Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King.


Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > Ειδήσεις > Γενικά νέα


MoP Level 90 Talents
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 28-06-12, 20:25   #1
Συντονιστής
 
Το avatar του χρήστη Kairin
 
Εγγραφή: 19-02-2012
Μηνύματα: 62
Εικόνες: 35
Kairin is on a distinguished road
Προεπιλογή MoP Level 90 Talents

Μέχρι πρότινος δεν μπορούσαμε να φτάσουμε το level 90 οπότε τα τελευταία talents δεν ήταν προσιτά για κανέναν. Πλέον αυτό άλλαξε και το wordlofwarcraft.gr κάνει μία μικρή ανασκόπηση σε όλα τα lvl 90 talents και δίνει συμβουλές ποιό talent να χρησιμοποιήσετε ανάλογα το spec.

Πάτα στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρης μέγεθος.

<!>
(Να σημειωθεί από την αρχή ότι οι παρακάτω αναλύσεις έγιναν βάση έρευνας και δεν είναι μόνο η προσωπική μου άποψη!)
Death Knight

Gorefiend's Grasp - Remorseless Winter - Desecrated Ground

Μιας και όλα τα level 90 talents του Death Knight πλέον δεν κάνουν damage, η επιλογή τους εξαρτάτai καθαρά από το utility και μόνο. Για PVE το
Gorefiend's Grasp ανεξάρτητα το spec είναι η πιο δυνατή επιλογή, ακόμα και οι DPS Death Knight's μπορούν να βοηθήσουν το tank να μαζέψει πολλά adds γρήγορα σε ένα μέρος. Στο tooltip αναφέρει και friendly targets οπότε ίσως βοηθάει στο να τραβήξεις party/raid members τα οποία έχουν φάει CC μέσα σε κάποιο AOE. Τα άλλα 2 talents αφορούν καθαρά το PVP κομμάτι.


Druid

Heart of the Wild - Dream of cenarius - Nature's Vigil

Το talent που φαίνεται πολύ δυνατό σαν Balance ή Restoration είναι το Nature's Vigil. Ειδικά στο Balance spec έλειπε ένα DPS Cooldown το οποίο θα κάνει και heal friendly target για ένα ποσοστό του damage. Στο tooltip δεν μπορεί κανείς να διακρίνει αν το extra heal θα είναι στο target που θα το έχει περισσότερο ανάγκη, στο κοντινότερο ή τελείως τυχαίο αλλά τσάμπα είναι, καλο είναι! Όσο και να κοιτάω το Dream of cenarius δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης πέρα απο το PVP και αυτό με επιφυλάξεις. Το Heart of the Wild δίνει ένα παραπάνω hybrid στοιχείο στο PVP του class και οι Resto Druids θα το προτιμίσουν (π.χ. όταν δέχονται focus στην arena), αν και το cooldown του είναι αρκετά μεγάλο.


Hunter*

Glaive Toss - Powershot - Barrage

Για αρχή το Powershot είναι η τελευταία επιλογή των hunters αυτή τη στιγμή. Ισχύει ότι είναι πολύ δυνατό σε zerg PVP τύπου Alterac Valley. Το Glaive Toss αυτή τη στιγμή φαίνεται καλύτερο για PVP λόγο του χαμηλού cooldown του και ότι έχει την δυνατότητα να κάνει slow multiple targets. Τέλος, το Barrage είναι η ξεκάθαρη λύση για PVE μιας και είναι channel ability και χωρίς κάποιο ulitity όπως slow ή knockback έχει το μεγαλύτερο damage output από τα άλλα 2 talents.


Mage

Invocation - Rune of Power - Incanter's Ward

Με την σειρά των παραπάνω talents για τα αντίστοιχα specs: Arcane, Fire και PVP Frost. Κάθε 10 seconds Evocation πρέπει να ήταν το όνειρο του κάθε Arcane Mage. Το Rune of Power θυμίζει λίγο το Shifting Naaru Sliver. Το talent αυτό είναι πολύ ωραίο. Για αρχή κάνει replace το Evocation αλλά δίνει increased mana regeneration όσο στέκεσαι πάνω στο rune. Σχετικά μικρό cooldown και με 1.5sec cast. Τέλος, το Incanter's Ward, είναι καθαρά μια επιλογή για survivability την οποία θα λατρέψει ο Frost Mage στο PVP. Σε λογικά πλαίσια ίσως χρησιμοποιηθεί και από άλλα specs σε συγγεκριμένα encounters. Από την ποιο ολοκληρωμένη λίστα επιλογών μέχρι στιγμής.


Monk


Rushing Jade Wind - Invoke Xeun, the White Tiger - Chi Torpedo

Όπως είχαμε αναφέρει και στο Mistweaver spec breakdown το Chi Torpedo είναι η καλύτερη επιλογή επειδή είναι τσάμπα! Το Rushing Jade Wind προσφέρει ένα burst aoe μιας και το cooldown του είναι 30 sec, ενώ το Invoke Xeun, the White Tiger δίνει περισσότερο damage σε μικρότερα packs ή single target fights καθιστώντας το ένα σημαντικό DPS Cooldown. Η επιλογή των 2 τελευταίων είναι ανάλογα την κατάσταση χωρίς να έχει να κάνει με το spec (Brewmaster ή Windwalker).


Paladin

Holy Prism - Light's Hammer - Execution Sentence

Δυστυχώς σε αυτό το class από ότι φαίνεται οι παίκτες έχουν πρόβλημα με τα animations :O Σοβαρά τώρα, πως είναι δυνατόν το animation να είναι πιο σοβαρό από το effect του talent. Ίσως να έχουν καταλήξει σε αυτού του είδους τις συζητήσεις επειδή και τα 3 talents είναι πάνω κάτω τα ίδια. Αν κάποιος θα ήθελε να διαλέξει μεταξύ των Light's Hammer και Execution Sentence το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρει είναι αν το fight απαιτεί burst aoe ή όχι. Από την healing πλευρά του ζητήματος, το Holy Prism είναι δυνατό μόνο όταν όλο το raid/party είναι packed πάνω στο boss.


Priest

Cascade - Divine Star - Halo

Πάνω κάτω μία από τα ίδια όπως και οι Paladins. Το κάθε talent θα κάνει damage/heal ανάλογα το target αλλά οι βασικές διαφορές μεταξύ τους είναι 3. Area of Effect/Targeting method, Mana cost και cooldown. Επειδή στα tooltips δεν φαίνεται το cooldown έχουμε και λέμε:
Cascade 25 secs, Divine Star 15secs και Halo 40secs. Βάση του raid positioning ή mobs positioning o κάθε priest θα πρέπει να διαλέξει το πιο efficient talent σύμφωνα με τους 3 παράγοντες που αναφέραμε. Δηλαδή ο ορισμός του καλύτερου talent είναι με βάση το encounter και όχι το spec.


Rogue

Shuriken Toss - Versatility - Anticipation

Το Versatility είναι πολύ χρήσιμο στις περισσότερες καταστάσεις που ο παίκτης θέλει να αλλάξει targets ειδικά στο PVP. Το Shuriken Toss είναι απλά ένας τρόπος ώστε ο rogue να ανεβάζει combo points όταν δεν μπορεί για κάποιο λόγο να είναι σε melee range από το εκάστοτε target. Το Anticipation είναι ένα mechanic το οποίο θα βοηθήσει πολύ τους DPS rogues μέσα στο Adrenaline Rush. Μπορείς να κάνεις περισσότερα Sinestrer Strikes χωρίς να πάνε χαμένα τα extra combo points ή όταν χρειαστεί να σταματήσεις το DPS rotation για λόγους όπως movement να υπάρχει ένα finishing move ακόμα. Ένα πολύ δυνατό talent tier ισάξιο με του mage.


Shaman*

Unleashed Fury - Primal Elementalist - Elemental Blast

Το Elemental Blast δίνει ένα random combat stat το οποίο είναι κακό αλλά, έχει πολύ καλό scaling με το spell power. Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι κανείς αυτή τη στιγμή δεν έχει σωστά αποτελέσματα από το Primal Elementalist τότε σαν DPS shaman ή καλύτερη λύση είναι το Elemental Blast πριν αρχίσουν να ρέουν τα epix αλλά, μετά το σταθερό damage του Unleashed Fury θα συμφέρει περισσότερο γιατί το damage % είναι πάντα καλύτερο από το οποιοδήποτε combat rating ακόμα και αν αυτό είναι το πιο χρήσιμο για το εκάστοτε spec. Τώρα για το Restoration spec εκτός και αν κάποιο pet κάνει heal μέσω του Primal Elementalist, κάτι το οποίο είναι απίθανο , τότε το Unleashed Fury είναι η μόνη επιλογή.


Warlock

Archimonde's Vengeance - Kil'jaeden's Cunning - Mannoroth's Fury

Εύκολες επιλογές για τους Warlocks. Archimonde's Vengeance ένα καθαρά pvp talent όπως και το Kil'jaeden's Cunning. Και τα 2 έχουν 1m cooldown. Όσο για το PVE, για άλλη μια φορά η γνώση του encounter θα δώσει στους παίκτες την απάντηση για το πιο talent μεταξύ του Kil'jaeden's Cunning και του Mannoroth's Fury είναι η σωστή επιλογή.


Warrior

Avatar - Bloodbath - Storm Bolt

Το Avatar έιναι ένα κλασσικό DPS cooldown με την διαφορά ότι ο warrior γίνεται immune στα movement impairing effects. Πολύ καλό για το Arms spec μιας και το extra rage generation θα βοηθήσει πολύ και στο PVE. Ένα ακόμα talent που είναι χρήσιμο για PVE είναι το Bloodbath. Στο PVP δεν μπορεί να θεωρηθεί χρήσιμο μιας και ένα slow effect κάθε 1 λεπτό δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Τέλος, το Storm Bolt προσθέτει άλλο ένα δυνατό single target crowd control ability στον protection warrior. Το γεγονός ότι κάνει 300% weapon damage σε immune targets, το καθιστά απίστευτα δυνατό στο initial threat μεγάλων adds/bosses σε κάποια boss fights.

*Για τα 2 αυτά classes η Blizzard έχει ανακοινώσει οτί θα γίνουν ακόμα πολλά tunes και αλλαγές στα talents.
Ο χρήστης Kairin δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση


Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργίαΌλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:34.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25