| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 05-12-2011
| γεια σας...ξεκινησα το trial account αλλα συντομα θα παρω το κανονικο επειδη ειναι τελειο το παιχνιδι.ειμαι human mage και πηγα lvl 13 και εχω καπιες ερωτησεις... 1)Τι ειναι τα dungeons και τα raids?Σε τι χρησιμευουν δηλαδη? 2)οταν πηγα lvl 10 πηρα ενα pet..μπορω να παρω ενα αλλο pet αγοραζοντας το ή μπορω να βρω και ενα ελευθερο στη φυση? Μπορει να ειναι γενονται γελοιες οι ερωτησεις μου αλλα για μενα ειναι ολα περιπλοκα |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Γεια σου Μαριε,και καλως ηρθες στο game! Λοιπον το παιχνιδι χωριζεται σις εξης κατηγοριες: 1.PvE--->Player(εσυ) vs Environment(περιβαλλον) Οταν καποιος κανει PvE πολεμαει "τερατακια" του παιχνιδιου,δηλαδη που δεν τα χειριζονται ανθρωποι. 2.PvP--->Player (εσυ) vs Player(καποιος αλλος ανθρωπος). Οταν κανεις PvP σκοτωνεις αλλους χαρακτηρες,που χειριζονται αλλοι χρηστες του παιχνιδιου. 3.RP--->Role Play Παιζεις συμφωνα με μια ιστοριουλα(νομιζω).Δεν εχω μπει ποτε σε RP realm/server για να ξερω.Ας απαντησουν οι επομενοι!! Αφου εμαθες αυτα τα βασικα μπορουμε να αρχισουμε να απανταμε στις ερωτησεις σου. Dungeon,ειναι ενα μικρο και συγκεκριμενο μερος του κοσμου.Σκοπος σουοταν κανεις Dung,ειναι να σκοτωσεις ολα το Bosses που υπαρχουν σε αυτο το μικρο μερος.Τα Bosses ειναι και αυτα NPC(non Player character) οποτε οπως καταλαβαινεις,ανηκουν στο PvE περιβαλλον του παιχνιδιου.Ομως ειναι δυσκολο να τα κανεις μονος σου σε μικρα lvl και γι'αυτο οταν κανεις Dung σε συνοδευουν αλλοι 4 χαρακτηρες με τους οποιους παιζεις σαν ομαδα. Tα Raid ανηκουν και αυτα στο PvE.Επισης παλι σκοπος σου ειναι να σκοτωσεις ολα τα Boss που υπαρχουν στο συγκεκριμενο μερος.Βεβαια για να κανεις Raid πρεπει να εισαι τουλαχιστον lvl 60!Εκτος αυτου επειδη τα Raid ειναι μεγαλυτερα και δυσκολοτερα απο τα Dung Θα σε συνοδευουν ειτε 9 ακομη ατομα(10 man),ειτε 24 ακομη ατομα(25man) αναλγα με το τι σε ενδιαφερει. Μεσω Dung και Raids μαζευεις Gear-->πανοπλια,που θα σε κανει πιο αποτελεσματικο στις μαχες.(θα χτυπας πιο δυνατα) 2)Απ'οσο καταλαβαινω επελεξες να γινεις Frost Mage.Οποτε ως ability του frost πηρες το COMBAT pet το οποιο σε βοηθαει στις μαχες.Μονο τα Combat pet μπορουν να χρησιμοποιηθουν για να βαρας τον αντιπαλο σου. Απο την αλλη ,υπαρχουν και τα non combat pet τα οποια τα εχεις μονο για την ομορφια(δεν χτυπουν τους αντιπαλους).Υπαρχουν πολλα nc pet τα οποια μπορεις να τα αποκτησεις με ακετους τροπους.Μεσω Achievment,μεσψ Drop απο τερατακια ειτε να τα αγορασεις ή να τα κατασκευασεις (δεν μπορουν να βρεθουν ελευθερα στη φυση). Το πως θα τα αποκτησεις αν τα θες,ειναι δικη σου επιλογη! Ελπιζω να βοηθησα! Και καλο Gaming |
| | |
| | #3 | |
| Παράθεση:
| |
| | |
| | #4 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | Βασικά έχω εγώ μια ερώτηση. Θέλεις να κάνεις χαρακτήρα... το καλύτερο class θέλεις να κάνεις;
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | ||
| | |
| | #5 |
| οχι..μου αρεσαν αυτα τα τεσσερα σιγκεκριμενα και θελω να δω πιο απο αυτα ειναι το καλυτερο... |
| | |
| | #6 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Αν του; παίξεις σωστά όλοι είναι καλοί... | ||
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Το καλύτερο είναι σχετικό εξαρτάτε σε τη το θέλεις.
__________________ Winter must always make way for summer, eventually. Deathwings cataclysm didnt hit northrend because he forgot to buy Cold weather flying |
| | |
| | #8 | |||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | Παράθεση:
Η απλή απάντηση είναι ότι 9 στους 10 θα ήταν hunters. Δεν υπάρχει καλύτερος. Το παιχνίδι αλλάζει συνεχώς και το ίδιο ισχύουν και για τα class. Σήμερα είσαι εσύ (με μικρή διαφορά πάντα) αύριο εγώ, μεθαύριο κάποιος άλλος. Παίξε αυτό που σου αρέσει. Μπορεί να μην το πετύχεις και με την πρώτη, δεν χάλασε ο κόσμος.
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | |||
| | |
| | #9 |
| οκ ευχαριστω |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |