| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| | LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Γεια χαρα παιδες 8α 8ελα να ρωτησω καποια πραγματα για τους λοκ γ items και σχετικα με raid. . . και να μου δωσετε καποιες συμβουλες (τι καποιες να μ πειτε τι να κανω γιατι τα χω χασει ![]() κ κατι αλλο το rotation που χρησιμοποιω ειναι CoE>Corruption>BoD>Soulfire>Immo>Confl>ChaosBolt>I ncinarate στα boss αυτο κ στα αλλα που δεν προλαβαινω να τα σκασω οοοολλααα αυτα απλα χρησιμοποιω Coe>BoD>Immo>Confl>Chaosbolt>Incinerate... τι λετε?? Επισης ενα τελευταιο .. σκεφτομαι να γυρισω σε affliction αξιζει ??σορρυ για τις τοσες ερωτησεις αλλα ειμαι λιγο ασχετοσ... α και για glyphs εχω τα πριμε prime ---> Ιmp,Conflagrate,Immolate και major soulink,soulstone Eυχαριστω ![]() Να και το armory http://eu.battle.net/wow/en/characte...aluzure/simple Τελευταία επεξεργασία από Faluzure : 02-11-11 στις 16:46 Αιτία: 3εχασα ;ρ |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Ναι πάνε affli έχει πολύ καλό δπς.
__________________ Winter must always make way for summer, eventually. Deathwings cataclysm didnt hit northrend because he forgot to buy Cold weather flying |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Αρχικά θα κάνω κάτι πολύ banal (spellcheck?) και θα linkάρω αυτό: Warlocks - Elitist Jerks και αυτό: Destruction in Cataclysm (4.2 Release) - Elitist Jerks Για κάποιο λόγο δε βλέπω Affliction και Demonology thread, τσέκαρε το site τακτικά και κάποια στιγμή θα τα πετύχεις. Βασικά αυτή τη στιγμή το Destro είναι το "χειρότερο" spec, Το Demo σύμφωνα με τα νούμερα του EJ είναι το δυνατότερο και για μένα το δυσκολότερο στη χρήση, ενώ το affli είναι πολύ λίγο πίσω σε σχέση με το Demo και αρκετά πιο εύκολο. Οπότε γύρνα affli κατά τη γνώμη μου. Ως προς τα stats δες το κομμάτι που τα περιγράφει στο Destro thread. Για affli είναι int>hit μέχρι 17%>haste>crit>mastery.
__________________ |
| | |
| | #4 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | ολα τα spec του lock ειναι ευκολα..δεν εχει τιποτα δυσκολο..Θα σου δωσω και γω link,το οποιο εμπιστευομαι πιο πολυ απο EJ..Destro:Destruction Warlock PvE Guide (4.2) - World of Warcraft Guide Demo:Demonology Warlock PvE Guide (4.2) - World of Warcraft Guide Affli:Affliction Warlock PvE Guide (4.2) - World of Warcraft Guide ..Η δικη μου συμβουλη ειναι παιξε οτι σε βολευει εσενα πιο πολυ και μην κοιτας ποιο ειναι το καλυτερο spec και ποιο βγαζει περισσοτερο dps..Προσωπικα εχω δει lock να βγαζει το ιδιο dps με εμενα στη warrior μου και απο gear κατωτερο του δικου μου.. | ||
| | |
| | #5 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
![]() ![]() | |
| | |
| | #6 |
| Μαχητής Εγγραφή: 26-05-2011
| Με valor παίρνεις καλύτερα αντικείμενα αλλά μαζεύονται πιο αργά!Οπότε όταν μαζεύεις τα justice θα παίρνεις κομμάτια (tier 11) και όταν μαζέψεις και valor θα αγοράσεις κάποια καλύτερα(tier 12)! |
| | |
| | #7 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
οταν παω να παρω tier 11 items μου εχει καποια συγκεκρυμενα που αποτι μου εχουν πει δεν ειναι κ πολυ καλα γ εμενα ![]() αν δεις στο armory μου το chest μου ειναι ενα απο αυτα | |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | ΤΒΗ δεν είναι και τόσο απλό :Ρ Το Demο θέλει αρκετή συγκέντρωση για να προσέχεις τα procs και γνώση του fight ώστε να κάνεις σωστό cooldown management και γενικά πρέπει να είσαι στην τσίτα. Σε σχέση με κάποια άλλα classes ή το affliction όπου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι renew 2 dots όποτε χρειαστεί είναι αρκετά πιο δύσκολο :Ρ Και προς θεού, όταν λέω δύσκολο εννοώ συγκριτικά πάντα, θεωρητικά όλα είναι εύκολα. Και boomkin μπορεί να λέει κάποιος ότι είναι το πιο απλό spec του κόσμου, απλά σπαμμάρεις μέχρι την έκλειψη και μετά αλλάζεις spell, όμως δεν είναι έτσι, πρέπει να προσέχεις να κάνεις όποτε μπορείς time τις εκλείψεις με starfall/μανιτάρια στις ανάλογες καταστάσεις κλπ. Οπως και να χει, sorry για το random και offtopic rant, απλά να δείξω ένα point :] On topic τώρα ναι, πάρε ό,τι epic μπορείς από JP, μαζί με τα Τ11 μην ακούς τι σου λένε καλά είναι. Τier Shoulders και Ηead δύσκολα θα πάρεις γιατί είναι μόνο από raid, εκτός αν είσαι τυχερός και σε κουβαλήσει κανείς.
__________________ Τελευταία επεξεργασία από ~Astaroth~ : 03-11-11 στις 03:13 |
| | |
| | #9 | |
| Μαχητής Εγγραφή: 26-05-2011
| Παράθεση:
Για παράδειγμα το chest του warlock που παίρνεις με justice είναι αυτό Shadowflame Robes - Item - World of Warcraft Όπως βλέπεις είναι πολύ καλύτερο από αυτό που φοράς οπότε δεν ισχύει αυτό που σου είπαν ότι δεν είναι και πολύ καλά για σένα! Τελευταία επεξεργασία από GeorgeGK : 03-11-11 στις 05:29 | |
| | |
| | #10 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
| |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |