| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #31 |
| Μαχητής Εγγραφή: 09-02-2011
| Καλημέρα. Για να μην ανοίγω άλλο παρόμοιο θέμα, μήπως μπορείτε να συνοψίσετε τυχόν αλλαγές που έχουν γίνει από το τελευταίο post που είναι πριν το Cataclysm? Κάποιο talent tree για frost/fire/arcane PvP με glyphs για παράδειγμα θα ήταν ευπρόσδεκτα. Να υπάρχουν κάπου μαζεμένα όλα όσα αφορούν το Mage σε PvP θα βοήθαγε και το να μην γινόντουσαν συνέχεια οι ίδιες ερωτήσεις σε καινούργια θέματα. |
| | |
| | #32 |
| Ήρωας | Κοίτα εξαρτάται από το πως το βλέπει ο καθένας το pvp. Κλασσικά bg ή σοβαρά για αρένα ή rated bg? Βασικά frost με 2 επιλογές είναι gg atm. Ουσιαστικά αυτα τα 2 tree είναι : 1 2 έχω αφήσει το ένα major gluph στην αρεσκεία σας , είτε polymorph είτε ice barrier. Τώρα τα frost παίζουνε παντού. Σε αρένα δύσκολα να δεις arcane και συνήθως ποτέ δεν βλέπεις fire. Στο bg πας όπως θες. Στο rated bg πας πάλι frost ή με εξαίρεση arcane , ποτέ δεν έχω δει fire όμως. Για arcane έχω δει αυτό για fire δεν ξέρω επακριβώς αλλά όπως είπα είναι μόνο για χαβαλέ ΥΓ : ανοίχτε wow-armory και δείτε τι παίζει τριγύρω , εγώ έδωσα παραδείγματα από salokin-raiku-και ένα παλικάρι από hydramist.
__________________ "Allow achievements to be shared among all characters on the same Battle.net account, things such as the raid achievements and the ones which are difficult to get." WTF !!!!! TELEIO ![]() Τελευταία επεξεργασία από Yiatsek : 03-06-11 στις 19:55 |
| | |
| | #33 |
| Μαχητής | Μου ειχε τυχει μια φορα Holy priest/Fire Mage πριν απο κανα μηνα.Τι kite ηταν αυτο....!!!Οχι οτι ειναι viable αλλα σου βγενει η πιστη |
| | |
| | #34 |
| Νέο μέλος | 9/0/32 ειναι το spec που παιζω εγω. il/fb/coc για prime( αν και μπορεισ να αλλαξεισ το coc με ffb), evo/poly/iv για major ( καποιοι βαζουν barrier αντι για icy veins, αλλα η αφαίρεση snares με εχει σωσει πολλες φορεσ απο τι 1 ακομη white hit απο ντυμενουσ players.) το fire ειναι για να σπασ πλακα, και το arcane μονο για bg οταν εχεισ τειχος απο το party να σε προστατευουν και παίρνεις τα dmg buffs. οσεσ φορεσ εχω δει arcane mage σε αρενα, δεν εχουμε χασει ποτε. το ποσο ευκολα κλειδωνεται και κατεβαινει ενας arcane mage απο double dps μπορεισ να φανταστεισ. και ενας frost mage αν φαει counterspell στο arcane μπορει να κανει dmg η να ib, η να blinkarei αν φαει counterspell στο frost. αν φας counterspell οσ arcane, και σου κοβεται ολο το dmg , και σπαταλασ το μισο arcane power, ουτε counterspell ουτε blink μπορεισ να κανεις. αν το πασ σοβαρα, frost ειναι η μονη λυση. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |