| | |||||||||||
| Player vs Environment Συζητήσεις για ότι έχει να κάνει με PvE, mobs, τακτικές για boss και first kills. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Παιδιά αν και έχω φάει εδώ και αρκετό καιρό τον "Malygos" πάντα ήθελα να διευκρινίσω μερικά πράγματα γιατί τα "ψιλοεχανα" και αρκετοί μου λένε πως είναι πολύ απλό. Οποτε θα ήθελα να ρωτήσω πως κάνετε DPS στο 3ο phase? Ως τώρα έχω ακούσει 2 rotation : 1,1,1,2 η 1,1,2 επίσης έψαξα και βρήκα πως υπάρχει macro : / tar evil / castsequence reset = target Spike Flame, Flame Spike, Engulf in Flames Αλλα όταν ανεβαίνω στον δράκο χάνεται το κλασικό UI και υπάρχει μονο το petcontrol υπαρχει την macro πως την χρησιμοποιώ τότε? Εγώ δουλεύω με το 1,1,2 αλλα άμα το κάνω γρήγορα μένω από rage και παίζει να μην έχω shield. Οποιος μπορεί να εξηγήσει το δικό του "playgame" για να καταλάβω και εγώ. Ευχαριστώ |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | 1-2 1-1-2 1-1-1-2 1-1-1-2 1-1-1-2 1-1-1-2 etc ΠΑΝΤΑ κρατας 20 energy για ασπιδα Αυτο ειναι οπως το καλυτερο απο αποψη dps με την προυποθεση οτι κανενας δεν ειναι ζωο που δεν μπορει να ζησει απο το Fixate Τωρα εμεις συνηθως μαζευομαστε ολοι σε 1 σημειο, με μερικα ατομα στο raid να κανουν τα aoe heal αντι για dmg Κουνιομαστε μονο οταν ενα Orb σκασει στο σημειο που μαζευτηκαμε Οσο για εξασκηση, προτεινω: Aces High! - Quest - World of Warcraft
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | 1-1-2 με προϋπόθεση ότι το engulf θα το πατάς αφού έχεις 75 energy (για να σκας ασπίδα οποτε κ αν χρειαστεί). Βεβαια η λύση του Silvara είναι αυτη π προτιμώ |
| | |
| | #4 | ||
| Νέο μέλος
| Γιατί να μην μαζέψει 5 combo πρώτα πριν το "σκάσει" το 2 ? | ||
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | stackαρεις περισσοτερα dots έτσι αυτο που είπε ο silvara είναι το καλυτερο επίσις στην αλλαγή ph2-ph3 να μαζεύεστε όλοι απο πρίν στο προσυμφωνημένο σημείο
__________________ Mage training opos tha eprepe na einai... http://www.youtube.com/watch?v=u-jHePE6m1Y |
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | ************* tip *************** Η αλλιως Vanish στην αρχη του 3ου phase ... Για οσους καταλαβαν τι εννοώ ******* tip end ************* |
| | |
| | #7 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
θα ήθελα να μάθω τι όφελος υπάρχει απ αυτό, μιας και πάντα με συναρπάζουν τα μικρά μικρά πραματακια που κάνουν τη διαφορα ![]() ευχαριστώ
__________________ Mage training opos tha eprepe na einai... http://www.youtube.com/watch?v=u-jHePE6m1Y | |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Για το p3: Στο 25μαν μπορεις να θυσιασεις ενα lock, του λες να κανει dismount κ να πατησει curse of elements για να παρει ολο το raid 13% dmg increase. Σε 10αρι δεν αξιζει imo
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | @ Silvara Ο Lock δεν ειναι αναγκη να κανει dismount μπορει να κανει το Curse of Elements ΠΡΙΝ ξενινησει η 3η φαση. Οταν τελειώσει η 2η φαση επιλέγει τον Malygos και spammarei CoE. (απλα να θυμηθει να απο-επιλεξει τον Malygos και να τον ξαναεπιλεξει οταν ειναι πανω στον δρακο του ωστε να μην buggarei το shield του) @ Supergoofy Υπαρχει bug που οταν κανει vanish ενας rogue μπορει να κρατησει τον δρακο του και για το επομενο fight απο το 1 phase. |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Εχω την εντυπωση οτι το achievement για τα 6min ανεβηκε γιατι πλεον δε μπορεις να χτυπας τον Maly στο τελος του p2
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |