| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Καλησπερα, πρωτη φορα γραφω στο foroum και το εχω διαβασει 1-2 φορες μονο. Αρχισα το wow στο TBC στον Stormscale και απο νωρις ασχοληθηκα μονο με pvp. Προς το τελος του TBC εκανα tranfer Twilights hammer να παιξω με κατι friends και λιγο πριν βγει το WOTLK σταματησα το wow. Εδω και κανα μηνα εχω αρχισει παλι αλλα η pvp κατασταση alliance side στον twilights hammer ειναι πραγματικα τραγικη το καλητερο team στον server εχει καπου 2κ rating και γενικα υπαρχει μια αποψη οτι 1900 παιζουν οι πολυ pro players. Προσπαθω να βρω κανα warrior για 2s σαν shaman που ειμαι και δεν βρισκω,πραγματικα ειναι απελπιστικη η κατασταση. Εχεται καποια γνωμη που θα μπορουσα να κανω tranfer? Υπαρχει καποιος server σε καλο pvp bracket με καλο alliance side με καλα ratings? |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας Εγγραφή: 23-05-2011
| Burning Legion/Twilight Hammer/Ragnaros είναι πολύ καλή pvp server είναι και οι τρεις high population αλλά πολλές φορές ο ragnaros είναι κλειδωμένος και μπαίνεις σε queue οταν πατας να συνδεθείς στον server.Επίσης ο ragnaros εχει περισσότερους horde είναι 60% horde 40%alliance Τελευταία επεξεργασία από Apok : 05-01-12 στις 23:17 |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | Συγνωμη ρε man αλλα με την κατασταση που σου περιγραφω που ειδες οτι ο twilights hammer alliance side ειναι καλος pvp server?... Τεσπα αν καποιος ξερει ας προτινει κατι αξιοπιστο tnx |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | sylvanas alliance ειναι η καλυτερη σου επιλογη. Αλλιως horde stormscale all the way |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | GO STORMSCALE HORDE AND PLAY SUM RLS WITH DAKKROTH MEJT. Eναλλακτικά, συμπαθητικό alliance pvp community μπορείς να βρείς στον Darksorrow και τον Ravencrest. |
| | |
| | #6 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Απλά μια διευκρίνηση.Το pvp στο wow δυστυχώς έχει καταστραφεί τελείως.Δεν αξίζει να ασχοληθείς.Βέβαια αυτή είναι μόνο η γνώμη μου.Από την στιγμή που έχεις να παίξεις τόσο καιρό θα δεις πολλές αλλαγές.Ολες προς το χειρότερο. | ||
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Ravencrest,outland,frostmane o twillights hammer ειναι gtp απο τις αρχες του wotlk οταν τα μεγαλα guild των alliance καναν transfer λογο qeue. |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Διαφωνώ. :O |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Διαφωνω καθετα για Ravencrest alliance. Οτι υπηρχε εχει φυγει. Ravencrest horde εχει αξιολογουσ παιχτες αλλα λιγοι παλι. |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | eneru γιατί διαφωνείς για το pvp ? Τι προσφέρει ? rated bg + arenes. Και μάλιστα για να κάνεις rated θες εξαρχής premade. Παλαιότερα στα 60 δεν χρειαζόσουν εξαρχής , εγώ ξεκίνησα από τα 8-9 ρανκς τα premade. Επίσης world pvp έχει πεθάνει απο τα 60, λέγεται ότι στο pandaria θα focusάρουν σε pvp. Μακάρι.
__________________ "Allow achievements to be shared among all characters on the same Battle.net account, things such as the raid achievements and the ones which are difficult to get." WTF !!!!! TELEIO |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |