| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Γεια σας παιδια εγω λοιπον εχω ενα χαρακτηρα mage 85 lvl εφτασε η ωρα που εμαθα οτι πλεον στο dungeon του sethekk halls οι healers και τα tank περνουν μια επιπλεον τσαντα με μικρες πιθανοτητες να εχει μεσα το mount.Να ξεκαθαρισω οτι οπως ο καθενας εχει καποιους στοχους στο wow ετσι και εγω ειμαι συλλεκτης απο mounts ετσι μου ηρθε στο μυαλο να φτιαξω εναν νεο χαρακτηρα και για αλλαγη αλλα και για να μπαινω πιο γρηγορα σε dungeons- raids που ριχνουν mounts .Ετσι φτανουμε στην ερωτηση ειμαι τελειως απειρος απο ολα τα αλλα class με εξαιρεση ενα paladin 47 lvl και μπορω να πω οτι μ αρεσε πολυ το οτι εμπαινα μπροστα στην μαχη.Θα ηθελα να ξερω για tank αναμεσα σε warrior και paladin τι μου προτεινετε και γιατι.Εφτιαξα ενα warrior και μπορει να τον πηγα μονο 3 lvl αλλα με ενθουσιασε το skill charge μου θυμησε κατι απο lineage.Οποτε μια μικρη αναλυση απο καποιον εμπειρο , οπως καταλαβατε θελω tank να με προτιμουν στα dungeons-raids , ωστε να διεκδικω mounts και κατι τελευταιο αυτο που με ενθουσιαζει με τον paladin ειναι οτι εχει self heal και πολλες φορες δεν ξοδευει ουτε λιγο mana ο healer για μενα ο warrior? Ευχαριστω εκ των προτερων! Αν υπαρξη αναλυση και μου γραψετε skills πχ "TW" Time warp , για τον paladin Και τον warrior μην μου τα γραψετε με συντομιες για να τα καταλαβω! |
| | |
| | #2 |
| Μαχητής | Οι warr νομιζω εχουν περισσοτερο hp, μεγαλο damage reduction και καλυτερο aggro σε single target!!! Oι pala ειναι καλοι στο aoe και μην δινεις τοσο σημασια στο heal μιας και δεν ειναι δουλεια σου! Τσεκαρε μηπως σου αρεσει ο Druid η ο DK και επισης βρισκω ποιο ενδιαφερον το tankin απο την μερια των warr. Ειμαι απο αυτους που λενε οτι οι warr ισως ειναι οι καλυτερη tank class και θελουν δουλεια!!! Ριξε μια ματια εδω: Κώδικας: http://www.worldofwarcraft.gr/forum/t743.html Κώδικας: http://www.worldofwarcraft.gr/forum/t1607.html Αν δεν μπορεις να διαλεξεις παλι τοτε περιμενε μεχρι να σε διαφωτησει καποιος μαστερ του φορουμ!!! Τελευταία επεξεργασία από Demonas23 : 03-02-12 στις 16:06 |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριες τα κοιταξα αυτα που ειπες και οντως βοηθησαν .Θελω ομως ακομα και αλλες γνωμες απο ατομα που να τα εχουν δοκιμασει |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Ομολογώ οτί με μπερδεύει λίγο αυτό που είπες στην αρχή. Το τελευταίο boss στο Sethekk halls (Heroic!) έχει chance να ρίξει mount ανεξαρτήτως class, ενώ παλιά μπορούσαν να κάνουν summon το συγκεκριμένο boss μόνο Druids. Ορίστε το link: Reins of the Raven Lord - Item - World of Warcraft. Αυτό που λες για τους healers και τα tanks είναι φαντάζομαι το Satchel of Exotic Mysteries - Item - World of Warcraft. Αυτό το παίρνεις αν κάνεις soloqueue ως healer ή tank ΑΝ ζητείται ο συγκεκριμένος ρόλος σε call to arms. Αν και το συγκεκριμένο είναι account bound και μπορείς να το στείλεις σε όποιο χαρακτήρα σου στο σερβερ θες (πριν το ανοιξεις!), τα mounts που θα πάρεις από απ'ευθείας drop θα είναι soulbound, δηλαδή δε θα βοηθήσουν σε τίποτα τη συλλογή του Μάγου σου. Όσον αφορά το τι tank να ανεβάσεις πιστεύω πως ό,τι και να κάνεις θα το ευχαριστηθείς, είτε αυτό είναι Paladin είτε Warrior, και γιατί όχι Death Knight ή Druid άμα σου τη δώσει. Αν δε σκοπεύεις να μπεις σε raiding guild με το tank σου μη σε απασχολεί η ζήτηση, για τα Dungeon Finder/Raid Finder όλα καλά είναι. Αν πάλι σε ενδιαφέρει να raidάρεις συστηματικά δες τι ζητάνε γενικα οι guilds στο server σου για να πάρεις μια ιδέα. Επίσης να με συγχωρέσεις που δε γράφω αναλυτικά για κάθε class αλλά πιστεύω πως αυτό μπορείς να το ψάξεις και μόνος σου πριν αποφασίσεις τί θα κάνεις τελικά. :] Προσωπικά το πρώτο μου tank, και το μόνο με το οποίο tankαρα και σε max level ήταν Death Knight και ομολογώ οτί μου αρέσει αρκετά.
__________________ Τελευταία επεξεργασία από ~Astaroth~ : 03-02-12 στις 20:04 |
| | |
| | #5 |
| Νέο μέλος | ευχαριστω φιλε για την απαντηση και την γνωμη σου απολυτα σεβαστη |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Όχι, έχει κάποια talents για regen και το Victory Rush μόνο αλλά σίγουρα δε συγκρίνεται με τα Heals του Paladin ειδικά στα low levels. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία όμως, το self heal δεν είναι το παν :]
__________________ |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |