| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Γειά σας, Μιας και πριν από καποιους μήνες(??)ξεκίνησε ο 9ος κύκλος της σειράς 8α ήθελα να μου πείτε της εντυπώσεις σας. Πρίν αρχίσω με της εντυπώσεις θα ήθελα να αναφέρω για ποιό λόγο βάζω τον 9ο κύκλο και όχι τους άλλους.Η βασική διαφορά τους είναι ότι ο Charlie Sheen(Στη σειρά Charlie Harper)δεν υπάρχει ποια,γιατί όπως είπαν οι δημιουργοί τις σειρας(Chuck Lorre και Lee Aronsohn)τους προκάλεσε η συμπεριφορά του Charlie Sheen.H σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι ήταν μια δήλωση του Charlie Sheen σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό εναντίον των παραγωγών τις σειράς.Αν και εγώ πιστεύω οτι φταίνε και οι παραγωγοί τις σειράς γιατί ένας άνθρωπος δεν εκνευρίζεται τόσο έτσι απλά.Ο άνθρωπος που τον αντιγκατεστησε ήταν ο Ashton Kutcher.Εδώ να αναφέρω ότι δεν ήταν ακριβώς αντικατάσταση αλλα περισσότερο μπάλωμα κενού. Περιμένω να δώ τις εντυπώσεις σας.Το δικό μου σχόλιο για αυτό είναι CHARLIE SHEEN COME BACK.Περιμένω κά8ε φορά που βρίσκονται στο τραπεζάκι στην κουζίνα...ξερετε, να πεταχτεί ο Charlie .. . Τα πρώτα πέντε επειδόδια που είδα δεν με συγκίνησαν ιδιαίτερα περισσότερο με πάγωσαν θα έλεγα.Τώρα βέβαια αρχίζει και παίρνει μια καλή "γραμμή" αλλά και πάλι δεν με ενθουσιάζει.ΥΓ:Όποιος δεν την έχει δει την σειρά του την προτείνω. ΥΓ 2:Υποκλίνομαι στο ταλέντο του Jon Cryer(Alan Harper στην σειρά)αν και ο αγαπημένος μου στη σειρά αυτήν ήταν ο Charlie Sheen. |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | ααχ φιλε το ειδα και γω στις ειδησεις οτι τον αντικατεστησαν (ναι βλεπω και γω STAR)και μαυρισε η ψυχη μου
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | δεν έχω φτάσει ακόμα season 9 (έχω δει μέχρι μέσα 7μου), ο καλύτερος εκεί μέσα σίγουρα είναι ο Αlan by far αλλά το δίδυμο με τον Charlie είναι πολύ καλό αν και ο Sheen δεν είναι και τόσο καλός. Όσο για τους παραγωγούς, απ όσα έχω "ακούσει", τον είχαν προειδοποιήσει ότι θα τον στείλουν αν δεν σταματήσει τα ναρκωτικά. Επίσης είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός εκεί μέσα (μιλάμε για πολλά περισσότερα από τους άλλους) οπότε τους βόλευε να τον διώξουν εν μέρη... αν και νομίζω ότι θα χάσουν πολύ κόσμο έτσι, 8 χρόνια είναι αυτά. |
| | |
| | #5 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #6 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Παρακαλώ. Υπήρχε αυτό που λες αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι αλήθεια αυτό,ο ίδιος μπαινόβγαινε στα αποτοξινοτίρια, από αλκοολ μεχρι ναρκωτικά.Πχ ο Μαθιου Περυ από τα φιλαράκια ήταν και είναι αλκολικός αλλά δεν ήταν αυτό που "τελείωσε"τα φυλαρακια.Υπήρχε μια κόντρα ανάμεσα από μανατζαρέους,Σιν εναντίον παραγωγών από τότε που ξεκίνησε η σειρά.Πιστεύω ότι υπήρχε η σκέψη να ξεφορτωθούν τον Σιν αλλά δεν ήξεραν πως.Εγώ δεν πιστεύω οτι ο Σιν τσατίστηκε έτσι στα καλά καθούμενα κάτι έγινε εκεί μεσα.Από ότι κατάλαβες πάω πολυ τον Σιν Εγώ που βλέπω τη σειρά περιμένω να πεταχτεί ο Σιν και να πεί την ατάκα. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |