| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Καλησπερα σε ολους! Εχω να παιξω Wow απο τα τελη του 2009 και εχω μια απορια(εχω διαβασει πολλα πραγματα, ειμαι up to date στα περισσοτερα, ωστε να αρχισω το καψιμο.) Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι το εξης: Τα talent trees κοντυναν. Εγιναν πιο μικρα. Καποια spells οπως το pyroblast ή το arcane barrage τα μαθαινεις καπως. Δεν εχω καταλαβει πως ομως! Οταν βαζεις εναν ποντο στο talent tree; Οταν βαζεις 30 ποντους;; Ποτε ακριβως τα μαθαινεις;; Επισης ηθελα να ρωτησω αν μπορω πλεον να παιζω specc POM/Pyro οπως παλια ή οχι;; Ευχαριστω πολυ! |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | στα 10 λβλ διαλεγεις ενα σπεκ και παιρνεις μια επιθεση αναλογα την επιλογη σου. μετα διαλεγεις εσυ τα ταλεντ σου κανονικα. Και αμα καταλαωα καλα αυτο που ειπες ηταν hybrid spec του μαγου κατι που δεν γινεται πλεον... αμα ενδιαφερεσαι για scroll of ress πλζ στειλε μου
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| Νέο μέλος | Παράθεση:
| |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Πλέον πρέπει να τελειώσεις με ένα tree ώστε να βάλεις σε κάποιο άλλο μετα. Οπότε δεν μπορείς να έχεις pom στο fire πχ. Άνοιξε ένα wowhead talent tree για να καταλάβεις καλύτερα. Όταν πας λβλ 10 και διαλέξεις να ασχοληθείς με arcane τότε μαθαίνεις αυτόματα το arcane barrage , παρομοίως άμα διαλέξεις fire σου προσφέρει το pyro και στο frost το water elemental.
__________________ "Allow achievements to be shared among all characters on the same Battle.net account, things such as the raid achievements and the ones which are difficult to get." WTF !!!!! TELEIO |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |