| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 24-01-2012
| Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα ειμαι σχετικα καινουργιος παιχτης στο wow , και σημερα πριν λιγο εκανα το πρωτο μου 85αρι, αρχισα να τον ντυνω ( στην αρχη ηταν ευκολο μιας και εχω 525tailoring) αλλα καπου στην πορεια το εχασα λιγο με κατι guides που διαβαζα στο net. το armory link ειναι εδω: Hâunter @ Outland - Game Guide - World of Warcraft εκτος απο gems/enchants που μου λειπουν αρκετα , που μπορω να βελτιωθω ευκολα? το hit rating απο οσο διαβαζω ειναι χαμηλο...(ποιο απο ολα γιατι εχει 3...λογικα το melee δεν μετραει για mage) οσο για staff/wand? dungeons η bgs? δεκτο καθε σχολιο |
| | |
| | #2 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 3 | Ωχ... :/ Ένα σημαντικό λάθος που έχεις κάνει είναι πρώτα απ' όλα ότι έχεις πάρει boots και pants με spirit :/ Για τώρα δεν χρειάζεται να τα αντικαταστήσεις άμεσα απλά να ξέρεις ότι o Μage δεν χρειάζεται καθόλου spirit. To spirit είναι μόνο για τους healers (και ισοδυναμεί με hit στα hybrid classes αλλά μη σε απασχολεί αυτό ο mage είναι pure DPS class οπότε εσένα σου είναι εντελώς άχρηστο). Μια σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρεις είναι αν θέλεις να ασχοληθείς με το PvE (dungeons and raids) ή το PvP (battlegrounds and arenas) O λόγος είναι ότι πρέπει να φτιάξεις ξεχωριστό gear για κάθε περίπτωση. Τα περισσότερα αντικείμενα που φοράς έχουν resilience. Αυτό είναι το stat που ξεχωρίζει το PvP απ το PvE. Στο PvP το θέλεις επειδή το res μειώνει το damage που δέχεσαι απ' τους άλλους παίκτες και τα pets τους. Σχεδόν όλα τα αντικείμενα σου πρέπει να έχουν res αν θέλεις να ασχοληθείς με το PvP (μόνη εξαίρεση μπορεί να είναι τα trinkets, εξαρτάται από εσένα.) Αν θέλεις να ασχοληθείς με το PvΕ το res σου είναι εντελώς άχρηστο. Θα πρέπει να αλλάξεις όλα τα αντικείμενα που έχεις με res αλλά εδώ δεν πρέπει να πέσεις σε μια παγίδα! ;P Εννοώ να μην αλλάξεις αυτά που έχεις με κάποια τα οποία δεν έχουν, αλλά έχουν μικρότερο ilvl (item level, το γράφει πάνω σε κάθε αντικείμενο). Το κύριο stat σου είναι το intellect. Αυτό είναι που πρέπει να κοιτάς πρώτο. Οπότε αν ένα αντικείμενο έχει παραπάνω int από ένα άλλο εσυ θα κρατήσεις αυτό με το παραπάνω int και ας έχει και res και spirit (το int είναι ένα απ΄τα κύρια stats και το κύριο stat του mage ofc, το res και το spirit είναι δευτερεύοντα.) Όσο για hit που ρώτησες, (κοιτάς τα stats σου εκεί που λέει spell. όπως είπες κι εσύ melee και ranged σου είναι άχρηστα, μπορείς και να τα κλείσεις) δεν χρειάζεται να σε ενδιαφέρει καθόλου για την ώρα. Αυτό που χρειάζεσαι για dungeons είναι 8% και είσαι κοντά. 17% θέλεις για raids αλλά για εκεί θέλεις δουλειά ακόμη Staff και wand είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Wand έχεις 100% και πάει στο ranged slot (το τρίτο). Αν βάλεις staff, πηγαίνει στο πρώτο slot (main hand) και το 2ο μένει κενό επειδή το staff είναι 2handed weapon. Τώρα για το πού τα παίρνεις, ο πιο εύκολος τρόπος είναι με justice, valor, honor ή conquest points. Τα 2 πρώτα τα παίρνεις από PvE και τα 2 τελευταία από PvP. 3 Τελευταία σχόλια: Enchant στο cloak σου κάνεις απ' το tailoring. Είναι το Lightweave Embroidery - Spell - World of Warcraft και σίγουρα το ξέρεις επειδή το μαθαίνεις από trainer. Και επίσης είναι ότι καλύτερο για το cloak οπότε δεν ασχολήσε καθόλου με το ποιό θα του κάνεις. Γενικά όλα τα επαγγέλματα σου δίνουν κάτι. Το enchanting ας πούμε σου δίνει enchants για τα rings. Aν δεν έχεις enchanting δεν μπορείς να τα κάνεις δηλαδή. Enchanting και tailoring είναι μια χαρά για mage οπότε καλά είσαι Gems: Σε κόκκινο socket καλά έχεις κάνει κι έχεις βάλει int αλλά σε κίτρινο ποτέ δεν βάζουμε καθαρά κίτρινο. Θα βάζεις πορτοκαλί που σου δίνει int + ένα δευτερεύων stat (το socket bonus θα σου μετρήσει γιατί το πορτοκαλι = κόκκινο και κίτρινο). Αν το socket bonus είναι int (στα περισσότερα έτσι είναι απλά το αναφέρω να ξέρεις) τότε συμφέρει να βάλεις gems που ταιριάζουν στο χρώμα των sockets. Αν δεν σου δίνει int το socket bonus τότε βάζεις μόνο κόκκινα gems με int γιατί είπαμε... int >>> ALL! Talents! Βασικά ότι θέλεις παίζεις. Να στο ξεκαθαρίσω. Απλά σαν mage που είσαι γενικός "κανόνας" είναι ότι το frost είναι για PvP και arcane/fire για PvE. Arcane και fire κάνουν περισσότερο damage στο PvE. Frost έχει απίστευτο survivability και είναι από τα καλύτερα specs ολόκληρου του παιχνιδιού για arena κυρίως. Σε BGs μπορείς άνετα να παίξεις και arcane ή fire γιατί πολύ απλά μπορείς να κάθεσαι σε μια γωνίτσα και αν δεν σε πειράζει κανείς να μοιράζεις πόνο Aν θέλεις να ασχοληθείς με το PvE θα σου πρότεινα arcane. Αν έχεις καμιά απορία και γενικά όχι μονο για το spec (spec = talents) εδώ θα ΄μαι. | ||
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | Τα εξηγησε ολα λεπτομερεστατα ο φιλος απο πανω, πραγματικα δε χρειαζεσαι τιποτα αλλο! Εγω να πω με τη σειρα μου οτι θα επρεπε να ρωτησεις πριν φτιαξεις/αγορασεις boots και legs, κριμα τα gold ρε φιλε μου |
| | |
| | #4 | |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 24-01-2012
| Παράθεση:
Καταρχην να σας ευχαριστω και τους 2 , ειδικα Phaesimvrotos το ποστ σου μου εξηγησε ολες τισ αρχικες αποριες και μου εδωσες γραμμη και λυση για τις επομενες οσο για το quote φιλε ασε η βλακεια για τις μποτες ηταν instant! μια που τις αγορασα μια που το καταλαβα , αλλα τι να κανω μετα?τις φορεσα | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |