| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | εχει καποιος καμια ιδεα γιατι ενω παταω ενα γραμμα στο πληκτρολογιο μου το γραφει δυο φορες στο pass του wow? ειπα μηπως ειναι θεμα πληκτρολογιου αλλα το αλαξα να το τσεκαρω και παλι το ιδιο μου κανει οποτε δεν μπορω να κανω login, εχει συμβη αυτο σε καποιον αλλον και πως το ελυσε? |
| | |
| | #2 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Το θέμα είναι όταν το γράφεις 2 φορές πληκτρολογώντας την μία, μπορείς μετά με το backspace να σβήσεις μόνο το ένα και όχι και τα 2? | ||
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Οχι το backspace σβηνει και τα δυο, οπουδηποτε αλλου να γραψω πχ καποιο κειμενο η καποια δυευθηνση στο idernet τι γραφει κανονικα, περιεργο παη να μου σπασει τα νευτα η υποθεση.. |
| | |
| | #4 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Δοκίμασες να γράψεις τον κωδικό κάπου έξω, σε ένα notepad κλπ. και μετά να τον κάνεις ctrl-C, ctrl-V να δεις αν μπορείς να μπεις τουλάχιστον έτσι? | ||
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Αν έχεις το password σε ένα notepad και το κάνεις από εκεί copy-paste, έχεις το ίδιο πρόβλημα; |
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | Μπα τελικα το προβλημα αυτολυθηκε πηγα εγραψα το pass στο account και μετα απο κανα δυο τρεις αποπειρες στο wow αρχισε να γραφει κανονικα, το περιεργο του θεματος ομως παραμενει μια και μου το ειχε ξανακανει πριν καμποσο καιρο αλλα την προηγουμενη φορα με μια επανεκινηση του wow εγραψε κανονικα, αυτη την φορα με παιδεψε μεχρι να βγαλω ακρη, τεσπα ειδωμεν. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |