Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King.


Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > Ειδήσεις > Γενικά νέα


Μια βόλτα στο Stormstout Brewery
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 03-07-12, 04:36   #1
Συντονιστής
 Atánas


EN-Ravencrest (PvP)
Εγγραφή: 20-02-2012
Μηνύματα: 13
Εικόνες: 34
tde.sol is on a distinguished road
Προεπιλογή Μια βόλτα στο Stormstout Brewery

Με το καινούριο patch να έχει μπει εδώ και 2 μέρες στο MoP Beta και τους server επιτέλους να δουλεύουνε αξιοποιήσαμε ένα εύκαιρο beta invite και τρέξαμε λίγο τα πρώτα 2 instance του MoP για να αποκτήσουμε μια πρώτη επαφή για το τι μας περιμένει στο καινούριο expansion. Να σημειώσουμε εδώ ότι η περιοχή Jade Forest δεν είναι ακόμα διαθέσιμη καθώς ανακατασκευάζεται από την αρχή και η περιοχή Valley of the four Winds ακόμα έχει τραγικά προβλήματα με τα FPS, ελπίζουμε τα παιδιά στην Blizzard να τα φτιάξουν αυτά τα θέματα σύντομα.

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.

<!>
Να δούμε όμως για αρχή το Stormstout Brewery, το πρώτο instance του MoP (85-90), που είναι κατευθείαν διαθέσιμο στους παίκτες με το που μπουνε στα realms του WoW, καθώς τα ilvl και lvl requirements καλύπτονται πλήρως από 85 lvl χαρακτήρες με 378ilvl gear. Για τους φανατικούς του Lore, το Stormstout Brewery άνηκε στους προγόνους του Chen Stormstout (Chen Stormstout - Wowpedia - Your wiki guide to the World of Warcraft), και με την επιστροφή του Chen στο Pandaria, το πρώτο πράγμα που σου ζητάει είναι να καθαρίσεις την μπυραρία του από τα διαφόρων ειδών mobs που τριγυρνάνε εκει μέσα.


Όπως συνέβη και στο Cataclysm, η Blizzard φρόντισε τα Quests για το instance να δίνονται στην αρχή του, και όχι όπως παλιότερα που τριγυρνούσες σε όλο τον κόσμο να πάρεις Q για το Scholomance.

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.

Δυο Quest είναι διαθέσιμα για αυτό το instance, το Trouble Brewing, το Quest για το τελευταίο Boss του instance, και το Family Secrets, απο τα συνηθισμένα Q που πρέπει να μαζέψεις Χ αντικείμενα. Ειδικά για το Family Secrets να πούμε ότι εκτός από usable object μέσα σε όλο το instance, πέφτει επίσης από τα Hozen, τα πιθήκια δλδ, που υπάρχουν μέσα στο Brewery. Με την είσοδο στο Brewery ο παίχτης θα παρατηρήσει έναν μετρητή 00/40 στην μέση της οθόνης.

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.

Αυτός ο μετρητής μετράει πόσους πίθηκους έχει σκοτώσει το group και όταν φτάσει το 40 κάνει spawn το πρώτο Boss, ο Ook-Ook, που είναι προφανώς ένας τεράστιος πίθηκος.. Οι περισσότεροι πίθηκοι μέσα στο instance είναι neutral (δεν κάνουν aggro δηλαδή), και συνιστάται το group να τερματίσει τον μετρητή στο δωμάτιο του Boss, όπου και υπάρχουν πολλά packs που μπορούν να γίνουν όλα μαζι AoE.

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.

Στα του Οοκ-Οοκ τώρα, έχει 2 abilities, το Going Bananas, που συμβαίνει στα 90%,60%,30% των ΗΡ του και του δίνει κάθε φορά ένα buff για 15% damage και 15% attack speed, που κάνει stack. Έτσι, προφανώς στο 30% του έχει +45% damage/ias. Επίσης, στο Going Βananas κάνει spawn extra βαρέλια, που είναι ο κύριος μηχανισμός του fight, και θα τα αναλύσουμε λίγο πιο κάτω. Το δεύτερο ability του είναι το Ground Pound, ένα 3 sec channeling aoe spell που κάνει σε όλους τους παίχτες σε ένα cone μπροστά του. Σε normal mode γενικά ενα πολύ απλό fight, με μόνη ιδιετερότητα τα βαρέλια. Με το που κάνει spawn το Boss, περιοδικά θα κυλάνε κάμποσα βαρέλια μέσα απο το δωμάτιο, τα οποία μπορούν οι παίκτεσ να καβαλήσουνε (εμφανίζει ενα πράσινο βελάκι όπως στα vehicles), τα οποία σκάνε όταν ακουμπήσουνε 1. το Boss ή 2.κάποιον παίκτη, κάνοντας 50k damage και δίνοντας ένα debuff για 10% increased damage taken για 15 δευτερόλεπτα,το οποίο κάνει stack. Η όλη ιδέα σε αυτό το fight είναι να stackaroun οι παίκτες το debuff στο Boss, και με συνοπτικές διαδικασίες να το σκοτώσουνε. Οι παίκτες μπρούν προφανώς να κατευθύνουν το βαρέλι που καβαλάνε με τα WASD/βελάκια/mouse ή οπως αλλιώς τέλος πάντων κουνίουνται στο WoW (για να μη ξεχνάμε και αυτό εδώ το παιδί το έμπειρο με το τιμόνι Wheel Mage - YouTube)

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.

Αφού το group σκοτώσει τον Οοκ-Οοκ, θα συναντήσει το δεύτερο είδος mob μέσα στο brewery, τα virmen, κάτι σαν λάγουδάκια τέλος πάντων. Tριών ειδών virmen υπάρχουνε, τα Ηoppling, τα Hopper και τα Bopper. Σημαντικό εδώ είναι το group να σκοτώνει πρώτα τα Bopper (ξεχωρίζουνε λόγω της μεγάλης βαριοπούλας που κρατάνε, την οποία ρίχνουνε στο πάτωμ όταν πεθάνουν). Αυτά τα σφυριά λοιπόν που πέφτουν στο πάτωμα, όταν τα κλικάρει κάποιος παίκτης του δίνουν 3 charges για Smash!

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.

Το Smash! είναι skill που εμφανίζεται στην extra action bar για αυτούς που είναι εφάμιλλοι με τον Ultraxion, και μπορεί να πατηθεί με το mouse ή για όποιον έχει το macro /click ExtraActionButton1 με όποιο κουμπι το έχει κάνει bind, αδιάφορο εντελώς. Σημασία έχει το effect του Smash!, το οποίο σκοτώνει 1shot τα Hopling και τα Hopper που είναι σε απόσταση 6 γιαρδες, και κάνει επίσης πολύ damage στα Bopper (ωστέ να ρίξουνε και τα επόμενα σφυρία κ.ο.κ..). Μετά απο μερικά packs με λαγουδάκια φτάνουμε στο δεύτερο Boss, τον Hoptallus, o οποίος είναι ένας τεράστιος λαγός (..). Κατά την διάρκεια του fight με τον Hoptallus συνεχίζουνε να κάνουν spawn Hoppling Hoppers και Βoppers, τα οποία προφανώς αντιμετωπίζονται όπως και πριν με το Smash!. Σημαντικο εδώ είναι να τονίσουμε ότι δεν πρέπει να σπαταλάει το group τα charges του Smash! άμα θέλει να σκοτώσει το Boss εύκολα και γρήγορα, αλλά να το χρησιμοποιεί όταν μαζευτούν κάμποσα virmen.

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.

Στο παραπάνω Screenshot βλέπουμε το επόμενο ability του Hoptallus, το Carrot Breath, ουσιαστικά κάνει damage σε ό,τι είναι μπροστά του καθώς κάνει μια περιστρφή 360 μοίρες γύρω από τον εαυτό του. Κάνει 30k damage και knockback, και αποφεύγεται πολύ απλά όταν ο παίκτης κουνιέται όσο ο Hoptallus γυρνάει γυρω γυρω. Blink/Disengage και όλα τα παρεμφερή δουλεύουνε επίσης, για τον παίκτη που βαριέται να κούνηθει η απλά δε προσέχει.

Το τρίτο και τελευταίο ability του Hoptallus είναι το furlwind, το οποίο είναι ένα whirlwind ability που κάνει ο Hoptallus, κατά την διάρκεια του οποιόυ κουνιέται κίολας, κάπως σα την Alizabal στο Baradin Hold. Κάνει 30k damage ανα δευτερόλεπτο, αλλά και knockback, οπότε δε κάνει 1shot τον εκάστοτε που δε κρινει σκόπιμο να κουνηθεί. Επίσης κάνει slow το movement speed όποιου πετύχει κατά 70%.

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.

Οι διαδικασίες για αυτό το Boss είναι πολύ απλές, κουνιόμαστε από το whirlwind και το beam που γυρνάει, μαζευόμαστε και κάνουμε Smash! τους μικρούς λαγούς, επαναλαμβάνουμε 2-3 φορές και κάνουμε loot.

Η συνέχεια στο instance είναι ανάλογη. Μένουν μερικά packs από elementals, με το τελευταίο Boss, τον Yan-Zhu the Uncasked να είναι ένα μεγάλο elemental.. Τα packs πριν το last Boss μας προιδεάζουνε για τα abilities του Yan-Zhu, επειδή τα μοιράζονται, γιαυτό θα τα αναλύσουμε ένα προς ένα για το Boss, ο,τι ισχύει για το Boss ισχύει και για τα packs. O Yan-Zhu ξεκινάει με ένα εκ των 2 εξης abilities:
1. Bloat: Δίνει ένα debuff σε κάποιον παίκτη, διάρκειας 1 λεπτού, κατα τη διάρκεια του οποίου ο παίκτης αυτός κάνει 20k damage και knockback σε οποιονδήποτε ally έχει εκατέρωθεν του. Η λύση σε αυτό είναι αρκετά απλή, όποιος έχει το debuff απομακρύνεται απο το group έτσι ώστε να μην κάνει damage τους συμμάχους του.

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.

2. Blackout Brew: AoE damage σε όλο το group, βάζει ένα debuff 3 stacks με το ίδιο όνομα. Αν το debuff φτάσει τα 10 stacks ο παίχτης γίνεται stunned για 10 sec. Tα stacks μειώνονται απλά με το να κουνιέται ο παίχτης ή να πηδήξει.

Στο 75%, όπως και στο 50% ο Yan-Zhu αποκτάει πάλι 1 από 2 abilities:
1. Bubble Shield: Όπως λέει και το όνομα, to Boss αποκτάει μια ασπίδα απο φουσκάλες που του δίνουν 10% dmg reduction, και πρέπει τα dps να γυρίσουν στις φουσκάλες και να τις ρίξουνε
2. Yeasty Brew Alemental: Ο Yan-Zhu κάνει summon 4 elementals, παρεμφερή με τα trash packs πριν απο αυτόν που πρέπει να γίνουν tanked και να σκοτωούν απο τα dps

Στο 50% ο Yan-Zhu αποκτάει ένα απο τα εξής:
1.Carbonation : Κάθε τόσο, Boss γεμίζει το πάτωμα του δωματίου με άφρο μπύρας που κάνει 1000 damage / sec και δεν επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε ability. Παράλληλα, κάνουν spawn μερικές φυσαλίδες στο δωμάτιο. Ο κάθε παίκτης πρέπει να κλικάρει μια φυσαλίδα, και μπορεί να πετάει για 20 δευτερόλεπτα (όσο διαρκεί το Carbonation) και μπορεί να συνεχίσει να κάνει tank/heal/dps

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.

2.Wall of Suds: Ανα τακτά χρονικά διαστήματα ο Yan-Zhu κάνει summon 2 μεγάλα κύματα μπύρας που σαρώνουν το δωμάτιο και κάνουν 45k damage σε οποιονδήποτε ακουμπήσουνε. Ταυτόχρονα, καθε παίκτης παίρνει ένα buff ονόματι Sudsy, το οποίο του επιτρέπει όταν πηδάει να πηδάει πολύ πιο ψηλά, ουτως ώστε να αποφεύγει τα κύματα. Περαιτέρω επεξήγηση νομίζω δε χρειάζεται

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.

Να σημειώσουμε εδώ άλλα 2 πράγματα, όταν δεν υπάρχει κάποιος στο melee range του Boss, αυτό θα κάνει cast Brew Bolt σε κάποιο τυχαίο μέλος του group, κάνοντας του 30k damage. Επίσης, τα abilities που αποκτάει ο Yan-Zhu σε κάθε αλλαγή φάσης πάντα θα είναι τα abilities που είχανε τα trash packs πριν απο αυτόν, οπότε το group θα ξερει και θα προετοιμαστεί αναλόγως πριν ξεκινήσει με το Boss. Σε γενικές γραμμές το Stormstout Brewery είναι ένα εύκολο instance, αρκετα γρήγορο και πιθανολογώ αρκετά αποτελεσματικός τρόπος για level up για αυτούς που προτιμούν να τρέχουν dungeons απο το να κάνουν questing για το exp. Eλπίζουμε αυτή η σύντομη ανάλυση να ήταν εύκολα κατανοητή και χρήσιμη για όποιον έχει/κέρδισε με τον διαγωνισμό/κτλ beta invite, για ο,τιδήποτε απορίες ρωτήστε ελεύθερα εδω.

Τελευταία επεξεργασία από tde.sol : 03-07-12 στις 05:13
Ο χρήστης tde.sol δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση


Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργίαΌλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:23.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25