| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Ήρωας | Συμφονω με τον phaesimvrotos |
| | |
| | #12 |
| Ήρωας | Διτε και τον δικο μου twink λεγετε paladina στον talnivarr το ξερω ειναι κολοtwink θελω σιμβουλες για να την κανω καλιτερη και αν πεζει καποιος talnivarr να με βοιθισει |
| | |
| | #13 |
| Ήρωας | Κατα την αποψη μου, το bracket με τα καλυτερα bg για twinks ειναι το 30-39. Κι αυτο γιατι εχουν αρκετα παραπανω abilities οι παικτες, αλλα δεν εχουν τοσα πολλα ωστε να τελειωνει το bg σε λιγα λεπτα.Συν οτι εχουν και Mount που κανει την μετακινηση πολυ πιο ευκολη. Οσο για την παλαντινα σου, απο το 20 lvl με boost μπορεις να μπεις στο scarlet monastery, και να λυσσας εκει, μεχρι να πεσει ολο το set το mail που ειναι ταμαμ για παλαντιν.Στο μεταξυ μπορεις να συνεχισεις να κανεις bg για να μαζευεις marks και να παρεις και καποια αντικειμενα απο τα rewards του arathi basin Και του warsong gulch. Τωρα τα enchants ειναι καθαρα στην κριση σου..αν εχεις λεφτα να πληρωσεις μπορεις να κανεις μερικα καλα enchants που θα σε ανεβασουν. Με την hunter μου παντως, παρεα με μια φιλη που ειχε παλαντιν, στο 39 λυσσαγαμε για καιρο, και μπορω να πω πως απο το warsong flag room δεν εφευγε σημαια για σημαια, και ηταν μακραν τα πιο διασκεδαστικα bg που εχω κανει.
__________________ 愛する者よ、死に候え。。 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |