| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Ήρωας | Να πω και εγώ την ιστορία μου, τώρα τελευταία έφτιαξα έναν καινούριο χαρακτήρα τον πήγα 85 και περιμένω πως και πως να έρθει το καινούριο patch και το καινούριο PvP season ώστε να ξοδέψω το honor και justice points σε πιο δυνατά αντικείμενα από αυτά που υπάρχουνε τώρα, δηλαδή να μην πάρω το 371 PvP αντικείμενο αλλα το 384+ που θα βγει με το καινούριο patch. Έτσι απλά κάααθομαι orgrimmar όλη την μέρα και περιμένω το καινούριο patch, να ξανά αρχίσω το farming στο honor και justice points, το καινούριο raid και τα λοιπά.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #12 |
| Ήρωας | Το στοιχείο του "νέου", του "άγνωστου" είναι αυτό που σας λείπει και όχι το content, ή το class balance ή τα well designed encounters. Κάθε φορά που βγαίνει expac ή patch ή δεν ξέρω και 'γω τι άλλο, ξέρουμε κατα 90% τι να περιμένουμε. Το community είναι τεράστιο και κατ' επέκταση το datamining και το research πάει σύννεφο. Αλλαγές, talents, spells, loots, bosses, strategies τα πάντα είναι γνωστά πριν κυκλοφορήσει οτιδήποτε "νέο" content. Τα BiS lists έχουν φτιαχτεί, τα κομπιουτεράκια έχουν βγει και έχουν ήδη υπολογίσει (x JP/run*y runs=z runs/item= f weeks for full tier) κλπ κλπ κλπ. Με τα sims και τα theorycrafting tools ξέραμε από το WotLK πόσο περίπου dps θα κάνουμε σε κάθε phase του last boss στο Cata ανάλογα με το gear και το spec. Ποιό το νόημα λοιπόν; Η μαγεία χάθηκε κάπου ανάμεσα στο theorycrafting, το class hogenisation και το progress race. My two cents...
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |