| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | χαιρετώ τον καμένο πληθυσμό του wow, είμαστε μεγάλη παρέα τελικά. έφτιαξα ένα video στα γρήγορα για να μοιράσω το skill με εσάς και τους υπολοιπους παίχτες του wow. ελπίζω να σας αρέσει.θα χαρώ να δω τα σχόλια σας. High Warlord Zebo lvl 85 Orc Warrior(naked) - YouTube |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | δεν θα το χαρακτήριζα skill, απλά περιμένεις τα cd σου και ορμάς σε άτομα που έχουν dungeon items και πατάς ότι μπορείς. Πιο πολύ για video "NERF WARRIORS WAWAWAWA" μου κάνει καλό video πάντως. Από άλλα που ορμάνε ντυμένοι σε γυμνούς, πολύ καλύτερο but hey! this is only me. |
| | |
| | #3 | ||
| Banned
| Free Swifty! | ||
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Όλα τα λεφτά το βίντεο σου φιλε μπράβο τα σπάς!
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Great vid j/k wtf is this shyte INB4 BEST GREEK WARRIOR (skype included) WATCH IN HD: F/R Glad Overclocked VIII (Warrior Spirit) By verclcked - World of Warcraft Movies Τελευταία επεξεργασία από Fnatic : 16-01-12 στις 18:36 |
| | |
| | #6 |
| Μαχητής Εγγραφή: 30-11-2011
| ξεκολατε ρε εκτος απο hydra,swifty.mercader,athene oλοι οι αλλοι ειναι απλα καλοι |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | SWIFTY ΚΑΙ ATHENE ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ ΧΑΑΧΑΧ Nice vid though brah! |
| | |
| | #9 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Επίσης είδα swifty και μου ήρθε στο μυαλό αυτό Trololo 10 hours - YouTube | |
| | |
| | #10 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
Δές πάλι το timing που κάνει ΒS στο ΜLS για παράδειγμα,η διαφορά με τους 2.3κ wars είναι πως στο ring nova θα το είχαν σε cd κατα μεγαλο ποσοστο απο την εμπειρια τη δικια μου τουλαχιστον άρα επιπλέον globals για τον shaman + εσυ rooted με 2 blanks σαν ΜLS στον σαμανο σου πεθαινει διπλα εκει περα. Its actually those little details matter that seperates 2.3k from glads and r1s. Τελευταία επεξεργασία από Fnatic : 16-01-12 στις 19:37 | |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |