| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #21 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
__________________ Night elf Druid Stormac Human Death Knight Frozenskull | |
| | |
| | #22 |
| Ήρωας | ρε φίλε StormaC η DotA 2 δεν είναι για τους νέους παίχτες είναι απαιτητικό παιχνίδι... και για να επιβιώσεις και να μην το βαρεθείς πρέπει να έχεις εμπειρία απο την απλή DotA... Με λίγα λόγια και να στο δόσω οι πιθανότητες είναι 90% να το βαρεθείς την πρώτη η την δεύτερη μέρα... Προτιμώ να το δόσω σε κάποιον που ξέρει να παίζει... |
| | |
| | #23 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
__________________ Night elf Druid Stormac Human Death Knight Frozenskull | |
| | |
| | #24 |
| Ήρωας | συμπλήρωσα ένα survey και μετά απο 2 βδομάδες μου το έστειλαν... |
| | |
| | #25 |
| Ήρωας Εγγραφή: 23-05-2011
| Απο τη φαίνεται δικαστική διαμάχη εχει ξεκινήσει μεταξύ της Βlizzard Entertainment και της Valve Corporation μετά απο μήνυση που κατατέθει απο τους νομικούς συμβούλους της Blizzard Entertainment για την ονομασία του Dota 2 καθώς ήταν ενα custom map του Warcraft 3 και απο τη φαίνεται η blizzard δεν είναι προθυμη να αφήσει την valve να χρησιμοποιεί την ονομασία dota GameSpy: Blizzard, Valve Begin Legal War Over DOTA - Page 1
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ESxWy...feature=fvwrel Το ονομα μου στα Ιαπωνικά Chisato Hisamatsu |
| | |
| | #26 |
| Ήρωας | Παιδιά ψάχνω απεγνωσμένα ένα key για beta dota 2 όποιος έχει κανα inv παρακαλώ να με κάνει έχω κάνει το survey αλλά δεν έρχεται τπτ έχω αρκετή εμπειρία από τη dota και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν πρόκειται να το βρεθώ από την πρώτη η δεύτερη μέρα. Υ.Γ. PwNeR σε ικετεύω να με κάνεις αν δεν το έχεις ήδη χρησιμοποιήσει btw πως σου στέλνουν το key στο steam και πως καταλαβαίνεις ότι το έχεις πάρει;
__________________ Winter must always make way for summer, eventually. Deathwings cataclysm didnt hit northrend because he forgot to buy Cold weather flying Τελευταία επεξεργασία από crazydelos : 15-02-12 στις 14:27 |
| | |
| | #27 |
| Νέο μέλος | κ εγω σκεφτομαι να αρχισω να παιζω dota
__________________ ανακαινιση σπιτιου |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |