| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Ήρωας | Τα rated είναι απλά μια πρόσθετη επιλογή, προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί πολύ. Η εμπειρία του solo queue στα bg έχει μείνει απαράλαχτη και η arena δεν είναι απόλυτα balanced (πότε ήταν άλλωστε?) αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο broken όσο ήταν στο BC. Ουσιαστικά αυτό που υποστηρίζω είναι πως δεν υπάρχει καθοδική πορεία στο pvp aspect, τόσα χρόνια ο κάθε άκυρος παραπονιέται πως το pvp έχει πεθάνει, ε λοιπόν αυτό δεν ισχύει, απλά επιδέχεται βελτίωση. Στο θέμα του world pvp θα συμφωνήσω. |
| | |
| | #12 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #13 |
| Νέο μέλος | Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες. Οπως προειπα αχολουμε μονο με pvp και πλεον εχω καταληξει αναμεσα σε Outland και Sylvanas μου φαινονται πολλοι καλοι servers και σε καλα brackets. Βεβαια outland ψιλοφοβαμαι με τοσο κοσμο για τα q κλπ αν και ολοι λενε οτι ειναι normal. Λογικα εκει θα καταληξω. |
| | |
| | #14 |
| Νέο μέλος | καλησπερα! παιζω ston ravencrest απο τοτε που ξανα ξεκινησα το παιχνιδι και γουσταρω pvp μονο, αλλα ravencrest ειμαι horde και σκεφτομουν να κανω faction στον ιδιο server! γνωριζετε αν εχει ελληνες alliance στον ravencrest? οποιος γνωριζει ας μου πει την γνωμη του! ευχαριστω |
| | |
| | #15 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #16 |
| Νέο μέλος | Παιδες εγω εκανα tranfer exθες Outland τελικα. Πολυ καλα τα πραγματα και τα q που ανησυχουσα σχεδον instant. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |