| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 22-01-2012
| Γειά σας. Είμαι νέος παίχτης στο WoW και έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. Παίζω με ένα blood Elf mage και όταν πήγα 20 επίπεδο σταμάτησα να παίρνω πόντους εμπειρίας. (μήπος δεν κατέβασα το πλήρες παιχνίδι?) Μπορεί κάποιος να μου πεί τι να κάνω για να συνεχίσω ή τουλάχιστον να αρχίσω καινούριο παιχνίδι κανονικά. (Πρέπει να πληρώσω για να παίξω κανονικά?) [Έχω γράψει και στη Βοήθεια για το ίδιο θέμα αλλά δεν μου απαντάει κανείς.] |
| | |
| | #2 |
| Μαχητής Εγγραφή: 30-11-2011
| |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 22-01-2012
| Ευχαριστώ για την απάντιση.!!! Κρίμα πάντως :( |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής | αμα εχεις trial account mexri 20 μπορεις να πας νομιζω,απο κει και περα αγοραζεις το παιχνιδι για 60/70/80/85lvl |
| | |
| | #5 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Ευτυχώς ή δυστυχώς για σένα, το παιχνίδι δεν είναι Τζάμπα. Πρέπει να αγοράσει τα Cds μες τα Authetication Keys και αφού τελειώσει ο 1 μήνας δώρο από το Classic(έτσι λέγεται το πρώτο) μετά για να παίξεις πρέπει να πληρώνεις συνδρομή ανά δίμηνο. Τελευταία επεξεργασία από Kornstyle : 23-01-12 στις 19:55 | ||
| | |
| | #6 |
| πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ τι ορθογραφια ειναι αυτη |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Κι ο τονισμός σου ακόμα καλύτερος.
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) Τελευταία επεξεργασία από norone : 23-01-12 στις 19:58 |
| | |
| | #8 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Κάποιο πρόβλημα; | ||
| | |
| | #9 |
| |
| | |
| | #10 |
| Μαχητής | |
| | |