| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| | LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 27-06-2010
| Γεια σας παιδιά είμαι rogue pvp και θελω τα legendary dagger ξέρετε κανενα τρόπο κανένα πως μπορώ να τα πάρω γιατί δεν κάνω ραιντ παίζω μόνο PVP το πρώτο με το hagara kai to pick pocket το έχω θα βρω κάποια quild να με βοηθήση τα 333 shadowy gems πως μπορώ να τα βρω υπαρχή καμία καλή ιδέα? |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Άμα παίζεις μόνο pvp ξέχασέ το, δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει κάποιο guild να τα πάρεις γι' αυτό το λόγο. Προς το παρόν οι guilds δίνουν τα gems στους rogues που είναι μέλη του progress team τους, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ελπίζεις σε alt run. Οπότε απλά πρέπει να ψάχνεις pugs, στα οποία πάνω από 4 bosses δυσκολα θα ρίχνεις.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| υπάρχει όμως περίπτωση να τους δώσω τπτ gold και να αγοράσω τα shadowygem η είναι soulboun? Τελευταία επεξεργασία από ORIGINAL : 30-01-12 στις 17:53 |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #5 |
| |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 02-03-2012
| Στην πραγματικότητα, έχω επίσης τη σκέψη ότι δεν υπάρχει καλύτερη προσοχή, αλλά δεν έχω σκεφτεί.
__________________ nike shox nz |
| | |
| | #7 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
__________________ "Allow achievements to be shared among all characters on the same Battle.net account, things such as the raid achievements and the ones which are difficult to get." WTF !!!!! TELEIO ![]() | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |