| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Γειά σας mages. ![]() Σκεφτόμουνα να κανψ respecc apo frost σε Arc/Fire 51/20/0 . Mε το DeepForst spec μου έχω τρομερό έλεχγο στα BGς και το να βρεθώ σε νεκροταφείο περισσοτερο απο 2 φορές είναι possible but not probable. Tί λέτε? Να κάνω respecc ή όχι? Πείτεμ ου τις δικές σας εμπειρίες στα Bgς με τους "Μάγους" σας |
| | |
| | #2 |
| Νέο μέλος | Αργά το σκέφτηκες το arc/fire |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | Χμμμ...πως ακριβως νερφαριστικε. Δε μου φανηκε ετσι. Αν θες μπορεις να το εξηγησεις. Λες για το Incanter’s Absorption? Ενταξει καλο ειναι και ετσι. Με 15κ life παιρνεις 750spell damage. Anyway, περιμενω απαντηση σου, μιας και εχω mage και με ενδιαφερει |
| | |
| | #4 | ||||||||||||||||||
| Μαχητής |
Επίσης:
Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω. Το arcane PVP κάνει αρκετά λιγότερη burst ζημια τώρα που δεν έχεις AP+PoM+trinket combos αφού το PoM και ΑP είναι στο ίδιο CD.
__________________ Τελευταία επεξεργασία από evoker : 18-02-09 στις 13:27 | ||||||||||||||||||
| | |
| | #5 |
| Νέο μέλος | Lol, ελεος. Γα** τι μαλ****....Πωπω ενταξει ολα μαλα**** ξερουν να κανουν. Αντε γεια |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | Να ρωτησω κατι, τι εννοει το AP βαζει 15sec cooldown? Σε ολες τις επιθεσεις? Δεννομιζω να βαζεις AP και να μην μπορεις να κανεις attack κατι αλλο εννοει...Λιγη βοηθεια plz |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | ενοει οτι οταν κανεις arcane power δεν μπορεις να κανεις ΡΟΜ για 15 sec.
__________________ Mage training opos tha eprepe na einai... http://www.youtube.com/watch?v=u-jHePE6m1Y |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | και? το AP κραταει 18secs... |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Κανε τον Fire και αν σου αρεσουνε οι Frost κανε και τα δυο |
| | |
| | #10 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 19-09-2009
| φιλε αυτη τη στιγμη σε αρενες και bg μονο frost 20/0/51 και απο glypf ,poly,ice barrier,evocation η mana gem |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |