| | |||||||||||
| Player vs Environment Συζητήσεις για ότι έχει να κάνει με PvE, mobs, τακτικές για boss και first kills. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Παιδιά έχω 80 druid και θέλω να κάνω pve AS balance μπορίτε να μου στήλετε LINK κανα καλό talent tree για balance επιδί μου λένε πως δεν είναι καλό full balance το talent tree επαναλαμβάνω pve. Στήλτε link ))) ευχαριστώ |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Αν και δεν εχω δοκιμασει ποτε το Balance σε raid και PvE γενικοτερα, θα σου προτεινα (χωρις να ειμαι σιγουρος για το ποσο καλο ειναι) το εξης: Talent Calculator - World of Warcraft
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #3 | ||
| Ήρωας
| Καλό το build του Silvara αλλά χωρίς omen of clarity (άντε και intensity) δεν πας πουθενά. ![]() Η μόνη αλλαγή που πιστεύω χρειάζεται είναι να μπουν talents σε αυτά τα 2. Το πιθανότερο να βγουν από το genesis μιας και τα βασικά "όπλα" σου θα είναι τα wrath και starfire.
__________________ | ||
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Το Omen of Clarity oντως το ξεχασα εντελως Talent Calculator - World of Warcraft Τωρα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει το Ιntensity σε συνδυασμο με το Dreamstate και full raid buffing περιλαμβανομενου και του Replenicement Αν θεωρεις/δεις οτι το Internsity ειναι υπερβολη, τοτε τα 3 points βαλτα σε Typhoon/Starfall/Force of Nature
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Φιλαρακι εγω παντως αν ημουν στην θεση σου και ειχα δρυιδη θα πηγαινα resto τα σπαει κοιτα video που αφηνει το ραιδ πισω για 1κ heal |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | Ευχαριστώ ρε παιδιά με βοηθήσατε (όσο για το να γίνω RESTO ούτε να το σκέυτομαι δεν θέλω |
| | |
| | #7 |
| Νέο μέλος | γιατι??? ![]() μια χαρα ειναι ο resto. Τωρα για balance ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για το typhoon για raid specc.Προσωπικα δεν το εβαλα αυτο το talent,εχω δει πολλους να το χρησιμοποιουν ομως. |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής |
__________________ No matter how dark is the night,morning always comes. |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | |
| | |
| | #10 |
| Μαχητής | Αυτό είναι το βασικό talent tree για Boomkin , αλλά κάποια points μπαίνουν ανάλογα τι gear έχει ο καθένας και το τι play style έχει, όποτε τα 6 points που λοίπουν τα βάζεις όπως θες... Selestial Focus, καλό αλλά οκ...τιποτα τραγικό, χρήσιμο όταν ολά τα υπόλοιπα είναι στο max. Balance of Power, ανάλογα το hit r8 που έχεις μαζέψει το βάζεις η όχι. Owlkin Frenzy, talent για τα πάντα...βολικό όταν υπάρχει κάποιο aoe damage στο raid ώστα να μπορεί να προκάρει. Force of Nature...αμφιλεγόμενο spell αλλά δίνει κάποιο εχτρα damage. Starfall... ένα πολύ καλό burst spell αλλά θέλει προσοχή στην χρήση του γιατί δεν είναι controlable το τι θα βαρέσει. To Intensity είναι optional talent και το βάζεις μόνο αν έχεις πρόβλημα με το mana regen σου...entry raiding level gear (low crit, low int). |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |