink με τέτοια ζώνη :S )
6.Απο trinkets (Isignia ξέρεις ηδη & θέλεις και Master Arena Trinket).Το 2ο Trinket είναι το πιό δύσκο ever και αυτό ξεχωρίζει το twink skill. Σου δίνει καταρχάς 12dodge αλλα σου δίνει absorb 1k hp δηλαδη καμιά 20αριά hits :O

Ερωτήσεις τώρα :
1.Τα lucky fishes στο contest, μπορείς να πάρεις παραπανω απο 1 κάθε Κυριακή?
2.Εξηγησε μου λιγο το quest για το libram please.

Και Μπραβο:
1.Για τα shoulders και το κόλπο με το enchant
2.Που ξέρεις για:Shadowfang,Fishing gear(και lvl 40 )
3.Σίγουρα Glyph of Evasion
Ο χρήστης mpidaras δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 10-03-09, 06:48   #3
Ήρωας

Phæsimvrotos
των The Beastro

Arrow

Φίλε μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

Αρχικά για τις παρατηρήσεις σου να σου πω οτί οι επιλογές που έκανα είναι καθαρά προσανατολισμένες στο damage γιατί από άποψη HP θεωρώ οτί είμαι καλυμένος ειδικά και αφού πάρω τα head-boots απ το fishing contest. Οπότε:

1. Είναι ελάχιστη η διαφορά αλλά προτιμώ 2 agil από 3 stm, όσο για το enchant η διαφορά στο stealth είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ πραγματικά αν δεις άλλους rogue 19 lvl όταν σε πλησιάζουν φαίνονται πεντακάθαρα ενώ εσύ μπορείς πραγματικά να περάσεις από δίπλα τους χωρίς πρόβλημα (είναι και TBC enchant κιόλας).

2. Χάνω 6 stamina αλλά κερδίζω 8 ap + λίγο crit, dodge, etc απ το 4 agil οπότε είναι σαφέστατα καλύτερο γενικώς (το strength στον rogue δεν είναι άχρηστο απλώς δίνει 1 ap για κάθε 1 point str ενώ σε warr/pala/dudu δίνει 2 ap το 1).

3. Προτιμώ 9 ap από 9 stm.

4. Από ap και μόνο τα fang σου δίνουν 11 σε σχέση με 4 οπότε το 3 ή 4 stm είναι πολύ λίγο.

5. Πρώτη φορά δεν ξέρω αλλά το 18 ap σε σχέση με το μόλις 5 της deviate είναι κατά πολύ ανώτερο (το 6 stm δεν μου λέει κάτι)

6. Και πάλι θα διαφωνήσω Στο armory ίσως να μην φαίνεται γιατί το χρησιμοποιώ και σ' έναν άλλο alt αλλά για δεύτετο trinket έχω το Swift Hand of Justice το οποίο δίνει 6 haste rating στο 19lvl εκτός του heal, οπότε σε σχέση με το dodge το προτιμώ (γαμάτο το absorb αλλά με 15 mins CD...)

Στις ερωτήσεις σου τώρα:

1. Ναι και το Keefer's Angelfish (head) και το Brownell's Blue Striped Racer (boots) δεν είναι unique μπορείς αν είσαι ΠΟΛΥ τυχερός να τα πιάσεις και τα 2 ή παραπάνω από ένα την ίδια κυριακή. Μάλιστα stackαρουν σε 20άδα κιόλας (Προσωπικά αν και θα έπρεπε δεν έχω προσπαθήσει ακόμα, πρέπει ν' ανεβάσω και το fishing... )

2. To quest για το libram εκτός του οτι έχει φασαρία η βλακεία είναι οτι πρέπει να το κάνεις με άλλο char εκτός account σου 55+ lvl γιατί το Lesser Arcanum of Constitution που παίρνεις από το quest για να κάνεις το enchant είναι BoP οπότε το φτιάχνεις με άλλο char και το κάνεις enchant μέσω trade μετά (γι' αυτό πρέπει να είναι σ' άλλο account). Και δυστυχώς ούτε σε vellum μπορείς να το βάλεις...

Ας πούμε οτί βρήκες κάποιον φίλο σου (όπως το έκανα και εγώ). Αρχικά πρέπει να του στείλεις μερικά πράγματα που θα χρειαστούν όπως το Libram of Constitution (είναι world drop οπότε μόνο από AH μπορείς να το βρείς) και ένα Black Diamond (στο server μου αλλά και γενικά πιστεύω η τιμή του είναι γελοία) +30g που χρειάζονται γιά το quest.

Πρέπει τώρα με τον char του φίλου σου να κάνεις 2 quest για άλλα 2 items που χρειάζονται (είναι BoP γι' αυτό). Ας ξεκινήσουμε με το ποιό δύσκολο πρώτα.

Θα πας στο Felwood στην Maybess Riverbreeze αν είσαι Horde ή στην Arathandris Silversky αν είσαι ally.

Απ' αυτήν αρχικά πρέπει να κάνεις αν δεν έχει κάνει ο φίλος σου το Cleansing Felwood q πανεύκολο είναι (το link είναι για Horde και από εδώ και πέρα μόνο για Horde θα βάζω γιατί είναι ακριβώς τα ίδια με τα αντίστοιχα των ally).

Μόλις το κάνεις αυτό (ή όπως προείπα το είχε κάνει ο φίλος σου οπότε είσαι κατευθείαν σ' αυτό το βήμα) τότε θα πρέπει να επιλέξεις τον τρόπο με τον οποίο θα μαζέψεις κάποια πράγματα αναλόγως για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ο ποιό εύκολος τρόπος είναι ο φίλος σου να είναι enchanter οπότε και θα διαλέξεις το Salve via Disenchanting θα δώσεις δύο Lesser Nether Essence και τέρμα.

(ΠΡΟΣΟΧΗ: αν ο φίλος σου είναι enchanter πάρε 2 essences πριν πας στο Felwood ή αν δεν τις έχουν ακριβά πάρε 4 καλύτερα γιατί το λουλούδι για να το "γιατρέψεις" θέλει 4 Cenarion Plant Salve το κάθε quest σου δίνει 4 αλλά... το λουλούδι έχει πιθανότητα να σου πετάξει 3-10 Night Dragon's Breath που είναι και τελικά αυτό που θέλουμε αλλά θέλουμε 4 οπότε αν σου πετάξει 3 να είσαι καλυμένος, αλλά τις πιο πολλές φορές πετάει πάνω από 4 εμένα μου πέταξε 5)

Μπορεί να μπερδεύτηκες λίγο τώρα αλλά θα καταλάβεις παρα κατώ, πρίν από αυτό όμως στην περίπτωση που ο φίλος σου δεν έχει enchanting τότε θα διαλέξεις το Salve via Hunting q. Σ' αυτό πρέπει να μαζέψεις 12 συνολικά Corrupted Soul Shard είναι 6 για το ένα q αλλά είπαμε θέλουμε 4 salve οπότε πρέπει να το κάνεις 2 φορές. Τα shards πέφτουν από οποιοδήποτε mob αλλά τη μεγαλύτερη πιθανότητα 30% την έχουν τα Jaedenar Hunters.

Μόλις τελειώσεις είτε με τον ένα (disenchanting) είτε με τον άλλο (hunting) τρόπο και έχεις τα 4 salve τότε θα πρέπει να βρείς το λουλούδι που λέγαμε Corrupted Night Dragon εγώ στην τρίτη τοποθεσία που πήγα το βρήκα, πρόσεχε να είναι σιγούρα αυτό γιατί το Felwood είναι γεμάτο Corrupted Songflower μην κάνεις κανά λάθος.

Μόλις το βρείς και το "γιατρέψεις" θα πατήσεις πάνω του και θα πάρεις επιτέλους τα Night Dragon's Breath που χρειαζόμαστε.

Το επόμενο quest δεν είναι τίποτα σε σχέση μ' αυτό...
Θα πας στις Blasted Lands και θα πάρεις απ' τον Bloodmage Drazial το q A Boar's Vitality σ' αυτό απλώς σφάζεις scorpions/boars/basilisks μαζεύεις αυτά που θέλει κ τέρμα.

Από Blasted Lands έφυγες για Storard κ από εκεί για Burning Steppes όπου με το που θα κατέβεις απ' το mount δίπλα είναi ο Mathredis Firestar ο οποίος θα σου δώσει το q Libram of Constitution και απ' το οποίο τελικά θα πάρεις το Lesser Arcanum of Constitution.

Ανοίγεις 2 wow χαλαρά (εδώ εγώ το κάνω με PC με 1000ρα RAM ) και κάνεις το enchant στο twink σου

[Κάτι που πρέπει να ισχύει: Μπορείς να κάνεις την διαδικασία αυτή και με δικό σου char αλλά πρέπει το item να είναι ΒοΕ απ' οτι διάβασα στο wowhead, αλλά βασικά και το δικό μου το head δεν έγινε soulbound αλλά το δικό μου είναι και άσπρο οπότε δεν μπορείς να πεις οτι είμαστε 100% καλυμένοι... Έτσι κ αλλίως όμως 2 head είναι τα καλά και τα 2 ΒοΡ είναι (το fishing και το engineering) οπότε δεν το γλιτώνουμε τον άλλο char...

Να σου πω την αλήθεια όμως στο fishing hat όταν το πάρω εγώ θα βάλω 8 agil αλλά στον έγραψα τον οδηγό γιατί και απ' τις παρατηρήσεις σου εσύ θα προτιμήσεις αυτό έτσι; )

Για το Shadowfang κάθε μέρα κοιτάω ΑΗ ποτέ δεν το έχω πετύχει... Μάλλον εγώ πρέπει να λιώσω μπας και πέσει, είχα κάνει καμιά 10ρια runs στην αρχή τίποτα...
Tο glyph ναι αξίζει, για τα talents τι λες;

Τελευταία επεξεργασία από Phaesimvrotos : 10-03-09 στις 18:37
Νέα Μηνύματα 11-03-09, 11:49   #4
Νέο μέλος

Thumbs up

Hey, Και ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Ναί, απότι φαίνετε είμαι λίγο του hp και όχι του damage
Αλλα νά ρωτήσω:
-Τί fishing skill θέλει το contest
-Για το Salve via Disenchanting τί skill πρέπει να έχω?/έχει?
-Aπο τα ranged υπάρχει μιά διαφωνία μεταξύ της peashooter με 15dps και τον dagger με +2ap. Εσύ τί λές?

Όσο αναφορά το [Shadowfang] νομίζω πως με 0.01dr 10 runs δέν αρκούν... αλλα και πάλι 1K δεν δίνω για shadowfang!
H βλακεία βέβαια είναι οτι όταν με boostaran μικρό στο SFK είχε πέσει το shadowfang και ο 70άρης μου λέει οτι το αγοράζει 10g
Εγώ είχα 70s και τα 10g ήταν υπεραρκετά .
Ναί και το windowed mode το έχω λιώσει!
btw, φυσικά horde!!!
Πάντως πρέπει να κάνουμε κανα blog για twinks γιατί θα φανεί χρήσιμο.
Απο talents πάλι είναι το μόνο που δεν έχω ψάξει αλλα δεν μου φαίνετε και πολύ σημαντικό θέμα ( Εγώ έβαλα 5% critical και +50% off-hand dmg γιατί νομίζω οτι έτσι κιαλλιός το offhand κάνει 50% dmg και το talent το ανεβάζει )

ty again.
Νέα Μηνύματα 11-03-09, 23:28   #5
Ήρωας

Phæsimvrotos
των The Beastro

Arrow

Φίλε μου δεν υπάρχει πρόβλημα χρόνου (φοιτητής ) ίσα ίσα που χαίρομαι να βοηθάω

Για το skill του fishing θέλεις 225+ συνολικά οπότε το ανεβάζεις μέχρι 150 παίρνεις και 3-4 stacks +75 lure και είσαι gg

Για να πάρεις το disenchanting q πρέπει να έχει το enchanting το proff μόνο αυτό. Εάν το έχει θες μετά μόνο 2 [] για 4 [] (ένα είναι κανονικά αλλά έγραψα 2 γιατί θα το κάνεις 2 φορές το q αφού θέλουμε 4).
Αν δεν έχει τότε κάνεις το άλλο.

Για το range εξαρτάται το τι θέλεις. Αν το θες για dmg τότε το [] είναι ίσως καλύτερο για dps (και επειδή είναι και bow αν είσαι και troll είναι αναμφίβολα το καλύτερο λόγω racial) από το gun το οποίο όμως επειδή είναι πιό αργό έχει μεγαλύτερο burst...
Εγώ θα διάλεγα stats από dmg πάντως και το [] είναι το καλύτερο (και το μοναδικό μάλλον).
Εγώ έχω το [Charmed Ancient Bone Bow] που τα συνδυάζει και τα 2 στο armory μόνο το DPS είναι σωστό (15) τα stats είναι λάθος στο 19 δίνει 5 ap, 1 crit rating (0,34%) και 1 hit rating (0,47%).

Για το [] το ξέρω οτι πρέπει να λιώσω δυστυχώς... Η μόνη μου ελπίδα είναι να το βάλει κανάς 20ρης στο AH, κοιτάω κάθε μέρα αλλά ούτε αυτό ούτε το [Assassin's Blade] τα έχω βρεί ποτέ
Για τα talents και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά του έχω μόνο 3 του off hand γιατί το imp sinister λέει και στη τελική combat rogue μόνο sinister spammάρεις στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων.
Νέα Μηνύματα 11-03-09, 23:36   #6
Νέο μέλος

Προεπιλογή

δεν νομίζω οτι +2ap και τα 10dps που έχουν τα piercers είναι καλύτερα απο 15dps (vs hunter πχ.)
Το [shadowfang] βλέπω να το farmάρω.. -.- αλλα για offhand αμα δεν πεσει το assasin πέρνεις και το offhand pvp reward το venomstrike είναι καλύτερο απο την καραμπίνα αλλα την καραμπίνα την αγόρασα ήδη

Τελευταία επεξεργασία από mpidaras : 12-03-09 στις 10:59
Νέα Μηνύματα 14-04-09, 22:51   #7
Νέο μέλος

Το avatar του χρήστη nektem

sedaestra
των luck of the irish

EN-Auchindoun (PvP)
nektem is on a distinguished road
Προεπιλογή

το καλύτερο είναι να βρείς όλο το defias set απο τα deadmines (μου πήρε 3 φορές για να τα βρω όλα).
Ο χρήστης nektem δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 16-04-09, 16:36   #8
Ήρωας

Phæsimvrotos
των The Beastro

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο nektem Εμφάνιση μηνυμάτων
το καλύτερο είναι να βρείς όλο το defias set απο τα deadmines (μου πήρε 3 φορές για να τα βρω όλα).
Με ποιά λογική ακριβώς;
Για chest και belt ok αλλά για τ' άλλα 3 με τίποτα...

[Blackened Defias Leggings] <<< [Dark Leather Pants] + []
[Blackened Defias Boots] <<< [Nat Pagle's Extreme Anglin' Boots] + Enchant Boots - Cat's Swiftness
[Blackened Defias Gloves] <<< []

Και φυσικά για το bonus του set όταν μπορείς να έχεις 2 TBC enchants δεν υπάρχει σύγκριση...
Νέα Μηνύματα 23-05-09, 03:15   #9
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Neus

Neus

EN-Stormscale (PvP)
Neus is on a distinguished road
Προεπιλογή

Θα μπορούσατε να μου πείτε την γνώμη σας για τον 19 Level Rogue Twink μου? (Τώρα τον έφτιαξα γι αυτό δεν έχω μαζέψει ακόμα πόντους απο BG για [Protector's Band] και [Sentinel's Medallion])

Armory: The World of Warcraft Armory
Ο χρήστης Neus δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 23-05-09, 23:30   #10
Ήρωας

Phæsimvrotos
των The Beastro

Προεπιλογή

Tο site που χρησιμοποίησα εγώ για να φτιάξω το δικό μου είναι το shadowpanther που το βρίσκω πάρα πολύ καλό (είναι για rogues μόνο) και στο αναφέρω γιατί μπορείς να βρεις αρκετές πληροφορίες για τυχόν απορίες σου σε κάποιο item ή enchant.

Εγώ έχω φάει τρομερό ξενέρωμα με το 3.1 patch... Έτσι απλά επειδή της κάπνισε της blizz έχασα 700 ΗΡ... Έκανε σε μερικά enchants το level requirement μεγαλύτερο κ έτσι έχασα Lesser Arcanum of Constitution απ το head, Greater Inscription of the Gladiator απ τα shoulders και Nethercleft Leg Armor απ τα pants... Υπάρχουν ακόμα στ αντικείμενα αλλά είναι κόκκινα και για να πάρω τα stats πρέπει να ανέβω στο αντίστοιχο level... Για την ώρα το θέμα twink το έχω παρατήσει...

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:57.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23