| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | ένα σας λεω παίδες! ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!! 1: Σταματησα να τρόω μπινελίκι απο τους γωνείς μου! 2: Βρήκα γκόμενα! 3: διαβάζω για πανελλαδικές!!! 4: ξεκίνησα το κάπνισμα xD! 5: νιώθω περισσότερη αποδοχή απο την παρέα μου! |
| | |
| | #2 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Παράθεση:
| |||
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Πάντως ορθογραφία ακόμα να μάθεις. :/ |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Λόγω του καπνίσματος να υποθέσω;
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής Εγγραφή: 30-11-2011
| |
| | |
| | #6 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Να σου πω και εγώ που συνεχίζω το wow. 1: Το μπινελίκι γίνετε όλο και περισσότερο. 2: Από αυτό πρόβλημα δεν έχω. 3: Δεν διαβάζω καθόλου. 4: Έχει 1 χρόνο τώρα. 5: Παίζω μαζί με την παρέα μου.
__________________ Winter must always make way for summer, eventually. Deathwings cataclysm didnt hit northrend because he forgot to buy Cold weather flying | |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | /facepalm. Παράτα το επιτόπου. Kαλή η αποδοχή και το "γουστάρω" της υπόθεσης, αλλά όταν σε 10 χρόνια θα σου έχει κοπεί η ανάσα και θα δεινοπαθείς να το σταματήσεις (και σκεφτείς και πόσα ευρώ ... τύλιξες και κάπνισες, ειδικά όταν δεν στα σκάνε πλέον οι γονείς σου) θα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο. Μια φιλική συμβουλή!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 06-12-11 στις 11:31 |
| | |
| | #9 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
![]() ![]() | |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |