| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 17-12-2011
| Γεια σας με λενε Παναγιωτη κ μολις εκανα εγγραφη στο φορουμ σας. εχω παιξει κ αλλα MMORPG (ΑΙΟΝ Τelemachus , L2 Franz hawkeye 82lvl) και εχω καποιες αποριες σε σχεση με το παιχνιδι. Βλεπω οτι εχει expansion sets και δεν ειναι σαν τα αλλα (απο οτι βλεπετε πεσατε σε "nooba" αλλα τελος παντων) και δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη λειτουργει. Δηλαδη τι ακριβως χρειαζετε για να παιξω το παιχνιδι. Πρεπει να παρω ολα τα expansions και αν ναι ποια ειναι αυτα? Μπορει να φαινονται χαζες οι ερωτησης μου αλλα μιας και δεν βρικα ακρη ειπα να σας ρωτησω....... |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Μπορείς να παίξεις και χωρίς τα expansion sets, αλλά θα είσαι περιορισμένος στο game όσον αφορά το τι μπορείς να κάνεις. Και αφού πλέον όλο το game είναι στο max level, και αποφάσισες να μπλέξεις με αυτό, αγορασέ τα όλα : P
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας Εγγραφή: 23-05-2011
| Δεν χρειάζεται να πάρεις ολα τα expansion αλλά οπως λέει ο Ragnadriel πιο πάνω δεν θα μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα π.χ αν έχεις το vanila δεν θα μπορείς να lvlareis των παίκτη σου πάνω απο 60 lvl και δεν θα μπορείς να πας σε περιοχές των expansion (burning crussade,lich king,Cataclysm)
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ESxWy...feature=fvwrel Το ονομα μου στα Ιαπωνικά Chisato Hisamatsu |
| | |
| | #4 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | Μέχρι 70 level πας αν πάρεις το World of Warcraft. Πλέον συμπεριλαμβάνεται και το πρώτο expansion μαζί, Burning Crusade και δεν χρειάζεται να το αγοράσεις ξεχωριστά.
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | ||
| | |
| | #5 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 13-12-2011
| Παίρνεις το battle chest έτσι λέγετε το πρώτο και το δεύτερο μαζί και παίζεις μέχρι 60 lvl. Αν συνεχείσεις παίρνεις μετά τα άλλα 2 expasion και σου ανοίγει νέες πίστες και boss. Noobas είμαι αλλά απάντησα γιατί μια βδομάδα έψαχνα και εγώ τι να κάνω και σε καταλαβαίνω, γιατί η άλλη μαλ...κια που έπαιζα και εγώ to l2 έπαιρνες 1 και έκανε update τα πάντα |
| | |
| | #6 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 3 | Αν σου αρέσει πάρτα όλα τώρα που είναι σε προσφορά κ είναι πολύ φθηνότερα... Αλλά εννοείται, παίξτο πρώτα και αποφασίζεις. (To πρώτο expansion είναι δωρεάν πλέον. Με 10 ευρώ δηλαδή παίρνεις το battlechest που έχει το πρώτο WoW με το πρώτο expansion και επίσης ή δίνεις 22 ευρώ για να πάρεις κάρτα ή βάζεις πιστωτική. Το battlechest έχει ένα μήνα δωρεάν αλλά για να μπορείς να παίξεις πρέπει να διαλέξεις μέθοδο πληρωμής, τουλάχιστον αυτό ίσχυε παλιά λογικά ισχύει και τώρα). | ||
| | |
| | #7 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) | |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 17-12-2011
| Ευχαριστω πολυ καταλαβα τι παιζει κ δημιουρησα trial account τωρα θα δω αν θα τα αγορασω ολα μιας κ σαν τριτη λυκειου δεν εχω και πολυ χρονο........ |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |