Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > Κλάσεις

Diablo 3 Hellenic Community

About warlocks

LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-11-11, 16:44   #1
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Faluzure

Faluzure
των Twilight Raiders

EN-Thunderhorn (PvE)
Περιοχή: ATHENS
Faluzure is on a distinguished road
Προεπιλογή About warlocks

Γεια χαρα παιδες 8α 8ελα να ρωτησω καποια πραγματα για τους λοκ γ items και σχετικα με raid. . . και να μου δωσετε καποιες συμβουλες (τι καποιες να μ πειτε τι να κανω γιατι τα χω χασει ) . Λοιπον ανεβασα τον λοκ μ μεχρι τα 85 πριν καμια βδομαδα . . . και τωρα εχω αρχισει να τον ντυνω . . το προβλημα μ ειναι εκτος απο οτι κανω σκατα dps . .. τι ιτεμς πρεπει να αγορασω πρωτα.. με (justice points η να μαζεψω γ valor?) ποια ειναι καλα γ εμενα με τι στατιστικα κυριως να εχουν πανω ?? . . επισης τι gems να βαλω? ? haste .. . hit rating ? τι ? . . κ κατι αλλο το rotation που χρησιμοποιω ειναι CoE>Corruption>BoD>Soulfire>Immo>Confl>ChaosBolt>I ncinarate στα boss αυτο κ στα αλλα που δεν προλαβαινω να τα σκασω οοοολλααα αυτα απλα χρησιμοποιω Coe>BoD>Immo>Confl>Chaosbolt>Incinerate... τι λετε?? Επισης ενα τελευταιο .. σκεφτομαι να γυρισω σε affliction αξιζει ??

σορρυ για τις τοσες ερωτησεις αλλα ειμαι λιγο ασχετοσ... α και για glyphs εχω τα πριμε prime ---> Ιmp,Conflagrate,Immolate και major soulink,soulstone

Eυχαριστω

Να και το armory http://eu.battle.net/wow/en/characte...aluzure/simple

Τελευταία επεξεργασία από Faluzure : 02-11-11 στις 16:46 Αιτία: 3εχασα ;ρ
Ο χρήστης Faluzure δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-11-11, 18:03   #2
Ήρωας

Το avatar του χρήστη crazydelos

Falenin
των Obliterate

EN-Tarren Mill (PvP)
Περιοχή: Azeroth
crazydelos is on a distinguished road
Προεπιλογή

Ναι πάνε affli έχει πολύ καλό δπς.
Παλιά 02-11-11, 18:31   #3
Ήρωας

Το avatar του χρήστη ~Astaroth~

Touchofevil

EN-Doomhammer (PvE)
Περιοχή: The Fountain, 1337 pwn st.
Εικόνες: 5
~Astaroth~ is on a distinguished road
Προεπιλογή

Αρχικά θα κάνω κάτι πολύ banal (spellcheck?) και θα linkάρω αυτό: Warlocks - Elitist Jerks και αυτό: Destruction in Cataclysm (4.2 Release) - Elitist Jerks
Για κάποιο λόγο δε βλέπω Affliction και Demonology thread, τσέκαρε το site τακτικά και κάποια στιγμή θα τα πετύχεις. Βασικά αυτή τη στιγμή το Destro είναι το "χειρότερο" spec, Το Demo σύμφωνα με τα νούμερα του EJ είναι το δυνατότερο και για μένα το δυσκολότερο στη χρήση, ενώ το affli είναι πολύ λίγο πίσω σε σχέση με το Demo και αρκετά πιο εύκολο. Οπότε γύρνα affli κατά τη γνώμη μου. Ως προς τα stats δες το κομμάτι που τα περιγράφει στο Destro thread. Για affli είναι int>hit μέχρι 17%>haste>crit>mastery.
Παλιά 02-11-11, 19:00   #4
Ήρωας

Το avatar του χρήστη jimaras7

Etheriel
των Unrepentant

EN-Kilrogg (PvE)
Περιοχή: Sifnos/Pireaus
Εικόνες: 2
jimaras7 is on a distinguished road
Προεπιλογή

ολα τα spec του lock ειναι ευκολα..δεν εχει τιποτα δυσκολο..Θα σου δωσω και γω link,το οποιο εμπιστευομαι πιο πολυ απο EJ..Destro:Destruction Warlock PvE Guide (4.2) - World of Warcraft Guide Demo:Demonology Warlock PvE Guide (4.2) - World of Warcraft Guide Affli:Affliction Warlock PvE Guide (4.2) - World of Warcraft Guide ..Η δικη μου συμβουλη ειναι παιξε οτι σε βολευει εσενα πιο πολυ και μην κοιτας ποιο ειναι το καλυτερο spec και ποιο βγαζει περισσοτερο dps..Προσωπικα εχω δει lock να βγαζει το ιδιο dps με εμενα στη warrior μου και απο gear κατωτερο του δικου μου..
Ο χρήστης jimaras7 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-11-11, 20:27   #5
Μαχητής

Faluzure
των Twilight Raiders

EN-Thunderhorn (PvE)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο jimaras7 Εμφάνιση μηνυμάτων
ολα τα spec του lock ειναι ευκολα..δεν εχει τιποτα δυσκολο..Θα σου δωσω και γω link,το οποιο εμπιστευομαι πιο πολυ απο EJ..Destro:Destruction Warlock PvE Guide (4.2) - World of Warcraft Guide Demo:Demonology Warlock PvE Guide (4.2) - World of Warcraft Guide Affli:Affliction Warlock PvE Guide (4.2) - World of Warcraft Guide ..Η δικη μου συμβουλη ειναι παιξε οτι σε βολευει εσενα πιο πολυ και μην κοιτας ποιο ειναι το καλυτερο spec και ποιο βγαζει περισσοτερο dps..Προσωπικα εχω δει lock να βγαζει το ιδιο dps με εμενα στη warrior μου και απο gear κατωτερο του δικου μου..
πολυ καλο το σιτε θα το ακολουθησω και γ αλλα classes . οσο για το παιξε οτι σ αρεσει ... δεν ξερω γιατι απο τα 10lvl παιζω destro. οποτε θα δοκιμασω κ 8α δω αν και 8α μου αρεσει πιο πολυ ο affli . τωρα πειτε μου πως να αρχισω να ντυνομαι καποια συμβουλη τι να κανω
Παλιά 02-11-11, 21:06   #6
Μαχητής

GeorgeGK is on a distinguished road
Προεπιλογή

Με valor παίρνεις καλύτερα αντικείμενα αλλά μαζεύονται πιο αργά!Οπότε όταν μαζεύεις τα justice θα παίρνεις κομμάτια (tier 11) και όταν μαζέψεις και valor θα αγοράσεις κάποια καλύτερα(tier 12)!
Ο χρήστης GeorgeGK δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-11-11, 22:10   #7
Μαχητής

Faluzure
των Twilight Raiders

EN-Thunderhorn (PvE)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο GeorgeGK Εμφάνιση μηνυμάτων
Με valor παίρνεις καλύτερα αντικείμενα αλλά μαζεύονται πιο αργά!Οπότε όταν μαζεύεις τα justice θα παίρνεις κομμάτια (tier 11) και όταν μαζέψεις και valor θα αγοράσεις κάποια καλύτερα(tier 12)!

οταν παω να παρω tier 11 items μου εχει καποια συγκεκρυμενα που αποτι μου εχουν πει δεν ειναι κ πολυ καλα γ εμενα τα αλλα δεν μπορω να τα παρω αν δεις στο armory μου το chest μου ειναι ενα απο αυτα
Παλιά 03-11-11, 03:10   #8
Ήρωας

Το avatar του χρήστη ~Astaroth~

Touchofevil

EN-Doomhammer (PvE)
Περιοχή: The Fountain, 1337 pwn st.
Εικόνες: 5
~Astaroth~ is on a distinguished road
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο jimaras7 Εμφάνιση μηνυμάτων
ολα τα spec του lock ειναι ευκολα..δεν εχει τιποτα δυσκολο...
ΤΒΗ δεν είναι και τόσο απλό :Ρ Το Demο θέλει αρκετή συγκέντρωση για να προσέχεις τα procs και γνώση του fight ώστε να κάνεις σωστό cooldown management και γενικά πρέπει να είσαι στην τσίτα. Σε σχέση με κάποια άλλα classes ή το affliction όπου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι renew 2 dots όποτε χρειαστεί είναι αρκετά πιο δύσκολο :Ρ Και προς θεού, όταν λέω δύσκολο εννοώ συγκριτικά πάντα, θεωρητικά όλα είναι εύκολα. Και boomkin μπορεί να λέει κάποιος ότι είναι το πιο απλό spec του κόσμου, απλά σπαμμάρεις μέχρι την έκλειψη και μετά αλλάζεις spell, όμως δεν είναι έτσι, πρέπει να προσέχεις να κάνεις όποτε μπορείς time τις εκλείψεις με starfall/μανιτάρια στις ανάλογες καταστάσεις κλπ.
Οπως και να χει, sorry για το random και offtopic rant, απλά να δείξω ένα point :]

On topic τώρα ναι, πάρε ό,τι epic μπορείς από JP, μαζί με τα Τ11 μην ακούς τι σου λένε καλά είναι. Τier Shoulders και Ηead δύσκολα θα πάρεις γιατί είναι μόνο από raid, εκτός αν είσαι τυχερός και σε κουβαλήσει κανείς.

Τελευταία επεξεργασία από ~Astaroth~ : 03-11-11 στις 03:13
Ο χρήστης ~Astaroth~ δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-11-11, 05:26   #9
Μαχητής

GeorgeGK is on a distinguished road
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Faluzure Εμφάνιση μηνυμάτων
οταν παω να παρω tier 11 items μου εχει καποια συγκεκρυμενα που αποτι μου εχουν πει δεν ειναι κ πολυ καλα γ εμενα τα αλλα δεν μπορω να τα παρω αν δεις στο armory μου το chest μου ειναι ενα απο αυτα
Όχι το chest σου δεν είναι Τ11!Τα Τ11 ειναι item lvl 359 αν θυμάμαι καλά!
Για παράδειγμα το chest του warlock που παίρνεις με justice είναι αυτό Shadowflame Robes - Item - World of Warcraft
Όπως βλέπεις είναι πολύ καλύτερο από αυτό που φοράς οπότε δεν ισχύει αυτό που σου είπαν ότι δεν είναι και πολύ καλά για σένα!

Τελευταία επεξεργασία από GeorgeGK : 03-11-11 στις 05:29
Ο χρήστης GeorgeGK δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-11-11, 18:07   #10
Μαχητής

Faluzure
των Twilight Raiders

EN-Thunderhorn (PvE)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο GeorgeGK Εμφάνιση μηνυμάτων
Όχι το chest σου δεν είναι Τ11!Τα Τ11 ειναι item lvl 359 αν θυμάμαι καλά!
Για παράδειγμα το chest του warlock που παίρνεις με justice είναι αυτό Shadowflame Robes - Item - World of Warcraft
Όπως βλέπεις είναι πολύ καλύτερο από αυτό που φοράς οπότε δεν ισχύει αυτό που σου είπαν ότι δεν είναι και πολύ καλά για σένα!
ναι ναι μπορω να τα δω αυτα αλλα πως τα περνω??? δεν μ εχει με justice να τα αγορασω

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:22.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24