| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Γεια σας. Λοιπον εγω εχω ενα Wow account εδω και χρονια. Προσφατα μου ειπε ενας φιλος μου πως θα αρχισει και αυτος Wow και οπως καταλαβαινετε θα τον κανω Recruit.Εχω καποιες ερωτησεις: 1.Γινεται να ξεχωρισεις το δικο του Account απο το δικο μου οταν τελειωσει το lvling και αν ναι πως? 2.Σκεφτομαι να ανεβασουμε μαζι characters σε καποιον αλλο σερβερ απο αυτο που εχω τους χαρακτηρες μου.Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο σερβερ? ( Οχι Ελληνικο φυσικα) |
| | |
| | #2 |
| Νέο μέλος | Ο καθενας το δικο του acc θα εχει απλα το recruit σας δινει καποια advantages τι ακριβως ενοεις να τα ξεχωρισεις δεν σου δημιουργει καποιο προβλημα. |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Εννοω ρε οτι χρησιμοποιουμε να ιδια στοιχεια για να κανουμε log in , σωστα? Δεν γινεται να χωρισουν τα 2 account , δηλαδη να εχει ο καθενας το δικο τους κωδικο |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | οχι απο οσο ξερω εχει ο καθενας το δικο του acc και κανετε log in ο καθενας με το δικο του. Ο φιλος σου παιζει τσαμπα μεχρι το 20 λεβελ μετα αμα αγορασει το game μπορει να ανεβει αναλογα με το expansion που εχει και εσυ που τον εχεις κανει recruit παιρνεις καποιες μερες exta κλπ. Μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο. Πες στο φιλο σου να κανει ενα δικο του acc και μετα τον κανεις recruit |
| | |
| | #5 | |
| Συντονιστής | Παράθεση:
Τα accounts είναι απολύτως διακριτά, σαν να μην γνωριζόσασταν καν ας πούμε. Απλά όταν είστε μέσα στο game μαζί , έχετε κάποια bonus (extra experience gain βασικά, και να σου δίνει τζάμπα levels για κάθε 2 level που παίρνει iirc). Και εσύ κερδίζεις τα δώρα όταν βάλει gametime.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 26-01-12 στις 01:03 | |
| | |
| | #6 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
| |
| | |
| | #7 | ||||||||||
| Συντονιστής | Παράθεση:
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: | ||||||||||
| | |
| | #8 |
| Μαχητής Εγγραφή: 30-11-2011
| this thread is full of shamans. shamans.................................... |
| | |
| | #9 |
| Συντονιστής | Είμαστε άνθρωποι με γούστο (και ας έχω πάρει σύνταξη, shamans ftw.)
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #10 |
| Μαχητής Εγγραφή: 30-11-2011
| |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |