| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Κατα καιρούς σας έχω πρήξει με άκυρες απορίες, θέλω πιστευω πως σήμερα ειναι ενδιαφέρουσα η ερωτηση μου. Αφου λοιπόν έφτιαξα το Gear στον Retri μου (ilvl 379) ωστε να ειναι αξιοπρεπές. Αφού εκανα τα πρώτα μου Raids και ελιωσα τα Heroics, εμαθα να εχω 8% hit, 26 expertise, εμαθα τα κολπα με reforging και άρχισα να ασχολούμαι με gems-enchants εμεινα χωρίς Guild... Το guild που ημουν (στο οποιο νομιζα οτι θα μαθαινα πραγματα αλλα μπα...) εκτός από πολύ λίγα μέλη, δεν μπορούσε ποτε, μα ποτε να τελειώσει ενα raid! Να μπαινεις Dragon Soul και να κολλας 2 ωρες στο πρωτο Boss ειναι τραγικό νομίζω, ειδικά σε 10 man. Καπως έτσι τα gems-enchants εμειναν στη μεση και άρχισα να ψάχνω και παλι Guild, όμως ο Server δεν εχει ιδιαιτερα πολλές επιλογές και τα περισσότερα ειναι ηδη "γεμάτα". Ενας φιλος πρότεινε να παω στο Nordrassil αλλα επειδή δεν θέλω να πέσω στο ίδιο ατόπημα, τι DPS έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση την συγκεκριμένη περίοδο? Π.χ. ο ίδιος μου προτεινε Mage. Ευχαριστώ προκαταβολικα |
| | |
| | #2 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | 22-25k dps αρχικά για να είσαι λίγο βιώσιμος. Το class δεν έχει σημασία, αν έχεις gear 385+ και full enchanted/gemed κλπ. θα πρέπει να ποιάνεις τα παραπάνω νούμερα. Εάν πάλι όχι, τότε δεν ξέρεις το rotation ή είσαι υπερβολικά αργός. | ||
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Εκανα λαθος στη διατύπωση! Το dps μου ειναι (χωρις enchants αυτη τη στιγμη καθως υπολογιζα να βγαλω τα λεφτα για τα enchants απο τα raids του guild) 20-24k αλλα δεν εννοουσα αυτο. Ποια dps specs ειναι αυτα που προτιμουν αυτη την περιοδο εννοουσα! |
| | |
| | #4 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Όλα τα class, καλός να είσαι.... και θα μπεις κάπου. | ||
| | |
| | #5 |
| Banned Εγγραφή: 30-11-2011
| Nordrassil να κανεις τι?Στο λεο γιατι ειμαι και εγω εκει.Μπορω να σου πω οτι δεν εχει πολλους ελληνες εκτος 4-5 gamers και μια guild που λεγετε <Epsilon> Συμβουλη:Μην πας σε αυτους ειναι χειροτεροι απο την πρωην guild σου.Βεβαια αμα ερθεις να σου δωσω character name και ID (είμαι σε μια απο της τοπ 5 guild).Tωρα απο τα καλυτερα προς τα χειροτερα dps τσεκαρε Overall DPS 25H - DPS Bot - RaidBots - Web Tools for WoW Nerds |
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | Εχει ενα φιλαρακι ενα Warlock και πολλους alts και ειναι σε καλο guild για αυτο το σκέφτομαι. |
| | |
| | #7 |
| εχουμε καλο raid progress σαν server αλλα για να εχεις καλο progress πρεπει να εισαι σε καλη guild.Αρα το κακο ειναι οτι μπενεις πολυ δυσκολα σε μια καλη guild.Mην μου πεις οτι ο lock του φιλου σου λεγετε Alreadydead. |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | Οχι δεν ειναι αυτός. Ελπιζω να ειναι καλο αυτο |
| | |
| | #9 |
| |
| | |
| | #10 |
| |
| | |