| | |||||||||||
| Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King. |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Σήμερα το πρωί η Blizzard ενεργοποίησε για άλλη μια φορά τα character copies και client downloads (ας ελπίσουμε όχι πάλι κατά λάθος όπως τις προηγούμενες 3 φορές). Το guild μου θα έχει μια συνεχή παρουσία στο ptr ώστε να δει όλα τα bosses που η Blizzard θα μας αφήσει να δούμε. Επιφυλάσσομαι να ποστάρω screenshots και ίσως και μικρές ταινίες από όλα τα fights που θα δούμε, καθώς και σχόλια για το καθένα! Αν σκοπεύετε να κάνετε copy κάντε το γρήγορα προτού υπερφορτωθούν οι servers. |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Oo δεν ηξερα οτι εχει μεινει ελληνας στους Bad Omen Τα λεμε στον Ισπανικο server;p
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής Εγγραφή: 06-10-2008 Περιοχή: Κύπρος
| Μου αρέσει σε αυτό το φόρουμ που πάντα κάποιος βλέπει "under the lines" |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | character copy queue is full εκανα copy τον goofy την κυριακή και το wait time ήταν 17 μέρες δηλαδη θα κλεισει ο PTR και θα μείνω στον άξονα κατάφερε κανείς να κοπιάρει ήδη τον παίκτη του? έχω κάποιες ερωτήσεις να του κάνω
__________________ Mage training opos tha eprepe na einai... http://www.youtube.com/watch?v=u-jHePE6m1Y |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Εμεις καναμε 30 ατομα ταυτοχρονα με το που ανοιξε, απο αυτους οι 4 εχουν κανει complete και οι υπολοιποι περιμενουμε Λογικα, την Τεταρτη, θα κανει reset το queque για να μπουμε ολοι
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | World of Warcraft - Mirrors, Patches, Files ειναι το πιο γρηγορο direct download Το que μολις εκανε reset, oποτε μολις κατεβει το patch θα μπορεσω να μπω Αν θελετε να κανετε copy, γρηγορα οσο προλαβαινετε
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Πάντως εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος απο τα changes στον holy priest...μερικά είναι καλά αλλά κάποια άλλα δεν χρειάζονταν...τεσπα θα σας πω τη γνώμη μου μολις τα δοκιμάσω :s |
| | |
| | #8 | ||
| High Warlord
| PALADIN WoW Patch 3.1 PTR Paladin changes - WoW Insider DRUID WoW Patch 3.1 PTR Druid changes - WoW Insider WARLOCK WoW Patch 3.1 PTR Warlock changes - WoW Insider DEATH KNIGHT WoW Patch 3.1 PTR Death Knight Changes - WoW Insider WARRIOR WoW Patch 3.1 PTR Warrior changes - WoW Insider SHAMAN WoW Patch 3.1 PTR Shaman changes - WoW Insider PRIEST WoW Patch 3.1 PTR Holy and Disc Priest changes - WoW Insider PROFFESIONS New profession recipes on the patch 3.1 PTR - WoW Insider PETS AND MOUNTS New pets and mounts found in the patch 3.1 files - WoW Insider GLYPHS Undocumented glyph changes in 3.1 - WoW Insider | ||
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος | Δυστυχώς κι εγώ παρόλο που έκανα copy σχεδόν αμέσως, οι χαρακτήρες μου δεν έχουν φτάσει. Προς το παρόν βέβαια το παιχνίδι είναι μάλλον unplayable, υπάρχον συνεχή crashes σε κάθε rezone, ξανακερδίζεις συνεχώς όλα σου τα achievements, τα duel specs δε δουλεύουν και άλλα όμορφα, οπότε δε βιαζόμαστε. |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |