| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Παιδιά θέλω να κάνω έναν νέο παίχτη healer alliance αλλά δεν ξέρω ποιο class και race θα ήταν καλύτερο επείσης τον θέλω μόνο για dungeons και raids μπορείτε να μου πείτε σε ποιόν server. Ευχαριστώ προπάντων που διαβάσατε το θέμα μου... |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Silvermoon για alliance.
__________________ Winter must always make way for summer, eventually. Deathwings cataclysm didnt hit northrend because he forgot to buy Cold weather flying |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | Μπορεί κάποιος να απαντήσει? |
| | |
| | #5 |
| Νέο μέλος | Είναι ανάλογα τι είδους Healing θες να κάνεις. Αν κάνεις Tank Healing τότε Paladin. Αν θες Raid Healing τότε Druid. Αν θες κάτι ενδιάμεσο τότε Priest ή Shaman. Το Race έχει να κάνει με σένα. Από εκεί και πέρα Paladins είναι κατά προτίμηση Humans λόγο Lore. Για τον ίδιο λόγο και Night Elf Druids. Επίσης να λάβεις υπόψη τα racials: Οι Gnome έχουν +5% πιο πολύ Mana. Οι Humans έχουν +3% πιο πολύ Spirit. Οι Draenei έχουν ένα Extra Healing over Time. Όσο για τον server ο Silvermoon είναι καλή επιλογή για PVE όπως είπανε πιο πάνω. Ο πιο πυκνός Alliance server στον κόσμο (32k+ A, 1k+ H), με αρκετές Ελληνικές Raiding Guild με πολύ καλό progress.
__________________ Πώς μπορεί να ένας Undead να χρησιμοποιεί το Holy Light όταν αυτό χρησιμοποιείτο για να τους εξοντώσει; |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | οκ ευχαριστώ |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |