| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Σήμερα το απόγευμα 4 και κάτι μ.μ. βρέθηκα στο Σύνταγμα στην Ερμού για καφέ. Κάθησαμε με την παρέα μου στο Lucafe, την καφετέρια απέναντι από το κατάστημα MAC. Σε κάποια στιγμή έπεσε το μάτι μου προς τα MAC, και βλέπω γραμμένο στον τοίχο το παραπάνω: "Άφησα το WoW για την Επανάσταση..." | ||
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | very front το παιδί |
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής |
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #4 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Ε δε ξέρω πόσο καιρό είναι εκεί, εγώ σήμερα πέρασα από κει και το είδα | ||
| | |
| | #5 | ||
| Ήρωας
| Ωραία τα καλλυντικά στο Mac, αλλά λίγο τσιμπημένα. :Ρ
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Περήφανο μέλος της Fantastic Four ομάδας εντοπισμού ορθογραφικών λαθών | ||
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Μέρα παρά μέρα που περνάω δίπλα απ' το εν λόγω σύνθημα, εντελώς ξαφνικά σταματάω να δίνω σημασία στο μπλα μπλα της δικιάς μου.
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) |
| | |
| | #7 |
| Banned | στο συνταγμα πεφτει mass pvp μεταξυ ΠΑΜΕ και Αναρχικων. WOW PVP RAID IN ATHENS (DOWNTOWN BG) FEATURING GUILD MASTER THE PRIME MINISTER OF GREECE - YouTube |
| | |
| | #8 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Παράθεση:
| |||
| | |
| | #9 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |